Şimdi Ara

Eskide Kalmış Bilgisayar Zorunlulukları/İhtiyaçları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
19
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

Telefonla konuşurken internet giderdi

Benimki hala öyle

Gecen yil 2 3 ay ayni sorunh yasadin. Aksamlari telefonun fişini çekiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2004 falan gittigim internet cafede 7 tane pc vardi 1 tanesi internet bilgisayariydi. O zamanlar internet diyince millet o ne lan falan derdii. Neyse iste o internet pc'sine oturup mynet ve ekolay.net'de gezinirdim. Mynetten e mail adresi almistim o adres hala duruyo o adresten diger aldigim mail adresine mail atar baska bi internet cafeden maili acip okurdum vay be nasil geldi bu mail o net cafeden bu net cafeye dusunurdum salak gibi

O zamanlar mynete girmek bile benim icin buyuk zevkti ama simdi her an elimizin altinda internet var face var twitter var zart var zurt var ama o eski tad yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

Benimki hala öyle

Eve geldiğim gibi telefonun fişini çekiyorum. Pc başından kalkıncada telefonun fişini takmayı unutuyorum . Ertesi gün oluyor. Annem cep telefonundan , ev telefonunu arıyor kardeşime ulaşmak için. Telefon açılmıyorsa hemen bana dönüyor, sen yine telefonun fişinimi çektin diye fırça atıyor

• Crack nasil yapilir bilmezdim ust kattaki abiye yukletirdim oyunlarimi adami hacker saniyodum iki dakkada hallediyo diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal Sunal'ın ekolay reklamları vardı be
    [

Az kullanmadık.Sırlar labirenti vardı Level vermişti.
    Hey gidi günler hey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meissner -- 23 Ekim 2013; 17:49:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki hala öyle

Eve geldiğim gibi telefonun fişini çekiyorum. Pc başından kalkıncada telefonun fişini takmayı unutuyorum . Ertesi gün oluyor. Annem cep telefonundan , ev telefonunu arıyor kardeşime ulaşmak için. Telefon açılmıyorsa hemen bana dönüyor, sen yine telefonun fişinimi çektin diye fırça atıyor

Modemi değiştirene kadar ayni sorunları yasadim zor is gercekten. Nostalji oluyor

• la kasa ile birleşik monitörlü pcler vardı onlarda fifa 98 oynardık.kalecinin dibine gidip ayağına kayardık 6 kişi kırmızı kart yedimi 3-0 yenilmiş sayılıyoduk
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki hala öyle

Modemi değiştirene kadar ayni sorunları yasadim zor is gercekten. Nostalji oluyor

2 ayrı modem kullanıyorum hocam ikiside çok eski modemler değil bence.
    Airties RT 205
    ZyxeL P-660HN-F1Z
    Hat ile alakalı bir durum maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Cdleri kolanyali pamukla silmek

Abooo

• quote:

Salagin bi tanesi çizik CD leri muz sürüp calistirma isini YouTube a koymuştu bizde saf saf calisacak diye muz surerdik.

• kürek felan bilmiyordum oyunu açmak için illa cdsi gerekiyor diye biliyordum
  • öçöçöçöçöçöçöç
  • quote:

Diş macunu daha iyi.
  • Pcnette ki cdler çok iyiydi ya.Habire onları yüklerdim.
    Bir de Msn olayı süperdi.
  • 128ram olan ve ekran kartı olmayan pc de underground oynardım pc kışın salondaydı ve soba yanmazdı eldiven paltomu giyer sümüğümü çeke çeke oynardım araba zaten takıla takıla ilerliyordu ama en çok zevk aldığım oyundu baya bi zamandan sonra geforce5200 almıştım draglarda hakim olamıyordum oyuna lise hazırlıkta bilgisayarla tanıştım ben fifa2002 vardı oyunu yüklüyordum korka korka hep cd istiyordu meğersem crackmiş okulda arkadaş nasıl yapılcağını kagıda yazmıştı sonra oynamıştım:D
  • Eskiden TTnet'in CD'li bağlantısını kullanırdım o cdyi takar ve bilgisayardan gelen ses buydu hatırlayan hatırlar

• Win 98 kullanmak

Kolonya ile cd silmek

Diskete kısayol atmak ve hüsran

Toplu farenin içi toz dolardi fare dönmezdi sonra içini temizlerdik

• dir
    cd..
    c:/
    f disk

hey gidi günler...
  • Bir arkadaşta internet vardı bizde yoktu o zamanlar sadece bilgisayar vardı. Gidip onda internetten sonic oynardık. Nasıl açıldığını gösteriyordu sık kullanılanlara eklemişler. Bende de var bu yer (sık kullanılanlar) ben de girerim diyordum. Denedim ve tabi ki giremedim.
  • bilgisayar donunca monitörü şamarlamak
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.