Şimdi Ara

Eski sevgiliyi unutamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 sene önce saç beyazı hakkında burda çok konu acmistim düzenlenen birsey olmadı dahada arttı şimdide hale o günler aklıma geliyor o günlerdeki hastaliklarim tekrar başlıyor eski bir sevgilim vardı hatta tek sevgilim diyebilirim çok güzeldi bana nasıl baktı halen anlamıyorum gerçi o zamanlar benimde tipi çok iyiydi yaş 21 oldu değişen çok şey oldu tabi bu kızı unutamiyorum üniversiteye gittim orda bile tanıyan var kızı o derece kaşarlıkta ilerlemiş adanada 6 yıldır unutamiyorum hayatımda beni seven tek kız bir insan nasıl unutamiyorum ki ayrılık sebebim yakın bir arkadaşımla birlikte olmasıydı benle çıkarken onla yiyişmesiydi sigara alkol vb şeyler kullanmazdim son 3 senedir ne ararsan var o derece oldum ben bu kızı unutamiyorum ondan sonra hiçbir kız bana bakmadı asosyaliligin dibinde değilim ortamlar falan on numara ama işte onu unutacak birsey yapamıyorum gece ansızın birden geliyor aklımayeni sevgilisi falanda var çok kiskaniyorum çocuk 1.90 90 kilo atletik yapılı baya ben 1.80 55 kiloyum yürüyen deynek diyorlar bana arkadaşlar laf arasında benim gibi olan yok mu şu forumda çözüm bulun böyle olmayacak bütün sevgimi ona verdim resmen aşk sevgi denen duygular benden çok uzak oldu ondan sonra hiçbir kıza teklif etmedim sevemiyorum bi türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suan mantikli dusunemiyorsun seni aldatmis aldatmis daha var mi otesi her insanin prensibi vardir sende kendinde olan prensibi tekrar aktif et surekli dusunerek aşki kendi icinde kendi kendine buyutuyorsun Birde beni sevdi demissin sevse aldatmazdi seni sevmemis kabul et sadece iyi bir oyunculuk gostermis suan onu dusunerek harcadigin her saniye duvara bakarak gecirdigin saniyeden daha degersiz ve degmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sence zamanında nasıl biri olduğunu yeni sevgilisine söylesem mi

• Geçmiş olsun. Ben de kızdan 1 sene oldu ayrılalı sevgilisi var mutlu kız. Bende tık yok sap gibi geziyorum. Yaş oldu 24 kafa kelleşti. 1.80 e 66 kilo falanım. Sporla falan uğraşıyorum. Bu kız yüzünden okulu uzattım. Benden önce mezun olanlar polis oldu subay oldu. Ben hala ders vermeye çalışıyorum. Aklıma her gece yaşadığımız güzel bi gün geliyo. Onu düşünüp mutlu oluyorum. Ben aylar sonra ona mesaj attığımda senden bir türlü kurtulamadım sevmiyorum artık seni falan dedi. Hala içimdedir o dediği. Ona rağmen hala seviyorum. Aşk böyle bişey işte hacı. Naparsan yap geçmiyo.başkası girsede hayatına yine geçmiyo. Sadece bastırıyosun o duyguları acı çekmiyosun pek ama sızlıyo.

• Unutmak yok, umut,mak var.

ALENEN!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilinin eski ilişkileri
    8 yıl önce açıldı
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Sevdiğin Kızı Unutamamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.