Şimdi Ara

Eskiden Andy'nin nesi var izleyen var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

quote:

Orijinalden alıntı: CoolBroStory

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Fox kids'de değil miydi la o? Hatta Shaman king,Spider-man,Wunsch punsch,roboroach falan da vardı.

Evet sonradan kanalın adı Jetix olarak değiştirildi.

Doğrudur.62. kanal unutulmaz

62den önce de 52deydi . Asıl o unutulmaz . Kene diye bir çizgi film vardı. Çok iyiydi o

Doğrudur hocam.Ben izlemeye başladığımda Hoş geldiniz partiye,bu fox kids partisi gibisinden bir yılbaşı traileri veriliyordu sürekli.Ondan önce izlemiyordum.

Edit:Aslına bakarsan çizgi film izlemeyi bırakmıştım,bir gün kazara bir kaç çizgi filme rastladım Fox Kids'de ondan sonra kopamadım Hele Spider man ve espirileri!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 30 Kasım 2012; 18:28:47 >

• FOX KIDS
    Peter Pan ve Korsanlar-Pinocchio-Bobby'nin Dünyası-Prenses Sissi-Big Bad Beetleborgs-Eek! The Cat (Eek! Stravaganza)-Klutter--(Eek! Stravaganza'nın bir parçası)-X-Men: The Animated Series-Iron Man-Spider Man-Müfettiş Gadget-Life with Louie-Neden Neden Ailesi-Casus Köpeklerin Gizli Dosyaları-Diabolik-Kötü Köpek-Gulliver's Travels-Budgie the Little Helicopter-The Incredible Hulk-Düğme Burun-Fantastik 4'lü-Adventures of Huckleberry Finn-Adventures of the Little Mermaid?-Adventures of Oliver Twist-Dennis the Menace-Gadget and the Gadgetinis-Jim Button and Luke the Engine Driver-Jin Jin and Panda Patrol-Little Mouse on the Prairie-Monster farm-Street Fighter-NASCAR Racers-Roboroach-Sonic X-The Get Along Gang-The New Addams Family-Walter Melon-Wunschpunsch-402 No'lu Sınıfın Çocukları-Kene (The Tick)-Çılgın Korsan Jack

FOX KIDS'te yayınlanmış olanlar bunlar ancak bunların hepsi türkiyede yayınlanmadı. Uydu kanalı olanlar bilir türkiyede saat 7de fox kids kapanıyordu ancak uyduda o saatlerde yayın vardı (yabancı kanalında) sonic x mesela hep yabancı fox kidste denk geldim ama türkiyede yayınlanmadı. Aynı şekilde Gulliverin seyahatleri de öyle. Ya da Adventures of Huckleberry.

Bence en sıkıcısı Diabolikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 30 Kasım 2012; 18:28:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Andy favorilerimdendi. Çılgın korsan Jack vardı bir de o da favorimdir. Dublajları mükemmeldi bu 2 yapımın.

Çılgın Korsan Jack çok iyiydi ya şu an izlesem yine ilk günki heyecanla gülerim eminim bundan Andy'de aynı şekilde favorilerimdendi. Life with louie, 402 nolu sınıfın çocukları, kene bunlarda güzeldi. Hmm başka shaman king vardı onu unutamam. Eskiden Fox Kids iken adı, Pinokyo vardı Oliver Twist vardı uzaya giden bir kız vardı orda dedesi kraldı galiba onları şu an 18 20 yaşında olanlar bilir çünkü kanalın ilk zamanlarında onlar vardı sonradan baya değişti işte andy'nin nesi var falan geldi.

Yaşımın 18-20 yaş aralığından küçük olmasına rağmen şuan saydığın çizgi dizileri unutmak mümkün değil

Olabilir tabii yılını hatırlamıyorum ancak 402 nolu sınıftan değil de ilk zamanlarından bahsediyordum Peter Pan, Oliver Twist, Afacan Dennis, prenses sisi falan vardı ha onları da hatırlayabilirsin de şimdi 13 14 yaşındaki birinin bileceğini sanmam herhalde 17 falansındır.

