Şimdi Ara

Eski sevgilim başkasıyla çıkmaya başladı çok kötü durumdayım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
24.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 yıllık eski sevgilim evlendi, memleketime tayini çıktı, aile evimin 1 arka sokağında oturuyorlar şu an...
    üzülme, alışıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: rhym

quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1618

hocam tamam yıllarca kimseyle cıkmıcak diye birşey yokta 1 senelik ilişki bittikten 1 ay geçmeden başkasıyla çıkması bana koydu. çıkıp çıkmaması degil yani sorun zaman

Seninki iyimis ya benim 3 sene ciktigim kiz ikinci haftaya baskasiyla basladi

konu hortlasın istemezdim ama daha kötüsü var 7 sene çıktım benden ayrılmadan başkasıyla çıkmaya başladı

makine mühendisi misin?

Ayıp oluyo ama hocam.Makine Muhendislerine diss mi attin sen :))))

ben makine mühendisiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

5 yıllık eski sevgilim evlendi, memleketime tayini çıktı, aile evimin 1 arka sokağında oturuyorlar şu an...
    üzülme, alışıyor insan

o gülüşün ardında neler saklı kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

5 yıllık eski sevgilim evlendi, memleketime tayini çıktı, aile evimin 1 arka sokağında oturuyorlar şu an...
    üzülme, alışıyor insan

Hocam benimde 3 senelik kız arkadaşım terketti, 3 ay falan önce.
    Hala tam anlamıyla toparlayamadım.
    Okuyunca yazdığını cidden ibret aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: rhym

quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1618

hocam tamam yıllarca kimseyle cıkmıcak diye birşey yokta 1 senelik ilişki bittikten 1 ay geçmeden başkasıyla çıkması bana koydu. çıkıp çıkmaması degil yani sorun zaman

Seninki iyimis ya benim 3 sene ciktigim kiz ikinci haftaya baskasiyla basladi

konu hortlasın istemezdim ama daha kötüsü var 7 sene çıktım benden ayrılmadan başkasıyla çıkmaya başladı

makine mühendisi misin?

inşaat müh.

• Sen hayatindan ciktin diye o sevgili neden yapmasinki? Oda kendi hayatina devam etcek normal bi sekilde ve sevgili yapmis bu kadar basit iste

• Amma zaman geçmiş be hey gidi günler :D arkadaslar madem hortlattınız son durumu veriyim onlar hala cıkıyo sanırım bende bu arada 1 kızla ilişki yaşadım 2 ay sürdü vede bu süreçte mimar sinan güzel sanatları kazandım durumum iyi gibi ama şimdi gorunce konuyu içim burkulmadı desem yalan olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyveli_lahmcun -- 3 Nisan 2015; 1:20:48 >
  • Hocam aynı durumlar benim için de geçerli. 4 aydır çekmediğim çile kalmadı. Zaman her şeyin ilacı ama en çok da geçen yıllara, anılara acıyor insan...
  • sizi tanıştıran kişi de tam bi ...muş.

noktalara ne ile doldurursan doldur.. Kız da hiç düşünmemiş ulan bu bizi tanıştırdı ben onun arkadaşıyla çıktım iki dakka boş duramadım hemen birini buldum ne aciz insanmışım lan!!
  • Tamamen bitirdiyseniz onun başkasıyla çıkması size niye koyuyor.bi kız gelip sizle arkadaş olmak istese hayır teşekkür ederim 2 sene yas tutuyorum mu diyceksiniz

