Kizin instagramina girmeyi basardim bende hayalimdeki kadin diyordum taki fotoğraflarini görene kadar kiz çok basitmiş ben bayağı karmasik saniyordum neyse fotograflarda nasildi diye sorarsaniz gayet basitmis öyle aşık olunacak falan değil 1 hafta olmus nisanlanali diyecegim o ki tavsiyeleri vereyim Onsuz yaşayamam demeyin aşk falan hikayeymis önemli olan aileymis bugun onu anladim artik daha keyifliyim en azindan olmuycak yolu buldum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok sevdiğim kizin nisanlanmasi-beyler gelin hele
-
-
Başkasına verince hemen basit oldu tabi avunmaya gel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok valla yeminle bak
Tilki ulaşamadığı çieyere mındar dermiş
Herkes insan, herkesin illa ki kusurları var. İdeal ile gerçek farklı oluyor genelde.
-
Kardeşim senle olmadı diye bok atmana gerek yok. Milyarlarca kadın var dünyada, gerek yok böyle şeylere, kötü gözüküyor dışarıdan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yapayim öleyimmi hayat devam ediyor
Çokta güzel degilmis bende bayağı bir şey saniyordum
Aslında güzel olduğu için aşık olmuyoruz. aşık olduğumuz için güzel oluyorlar
-
Kadin dedigin istanbul gibi olmali fethi zor fatihi tek !
Simdiki kizlar onune gelenle hos bes vakit gecirip erkek dusmanligi yapar oldu sizde hic mi sayduyu yok yahu ?
Evet beyler hepsi itico geliyor
olmuycak* :D
-
Benim de çocukluk aşkım evlendi, ben onu yıllar geçmesine rağmen hala rüyalarımda görüyordum.En son geçenlerde rüyamda gördüm, üstünde kırmızı bir elbise ve topuklu ayakkabıları vardı.Gece parke taşlı sokaklarda yürürken ayağını burktuğu için kollarıma alıp onu taşıyordum.Sabah uyandığımda üzerimden kamyon geçmiş gibiydi, her şeyin bir rüya olduğunu anladığımda öyle boş boş duvarlara baktım.Yıllardır devamlı onu rüyalarımda görmekten bıkmıştım aklımdan çıkaramıyordum, kalktım bir sigara yaktım.Sonra telefonu elime alıp internetde onu aradım ve karşıma çıkan fotoğrafı görünce bir an öyle donup kaldım.Üzerine gelinlik çok yakışmıştı, fakat yanında duran adam ben değildim.Üzülmedim umursamadım desem yalan olur, en azından artık onu aklımdan tamamen çıkardım.Sonunda artık bir kabus gibi kafamı yastığa her koyduğumda onu görmüyorum.Ben unuttum, merak etme zamanı gelince sen de unutacaksın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Başkasına verince hemen basit oldu tabi avunmaya gel.
|
Tilki ulaşamadığı çieyere mındar dermiş
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X