Şimdi Ara

Eskide Kalmış Bilgisayar Zorunlulukları/İhtiyaçları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
273
Cevap
19
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

Bilgisayar kilitlenir ve reset tuşuyla bakışırsınız. Ama abileriniz size reset atmak bilgisayarı bozar dediği için ikilemde kalırsınız. En sonunda ulan bu seferde reset atayım bi daha atmayacağım diyip olayı bitirirsiniz.

Her seferinde bi kere basayim bi daha yapmam derdik ama hep basardik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öylesine yazdım zaten yuva aradığım yok :D
  • Bir dönem bilgisayar dergilerinde "Kendi PC'ni kendin topla!" fetişistliği başlamıştı. Abartısız 5 dergiden 4'ü bilgisayar toplamakla ilgili yazı yazardı. İlk dergimi de öyle almıştım. 2004 yılında olması lazım PC Extra idi herhalde ismi. İçinden çıkan CD'yi DVD oynatıcıya takıp nasıl bilgisayar toplandığını öğrenmiştim. O zamanlar bilgisayarımız yoktu

Gel zaman git zaman ilk bilgisayarımı 2006'da tam 36 ay taksitle almıştık. O zamana kadar billgisayar dergilerine verdiğim parayla rahat bilgisayar alırdım. Abartısız dergiler 100 kiloyu geçmiştir. Her ay 3-4 tane birden alırdım. 1 haftada hepsini okurdum sonra sıkıntıdan patlardım

• quote:

Orijinalden alıntı: My İmm0rtal

öylesine yazdım zaten yuva aradığım yok :D

yuvamı paylaşmam zaten ama forumda seni dışlıyorlarsa benden sana tavsiye, s**tir et onları

Not: Kitabın etkisindeyim hala, ondan ağzımı açtım.Kusura bakmazsanız sevinirim
  • O değilde ilk sayfada bir yorum var gözleri koruduğunu sanıp monitörün önüne bir ekran daha koymak diye bu gerçekden korumuyor mu.?
  • Windows 3.1

Ben ilk okuldayken bi arkadaşın cd romu vardı. Gözümde dünyanın en zengin adamıydı. Cdrom almaya diye gidip, Rise of the triad almıştık babamla. 1.6 mb lık 4 adet diskete sığan oyun :)
    Çok keyfliydi ya, ms dos komutlarını hala hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

quote:

yuvamı paylaşmam zaten ama forumda seni dışlıyorlarsa benden sana tavsiye, s**tir et onları

biliyormusun bu 4.hesabım hepsine bir anlık sinirle yaptıklarım yüzünden sınırsız yedim 2011den beridir burdayım

bu kitap şu terapi kitabımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My İmm0rtal -- 23 Ekim 2013; 20:48:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

O değilde ilk sayfada bir yorum var gözleri koruduğunu sanıp monitörün önüne bir ekran daha koymak diye bu gerçekden korumuyor mu.?

Valla çıkarınca görüntü daha net oluyordu onu hatırlıyorum ben

• eski makinalarda en büyük problemlerden biri cd-rom ve açmayan çizik cd'ler dir.

onda sonra ram yetmezliği çokça rahmetle alınır.

Eskide Kalmış Bilgisayar Zorunlulukları/İhtiyaçları
  • e-kolay :(

• quote:

quote:

quote:

biliyormusun bu 4.hesabım hepsine bir anlık sinirle yaptıklarım yüzünden sınırsız yedim 2011den beridir burdayım

evet internete girip bakabilirsin

bakhttp://www.dr.com.tr/kitap/s-ktir-et/john-c-parkin/egitim-basvuru/kisisel-gelisim/urunno=0000000355226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 23 Ekim 2013; 20:55:55 >

• Win98 li makinelerdeki simdi bilgisayari kapatabilirsiniz yazisi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bakhttp://www.dr.com.tr/kitap/s-ktir-et/john-c-parkin/egitim-basvuru/kisisel-gelisim/urunno=0000000355226

bizim sınıfta birinde var hiç bişey anlamadım garip bişey öyle kitaplar sarmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Quor

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Gta hilelerini açıp oyuna dönmek ardından şifreyi unutmak tekrar alt-tab yapıp bakmak.

Alakasız oldu ama olsun.

3 4 kez ardı ardına yaptıgım olurdu

Comeflywithme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bizim sınıfta birinde var hiç bişey anlamadım garip bişey öyle kitaplar sarmıyor

sen bilirsin

• Mouse un topu çıkardi
    6 cd gta almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

1997 1999 doğumluyum diyenler ciddi değil di mi ?

Ben de tam bunu diyecektim. 99 luyum demek nedir ya, bir insan nasil 99 lu olur. Tobe bismillah..
  • Bilgisayarı kaparken, bilgisayar kapanmadan monitörü kapamazdim eğer kaparsam bozulacagini zannederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaposu1

quote:

Orijinalden alıntı: 20deSur

Bilgisayar coktugunde bilgisayarciya monitoru hoparloru klavye mouse ne varsa goturmustuk babamla.

Pc yi tamire götürmek ne curcunaydı o günlerde .. Kocaman pc tek başina götüremezsin . Zaten ailen izin vermez tek başına gitmene çaldırırsın diye .mecbur Baban da gelir hatta annem bile gelebilir yani ... kasa koltuk altinda dolaşırsın millet sana bakar . Lan acaba bişey yapan olurmu ? Çalmak için Boş anımı bekleyen birisi varmıdır kalabalıkta diye kuytuları izlersin ..... Ah ah...

• ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    bunu nasıl mp3 olarak indirebiliriz zil sesi yapacağım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.