Şimdi Ara

Eski sevgilisi kandil mesajı atan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar var mı ? ben beklemiyordum ama atmış,cevap yazamadım mesaj hakkım yok diye..

• Sevgiliniz oldu mu diye önce bi sorsana kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 4 Ağustos 2013; 2:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Sevgiliniz oldu mu diye önce bi sorsana kardeşim

oldu mu kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Sevgiliniz oldu mu diye önce bi sorsana kardeşim

oldu mu kardeşim ?

yok bu yaşıma kadar 0 kardaşım
  • bana atmış... beklemiyordum açıkçası
  • quote:

evet arkadaşlar var mı ? ben beklemiyordum ama atmış,cevap yazamadım mesaj hakkım yok diye..

Boşver. Uğraşma herkeze gönder seçeneği işaretlemiştir. Nasıl göndermiş mesajı ?
  • Numarasını bulursam bi atayım belki sohbet ederiz tekrardan. Sevgili değil iyi bir arkadaştı. Aradan geçen yıllar soğukluğu getirdi yanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirvanAa1

quote:

evet arkadaşlar var mı ? ben beklemiyordum ama atmış,cevap yazamadım mesaj hakkım yok diye..

Boşver. Uğraşma herkeze gönder seçeneği işaretlemiştir. Nasıl göndermiş mesajı ?

numaramın kayıtlı oldugunu düşünmüyorum onda,zaten bana yönelik atmış benden dua istiyor..dünya nasıl bir yer anlayamıyorum..bir insanın tüm umutlarını elinden al,onu ölmekten beter et..ona en ihtiyaç oldugun anda seni terkedip gitsin,sonra gelsin ve bana dua et desin..
  • İki yıl önce atmıştı ve bana bir daha mesaj atmamasını söylemiştim ondan beri de gelmedi
  • bana atmış sağol seninde dedim amin demiş yazmadım bir daha
  • yolda görse yüzüme tükürür veya omuz atar ama mesaj atmaz o derece kötü ayrılmıştık mesaj hakkım yok ne demek kardeş bi yakınının telefonundan yazsaydın keşke sonuçta iyi bir şey yazmış biraz ayıp etmişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

yolda görse yüzüme tükürür veya omuz atar ama mesaj atmaz o derece kötü ayrılmıştık mesaj hakkım yok ne demek kardeş bi yakınının telefonundan yazsaydın keşke sonuçta iyi bir şey yazmış biraz ayıp etmişsin

boşver hocam onun bana yaptıklarının yanında bu hiçbir şey.
  • Bana da atmış , nefret ediyorum kızdan gelip mesaj atıyor. O da benden nefret ediyor adım gibi biliyorum ne moka atıyorsa anlamadım bide sevgilisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Bana da atmış , nefret ediyorum kızdan gelip mesaj atıyor. O da benden nefret ediyor adım gibi biliyorum ne moka atıyorsa anlamadım bide sevgilisi var

Unutturmamaya çalışıyordur.
  • bugün kandil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

bugün kandil mi

Kadir gecesiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

bana atmış sağol seninde dedim amin demiş yazmadım bir daha

aynn benimde böyle oldu
  • Bu nedir ya Ahahahahhahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlayamıyorum beyler forumda ki bütün erkekler kızlar tarafından kötü bir şekilde terkediliyor buna dur demeliyiz !
  • Sadece 1 eski sevgilim var onda da numaram yok O değilde bir gün kuzenimin düğününe gitmiştim, cool cool takılıyordum. Sırf ayıp olmasın diye gittiğim için kimseyle muhatap olmuyordum ki düğün salonunun üst katından kızın biri bana el hareketiyle gel falan yapıyordu. 1-2 defa yaptı etrafıma baktım bana mı yapıyor diye baktım kimse yok hani Mesut abinin bir videosu var "s..tir et" der gibi el sallıyor ya o hareketi yapıp önüme baktım. 1-2 gün sonra öğrendim ki o kız eski sevgilimmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.