Şimdi Ara

Eski sevgilimle olan konusmamiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vaktiyle cok sevdim, cok seyler yaptik birbirimiz icin. 3-4 ay once benim bir hatam yuzunden aramiz bozuldu. Aslinda tam sevgili sayilmazdik, cunku ben hicbir zaman acilmadim ona. O sadece arada sinyal veriyordu ben de umursamiyordum.

Her neyse aramiz bozulali ilk birkac gun konustuk sonra bir daha konusmadik. Bugun tesadufen yolda gordum onu. Yanina gittim ve konustum. Beni dinledi o da birkac soru sordu bana. Ben de ona sordum filan. Gayet arkadasca, samimiydik birbirimize karsi. Hatalarimizdan bahsettik. Eskisi gibi bir anda olamayiz dedi ben de zamanla olacak dedim.

En son ayrilirken gorusuruz dedi ben de gorusuruz dedim ve ayrildik, ben de belki yumusamistir diye mesaj attim 3 saat oldu cevap vermiyor, mesaji gormemis olmasi imkansiz.

Yeni bir sevgilisi de yok cunku tum sosyal medya hesaplarinin sifresini biliyorum kiz arkadaslariyla havadan sudan sohbet ediyor (sifreleri bildigimden habersiz)

Sizce su saatten sonra nasil bir tavir takinmam en uygunudur ?

Duzenleme: Birkac agzi gevsek arkadas yuzunden kiz sevdigimi biliyor suan, bir de mesaji gormus ama bir sey yazmadi garip

2 bucuk ay sonra gelen edit:

Zor zamanlardi, nerdeyse 3 ay olmus. Kendimi son 3 haftadir gayet iyi ve dinc hissediyorum. Kurtuldum acikcasi artik aci cekmiyorum. Seviyor musun deseniz cevabi ne bilmiyorum ama her sey rayina girdi.

Size bu tarz kotu zamanlar icin yegane tavsiyem efkarli seyler dinlememenizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Pluie -- 19 Aralık 2017; 23:28:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet yeni mesaj atti zamanla duzelirsa o olur dedi :/

• Nesi garip? Hata etmiş ve kaybetmişsin, belli ki yaptigin hata basit bir hata değil. Böyle böyle hâl ve hareketlerinin anlamlarini ve nelere sebebiyet verebileceklerini çözersin artık. Sevgilim değilmiş hem, sen eski sevgilim yazmişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Aldatma gibi bir sey degil, bir olayi yanlis anlamam sonucu onu suclamam hata bu, olayi yanlis anlamamin nedeni de bana yanlis anlatilmasi kisaca bana yalan soylendi ben de yedim

Sevgili gibiydik oyle bir sey anla sen orayi iste

• Valla dostum olmuyorsa çok da uğraşma bence. Ayrıca kızın hesaplarına falan girip konuşmalarını okuma çok sinir bozucu , ayıp ve yanlış.
  • Ireneo kullanıcısına yanıt
    Normalde onu yapmazdim fakat bir keresinde buna asilan birine yuz vermisti ben de bu sayede yakalamistim ve ona niye o erkekle konustugunu sordugumda cok utanmisti yaptigindan o zamandan beri guvenemiyorum

Suan iste zamanla guzel olacaksa her sey denemeye deger mi diye dusunmekteyim

• Yok hocam sen en iyisi bu kizi rahat birak bu megalomaniyle pek iyi gelmezsin kendisine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Ben mi megalomanim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: La Pluie

Ben mi megalomanim :D

Yok kardeşim, başka konuda birisi megaloman ama ben senin konuna yazarak ona cevap veriyorum.

Sayiyla mi veriyorlar sizi?

• Çok vakit geçirmişsiniz ama açılamamışsın. Neden. Gider diyemi. Reddeder korkusu mu. İlişkinizin adı yok ama sevgili tripleri.Zamanında sen açılamadığın için şimdi o da süründürücektir. Veya boşvermiş olabilir eski bi anı olarak kalabilirsin. Kıza bağlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse bosver guldurdun su halimle

@mobilephone
    Hocam acilmama nedenim basit, bugune dek kendimde ve cevremde gordum ki erkek bir kiza acilinca kizin tavirlari degismeye basliyor, kiz bencillesiyor, beni seviyorsan bunlari yapacaksin gibi sacma salak seyler. Daha once yasadim ve tekrar yasamak istemedigimden bu sefer acilmamaya karar vermistim.

Her sey guzel gidiyordu halimden memnundum acikcasi. Beraber egleniyorduk geziyorduk vs ama trip cekmiyordum fazla. Bir kiz, arkadasina ne kadar trip atabilir ki ?

Suan bir dusundum ani mi yapar yoksa surundurur mu diye, acikcasi karar veremedim biraz dengesiz birisi, ama benim tanidim kiz sirf zamaninda ona yanlis yaptim diye surundurmeye cildirtmaya kiskandirmaya calisacaktir, zamanla gorecegiz artik gelismeleri yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Pluie -- 27 Eylül 2017; 17:58:43 >
  • La Pluie kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bi tavsiye vericek olursam çok ipleme. kafana takma yani. Haa sevdiğini başkasından duymuş falan fişman konu dallanır budaklanır önemseme sen. konuşucağı varsa konuşur. Zaten bi sevgili bulsa arkadaşlığınız da kalmaz. Sen kendini çek o belli eder kendini.

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Diyorsun ki cekil kosene suskunlugunla dur,

Sevgili filan ayarlamaz o, derslere asiliyor bu yil farkettigim kadariyla. Haftada ortak cevreden dolayi birbirimizi goruyoruz mecburen nerden baksan 4-5 gun.

Bir de son cumleyi tam anlayamadim

• La Pluie kullanıcısına yanıt
    çekilmek mantıklı. içinde sevgi varsa dillendiriceksin adını koyucaksın. yoksa zorlamanın alemi yok. böylesi rahat dersin kız sevgili yapar merhaba yazıcak dahi bi ilişkin kalmaz. Sevgili yapmasını bile konduramıyosun yok ya yapmaz iyiyiz laylaylom dersin ama sen kıza kafayı takmışın hacı kendini kandırma derim. ya uzaklaş ya dibine kadar git.

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Haksiz degilsin son 1 haftadir inan kafam allak bullak oldu, dibine gitmek belki suan daha mantikli

• kardeşim nasıl duruyorsunuz birine açılmadan yan yanasınız bide ben daha yeni konuşmaya başladığım kıza sevgili olalım diyorum
  • Benim de ilk defa oldu

• Şu safhada seni reddeder boşuna reddedilme git seni soyleyen çocuğu döv

• çok basit "sikleme" geri dönmeli garanti veriyorum mesaj attıgındada kendini ağırdan sat. bak nasıl yapışıcak
  • kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    Maalesef soyleyen kisi kiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.