Şimdi Ara

ESKİ SEVGİLİYE ACI VERMEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşımla ayrıldık beyler kavgalardan vs. ayrıldık işte beni köpek gibi seviyor biliyorum ama çıkmakta istemiyor geçmiştede birşeyler yaşadık yani unutmasına imkan yok zaten ama benim ona acı çektirmem lazım bana koşarak geri gelsin öyle acı çeksin işkence edeyim ki görsün gününü sadece ciddi mesajlar atın beyler.

• iskence mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

iskence mi

Aynen öyle kardeşim köpek gibi sürünsün geri gelsin.Acı çeksin geri gelmese bile geceleri beni düşünmekten uyuyamasın aklının her an her dakika bir yerinde olayım hayatının bir parçası olmam lazım
  • Onu biraz kıskandır kesinlikle işe yarar.Ben öyle yaptım geri döndü ha sonrasında ayrıldık o ayrı mesele ama kıskandırmak işe yarar. Senın başka kızlarla oldugunu sanması onu deliye çevirir, hırsından çıldırır . Mesela twitter a felan ' şuda ne kadar güzelmiş daha önce farketmedik ' tarzından atıflarda bulun. Ve en önemlisi onu sallama. Takmıyormuş gibi davran,mesak atarsa takmıyormuş gibi yaz mutlaka geri gelir. Ama bence yenıden birleşmeyin son demlerinizi yaşıyorsunuz. Hele ki deli gibi sevdigini sanıyorsan eger ki birdaha birleşirsenız ekisi gibi olmaz ve kız son sana karşı içinde kalanı bitirir gene ayrılırsınız.
    Not : bizzat yaşandı
  • Ayrılmışsın daha derdin ne ?ergenmisin süründürmek,peşinden koşturmak nedir. senin ego tavan yapmış arkadaşların iyi gazlamış seni dikkat et peşinden koşan sen olma kızın.

• Kız arkadaş bul bir kaç foto at
  • Aga şimdi çıkıyoken şöyle bi sorun vardı o kardeşim dediği birkaç erkekle konuşuyodu bende kızıyodum onu kıskandırmak için kızlarla bayağı samimi oluyodum o da bana kızıyodu ve işler sarpa sarıyodu eğer dediğiniz yöntemi yapar kızlarla takılırsam sevgisi hep ölür hem mahvolur bana karşı ben onun sınıfta bir erkekle konuşmasına dayanamam gülüşüne dayanamam.O da üzülsün ister ergen deyin ister mazoşist benim bu kızı süründürmem lazım ben acı çekerken o neden gülsün sevdiğinden adım kadar eminim hemde köpek gibi işte acı çekmeli kesinlikle bana yardım edin kızlarla gezmek dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anl_Bjk555 -- 16 Haziran 2014; 9:07:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevilmeyecek olmam ne acı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_Bjk555

Aga şimdi çıkıyoken şöyle bi sorun vardı o kardeşim dediği birkaç erkekle konuşuyodu bende kızıyodum onu kıskandırmak için kızlarla bayağı samimi oluyodum o da bana kızıyodu ve işler sarpa sarıyodu eğer dediğiniz yöntemi yapar kızlarla takılırsam sevgisi hep ölür hem mahvolur bana karşı ben onun sınıfta bir erkekle konuşmasına dayanamam gülüşüne dayanamam.O da üzülsün ister ergen deyin ister mazoşist benim bu kızı süründürmem lazım ben acı çekerken o neden gülsün sevdiğinden adım kadar eminim hemde köpek gibi işte acı çekmeli kesinlikle bana yardım edin kızlarla gezmek dışında.

öyle bir şey mümkün değil. Sen intikamı ilişki sırasında yapmışsın, kızda, senin deyiminle 'köpek gibi' sevdiği kişiden ayrılmış. İnsanı sevdiği kişiden ayrılmış olmaktan daha fazla hiç bir şey üzemez zaten. Boşa kürek çekiyorsun :)

• kardeşim ayağı *öt ayağı
  • Bu isin sonunda sen kizin pesinden kosacak gibi duruyosun.Haberin olsun...

• anl_Bjk555 A kullanıcısına yanıt
    kusura bakma hocam insan sevdiğine neden acı çektirmek istesin ki sen gerçekten sevmemişsin demek ki her şeyi zamana bırakman gerekiyor ergen tavırlardan kaçının lütfen..
  • YAPMA

• Aga ayrıldı zaten yani ben peşinden koşmaya köpek gibi yalvarmaya başlayalı iki hafta oldu ama aga görseniz yüzüme baka baka ş*r*fsiz demeler nefret ediyorum hayatımda seni istemiyorum dedi bir kaç gün sonra 2 yıl sonra istiyorum üniversite falanda tamamlanır falan olgunlaşır falan dedi.
  • Ciddi şeyler yazcaktım ama sen nası bi insansın lan ! İşkence falan ne sadist herif kız senden ayrılmışsa nolcak yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gotçu Tacettin

Ciddi şeyler yazcaktım ama sen nası bi insansın lan ! İşkence falan ne sadist herif kız senden ayrılmışsa nolcak yani ?