1999 yılından beri Digitürk kullanıcısıyım ve yaşımı ifşa etmek istemiyorum ama saydıklarından küçük diyim

O saydıklarımdan küçüksen geriye tek bir ihtimal kalıyor FOX KIDS PLAY kanalı

• "Hesap Lütfen" hatırlayan yokmu Andy'nin repliği
  • Fox Kids izlemeden günüm geçmezdi. Jetix, kablolu yayınla izlenmiyordu çok üzülmüştüm artık izleyemeyeceğim diye.
  • Fox Kids... Çok güzeldi, çılgın korsan jack, life with louie, sınıf 402
  • Pizzacı Mush'u hatırlamayan yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

Boby 'nin dünyası , life's louie

louie ve babasının diyalogları harikaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ağlıyorum. Okuldan eve gelip üstümü değiştirmeden koşardım salona , benim odamda tv yoktu. Tüm herşeyim salonda dururdu kanal kapandığı zaman odama geçerdim. Şimdi bi baktım da ne kadar uzun zaman olmuş çizgifilm izlemeyeli . Hayatımın 4 yılı kablolu tv başında geçmişti , sonra taşındık , görmedim bidaha aynı jetix i.(bide süper robot monkey team hyper force go vardı aklıma geldi :) )

• quote:

FOX KIDS
    Budgie the Little Helicopter-Street Fighter

İzlediklerimi sildim geriye sadece bu ikisi kaldı. Bunlar Türkiye'de yayınlandı da ben mi izlemedim yoksa yayınlanmadı mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadyoaktifKatır

quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

Boby 'nin dünyası , life's louie

louie ve babasının diyalogları harikaydı

Bi ara babasi golf e giderdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

FOX KIDS
    Budgie the Little Helicopter-Street Fighter

İzlediklerimi sildim geriye sadece bu ikisi kaldı. Bunlar Türkiye'de yayınlandı da ben mi izlemedim yoksa yayınlanmadı mı bilmiyorum.

Bunlar Türkiye'de yayınlanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 30 Kasım 2012; 19:38:13 >
  • üşenmedim sizler için yaptım. gözlerim doldu lan luyinini introsunu dinlerken.... jim buttonda küçüklüğüm dizisidir. Kene yide çok severdim ancak ingilizcesi aklıma gelmiyor. bulan varsa introsunu koyuversin bi zahmet...

• Beni de yaz hocamm
  • şimdiki çocuklar ot gibi yaşıyorlar trt izleyip dursunlar, benim yaşadığım çocukluğun verdiği mutluluk bana bir ömür boyu yeter. ne demişler dünyaya tekrar gelirsem çocuk olarak geleceğim.
  • duygulandım ya sabahın köründen okula gidene kadar aval aval bunları izlerdim. dedektif gadget'ından çılgın korsan jack'ine, louie'den 402 numaralı sınıf'a kadar ne çizgifilmler vardı be şimdikilere bak bir de keloğlan masallarıymış, küçücük çocuklara bile dini gönderme yapmaya başladılar.
  • Çirkin bir ablası vardı.

Zaten hemen her bölümde anne babayı bir yere postalarlardı.

Sonra parti yaparlardı.

En sonunda Andy mahvederdi

Bi de zenci yancısı vardı ufak

"Hesap lütfen"

Şimdi aklıma geldi.Babası tuvalet kağıdı fabrikasında çalışıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 1 Aralık 2012; 1:05:33 >

• Bazi sakalari dahi aklimda mudurlerinin evi ve bahcesini kara benzer birseyle kaplamisti mudurde okulu tatil yapmisti radyodan soyleniyordu hatta :D

• Kaaaşşııııııııık!
    Tiftik hızına çıkmalıyız.
    Koşan balina.
    İnsan yiyen inek.

ve daha aklıma gelmeyen neler neler.Ceviz kadar beyniyle Kene ve yanındaki güve kostümlü muhasebeci yardımcısı Arthur içlerinden en iyisiydi bence.Tabi Louie ve savaş gazisi olan babasını ayrı tutarsak.

Ayrıca Nickelodeon'un ilk zamanlarını bilenler için; Rocko's modern life.Aslında bütün yayın kuşağı çok çok iyiydi , iyi ki çocukken bunu izleyebilmişim.Şimdikilere yazık.
  • Teslimat teslimat işe yaramazsa boşver atttttttt
    Türkçe olanını bulamadım ama olsun buda güzel ancak Türkçe olanı bombaydı yahu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.