Şimdi Ara

Eskiden Andy'nin nesi var izleyen var mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: agoze

Kaaaşşııııııııık!
    Tiftik hızına çıkmalıyız.
    Koşan balina.
    İnsan yiyen inek.

ve daha aklıma gelmeyen neler neler.Ceviz kadar beyniyle Kene ve yanındaki güve kostümlü muhasebeci yardımcısı Arthur içlerinden en iyisiydi bence.Tabi Louie ve savaş gazisi olan babasını ayrı tutarsak.

Ayrıca Nickelodeon'un ilk zamanlarını bilenler için; Rocko's modern life.Aslında bütün yayın kuşağı çok çok iyiydi , iyi ki çocukken bunu izleyebilmişim.Şimdikilere yazık.

kanalizasyon kestanesi
    sandalye kafalı kötü adam falan. nereden bulur izleriz bilen var mı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_60336766/tm.htm

buyrun beyler gözleriniz dolsun biraz....
  • ooooooooo çılgın korsan jack ve andynin nesi var başladığındaki heyecanımı hiçbişeye değişmem bir de sabahları nesquik yerken sonic-x izlerdim ne günlerdi yaaa şimdi üniversite bitecek koskoca adam olduk hayat ne garip be dostum...
  • Ne günlerdi be...Kaçırmazdım ve bazen kendi kendime "Aslında ben de böyle takılsam mı?" derdim Her bölüm süper olaylar olurdu ve şakalar gerçekten düşünülerek yazılmış şakalardı.Birde 402 no'lu sınıfta bir tek herkese birşeyler satmaya çalışan bir çocuk vardı onu severdim İşportacı gibiydi

• Ben Askerdeyken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 1 Aralık 2012; 2:56:47 >

• Bu konu yüzünden sezonu izelemeye tekrardan başladım;

• ooo ne izlenirdi şimdi aah jetix ah :)
  • İzlenmez mi ya. Cogu bolumunu ezbere bilirim.

402 nolu sınıf mı ne vardı.

Kaptan Jack vardı

Luıe vardı.

1.çocuklugumu kanal d ve atv'nin bugs bunny, casper, pokemon'u ile gecirdiysem 2.cocuklugumu da bu çizgifilmlerle geçirdim
  • andy'nin nesi varda güzeldi ama bir cat dog değil be hacı
  • Catdog Nickelodeon'daydı.

Andy'nin Nesi Var?
    Müfettiş Gadget
    Life with Louie
    Kötü Köpek
    Dennis the Menace
    Roboroach
    Sonic X
    The Kids From Room 402
    Çılgın Korsan Jack

Andy'nin Nesi Var'ın Cd'sini bir marketten almıştım 4-5 sene önce. Jeneriği hala aklımda. :)

Ich bin ein satrançingen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkmen -- 1 Aralık 2012; 6:17:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuque

Teslimat teslimat işe yaramazsa boşver atttttttt
    Türkçe olanını bulamadım ama olsun buda güzel ancak Türkçe olanı bombaydı yahu

Andy'yi şaka yapmayı bırakması için okulun danışman hocasına yolladıkları bölümden sonra en sevdiğim bölümdü bu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.