Hadi lan bilmediğin şeyler var ben zamanında çok süründüm konumu terk et defol !
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_Bjk555

quote:

Orijinalden alıntı: Gotçu Tacettin

Ciddi şeyler yazcaktım ama sen nası bi insansın lan ! İşkence falan ne sadist herif kız senden ayrılmışsa nolcak yani ?

Hadi lan bilmediğin şeyler var ben zamanında çok süründüm konumu terk et defol !

Tamam.
    Sen kızı seviyomusun?

• kısmen26 kullanıcısına yanıt
    Sorunda buya abiciğim köpek gibi seviyorum ama beni umursamaz gibi davranması oldukça sinirimi bozuyor ve acı çeksin istiyorum ben köpek gibi severken o gülüyor seviyorum.
    Sevdiğin kişiye nasıl kıyarsın o zaman buna sevmek denmez. Adam gibi seviyosan git söyle böyle böyle napıcaz ama gidipte aşkıım ben seviyorum dersen olmaz. Konuşucaksın ama peşindrn koşmadığını belli ederek. Erkek adam ol.

EDİT Yanındakileride söyle ben öyle sevvdiğimin yakınında erkeği sevmem de açıkça konuş. Açık açık konuşmuyolar sonra ayrıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 16 Haziran 2014; 17:47:34 >
  • kısmen26 kullanıcısına yanıt
    Aga demedim mi zannediyon neler neler yaptım ya ama nuh dedi peygamber demedi anca 2 sene sonra adam gibi olgunlaşırsak o zaman bir birlikteliğimiz olur diyo ben seni çok seviyorum senden sonra kimseyle çıkmam çıkamam yapmam seninle evlenicem diyo ama inanmıyorum çünkü ayrılmadan iki ders önce sen benim ömrümsün kaçışın yok evleniceksin benimle deyip 2 ders sonra bitti diyosa ne kadar inanabilirim yada seni asla bırakmam deyip verdiği sözleri tutmadı bak ayrıldık işte ayrıca nasıl belli edicem peşinden koşmadığımı bu arada okul kapandı kız mesaj paketimi iptal edicem yaz tatilinde kimseyle görüşmek istemiyorum seninlede ara bir telefonda konuşuruz o kadar dedi yani kızla konuşamıyorum çarşamba günü doğum günüm yani son umudum kızı geri getirmek için son kez buluşucaz belki kim bilir daha ne zaman buluşucaz yada hiç buluşmicaz bilmiyorum

1-)Çarşamba günü buluşucaz ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bütün gün benimle olucak sonucta.
    2-)Peşinden koş ama belli etme diyosun bu nasıl olucak ?
    3-)Bu kız bana mesaj atmadan duramazdı çıkarken ama şimdi 6 gün mesaj atmadığını biliyorum ayrıldığımız için gurur meselesi yapıyo gururu çok yüksek!!! buda beni deli ediyo.
    4-)2 sene sonra anca seni çok seviyorum ama 2 sene sonra anca dedi ne yani 2 sene sonra aa pardon ya randevumuz mu vardı dicem ?
    5-)Kızla aynı sınıftayız 3 ay sonra okullar açıldığında acı çekmeye devam gözümün önünde kikir kikir gülmesin istiyorum beni görsün acı çeksin.
    6-)Kız bana bu aralar ne mesaj atıyo ne de arıyo ne soruyo konuşurken bile yok teli kardeşime veriyorum mesaj atma yada annem çağrıyo falan diyo maksimum 10 dakika konuşuyoruz ondada mesajları ben atıyorum yani atmasam umruna bile gelmiyor diye düşünüyorum yada nasıl olsa o mesaj atar diyo ama 6 gün atmadığını biliyorum bende atmadım o da atmamıştı.
    7-)Çarşamba günüde mesaj paketi sona eriyor onun yani yapmicak nasıl haberdar olucam ayrıca bunun bi kuzeni var daha önce bu kuzeni bunu konuştuğu çocukla boynuzladı yani bu çocukla konuşuyodu çocuk başkasıyla çıktı benimkide sap gibi ortada kalmış işte sonra bunun kuzeniyle çıktı bende geçende dedim ki kuzenine mesaj atarım sana ulaşmak için o sana söyler dedim(evleri karşılıklı) yok falan dedi yani kendide itiraf etti seni kaybetmekten çok korkuyorum,çok seviyorum ve çok kıskanıyorum dedi.Ama kız milleti yanına iki tane kız arkadaş gelince herşeyi unutuyorlar yalnız kalınca acı çekiyorlar ki onların evleri hiç boş kalmıyo yani beni anca düşünürse yatarken 10 dakika.
    8-)Yardım edin soruları bir zahmet cevaplayıp yorum atın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.