Şimdi Ara

ESKİDEN ARKA SIRADAKİLER DİZİSİ VARDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne güzel günlerdi ya arka sıradakiler ibo abimiz vardı kravatını hiç bağlamazdı.

• Herşey oktayın rüyasıymış bunu geçenlerde öğrendim rasgele. İzlediğim zamanlara acıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Herşey oktayın rüyasıymış bunu geçenlerde öğrendim rasgele. İzlediğim zamanlara acıdım

Cidden öylemi bitmişti ya
    Unutmuşum silinmiş hafızadan
    Ne güzel diziydi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saffet filanda vardı iyidi kalitelidi. Oktay niye işşiz anlamadım hala iyi oyuncudu başrol gamze iyi yerlere geldi o kaldı.
  • O değil de ne olmuş buraya ya 1 yıl aradan girim bakim dedim resmen eski canlılığından eser yok.

Ahhh ah eskiden zaman denemeleri vardı mezuna kaldığım sene her hafta ölüp ölüp dirilirdik ne günlerdi.

Bu arada herkes üniye geçmek için çabalıyor ama geçmeyin açık ve net. Mümkünse hayatınızın akışını bu noktalarda sıkıştırıp döngüye sokun ilerlemeye lüzum yok. Şu son iki senedir hayatım efsanevi kaydı yaşadıklarıma inanamıyorum.
  • Sedat'ın bi röportajını izlemiştim, dizi yüzünden bıçaklanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mac Demarco -- 16 Aralık 2016; 1:07:25 >
  • Oks anneleri diye bi dizide vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adada geçen bir film vardı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gösterildiği zaman dizideki büşraya aşık olmuştum vay be ne günlerdi o zaman
  • Hahah kuyu bölümleri acaip heyecanlıydı birde Saffet'in arkadası Dermandı sanırım onun öldüğü sahne çok acıklıydı , ey gidi günler 😌
  • saffetin su an solcu olmasi

sedar diye bi karakter vardi tecavuz ediyodi bi kiza

kerem vardi boyle basta zengin bebesiydi sonradan psikopat olmustu

sonradan dizide herkes psikopat oldu orda iste bitti dedim bir daha da izlememistim

ilk sezonlari guzeldi sariyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolcaktıı nolcaktıı

Küçüktuk o zamanlar mahallede diyoruz ibo benim oktay benim vay be şuan napıyorlardır acaba
  • Şımdıkıkere oranla çok guzel dızıydı bence. Zaten eskı dızılerın cogunu hala ızlıyorum netten, tvye hic bakmıyorum.
  • Ah o küsmüş yıllar kimin umurunda

tek bir gerçek var aslında varolmak hayatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Nolcaktıı nolcaktıı

Küçüktuk o zamanlar mahallede diyoruz ibo benim oktay benim vay be şuan napıyorlardır acaba

ibonun instagramına baktım baya yaşlanmış tabi 30 lara varmış sanırım
  • Yaşı 20 küsür olanlar lise dizisinde oynuyordu
    Bi de oks anneleri vardı foxta o da çok iyi diziydi (2000liler + bilmez)
  • çok güzel diziydi ya her hafta ayrı heyecan kuyu bölümleri aşırı heyecanlıydı :D hele ki mavi sakal :D bizim okulda her yere mavi sakal yazarlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.