• Kardeşim 3 yıllık kız arkadaşım Samsun'da yaşıyordu bende İstanbuldayım.3 yıl bu şekilde çıktık genelde görüşmek için giden ben oldum emek verdim yapmadığım şey kalmadı.Ama ailesi ilişkimize çok müdahil oldu ve en sonunda ailesiyle aramız bozuldu.Bizde kızla 7-8 ay gel gitli devam ettik ilişkiye.Kızın ablası da İstanbul'da yaşıyor kendi eşinin arkadaşını kısa bir süre biz ayrı kaldığımızda kıza önermiş.Tsnıştıralım falan diye sözde kızda istememiş.Face hesabı bende vardı ben bunu hareketler dökümünden sürekli birine baktığını gördükten sonra anlıyorum.Barıştıktan sonra kıza sordum işim olmaz demişti.3 ay falan daha çıktık İlk hafif bir tartışmada ayrıldı benden ve her yerden engelledi.Merak edip başkasının faceinden çoçuğun hesabına baktım bizimki benle ayrıldıktan 1 hafta sonra çocuğun fotoğrafını beğenmiş çıkmaya başlamışlar.Ben bunu öğrenince duramadım yerimde ve çalıştığı iş yerine Samsun'a gittim.Madem çocuk aklında kaldı benimle neden çıktın bu yaptığından utan mutlu ol onunla falan dedim.kalktım masadan.Biraz gözleri doldu ve şaşırdım duygulu biri olmadığına inanıyordum tam.Bu olaydan yaklaşık 3-4 ay geçti ben hala kimseyle çıkmıyorum ama kız İstanbul'a bile gelmiş instagram adını ikisinin adı yapmış vs vs. Oysa 3 yıl çıktık bana bile böyle birşey yapmadı.He bu arada bazı arkadaşları instagramda takip ediyor beni hikayelerime falan bakıyorlar Ne alakaysa ama bundan sonra iki dünya bir araya gelse asla olmaz.Bile bile engellemiyorum.

Velhasıl kelam değmiyor kardeşim.Ne üzülmeye ne ağlamaya ama değmediğini bile bile bunları yapıyoruz.Kızlarda aidiyet duygusu olduğundan çabuk unuturlar yaratılış gereği.Erkeklerde ise sahiplenme duygusu vardır.Sahiplendiğin kişinin artık başkasına ait olduğunu gördüğümüzde dahada derin yaşarız acımızı.Kızlar unutamaz falan süslü püslü yazılara inanmayın.Kimseyede haddinden fazla değer vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Sen ayrılmak istemişsin terketmişsin kızda fazla takmamış hayatına devam etmiş üzülecek bi durum yok.Şunuda söyliyeyim böyle ayrılık mevzularında kızlar daha olgun hemen unuturlar istisnalar vardır tabiki ama geneli pek takmaz kafaya.

Benim 4 senelik ilişkim oldu biraz bizim hatalarımızdan birazda kızın ailesinin cins oluşundan ayrıldık.Bende bunalıma girerdim ya başkası varsa falan diye hatta 1 2 ay içinde başkasını buldu uyku uyuyamıyordum ,yavaş yavaş kabulleniyosun.Daha sonra ondanda ayrıldı ve 10 gün öncede biriyle evlendi.Benim 4 sene boyunca evlilik hayali kurduğum kız şimdi bi başkasıyla evli yani Ben cidden takmıyorum aklıma geliyor aman banane deyip geçiyorum.Hatta babam dalga geçer oğlum kız evlendi sen halen bekarsın diye Bu işler böyledir sevgilin olunca illaki ömür boyu birlikte olacaksınız diye bişey yok.Zamanla içindeki sıkıntı azalır,kız nasıl hayatına devam etmiş sende kaldığın yerden devam et sürekli onu düşünüp hayatı kendine zindan etme.Daha neler çıkar karşına

Hey yavrum hey 2013de bunu yazmışım

O kız evlendi bi çocuğu oldu ve çocuk 1 yaşındayken boşandılar.Benim durumuma gelince yerimde sayıyorum.Güzel gideceğini sandığım.ilişkim bitti ve ne kadar gariptir başlıktaki gibi şuan başka birini seviyor,yapacak bisey yok hayat devam ediyor

• quote:

quote:

Sen ayrılmak istemişsin terketmişsin kızda fazla takmamış hayatına devam etmiş üzülecek bi durum yok.Şunuda söyliyeyim böyle ayrılık mevzularında kızlar daha olgun hemen unuturlar istisnalar vardır tabiki ama geneli pek takmaz kafaya.

Benim 4 senelik ilişkim oldu biraz bizim hatalarımızdan birazda kızın ailesinin cins oluşundan ayrıldık.Bende bunalıma girerdim ya başkası varsa falan diye hatta 1 2 ay içinde başkasını buldu uyku uyuyamıyordum ,yavaş yavaş kabulleniyosun.Daha sonra ondanda ayrıldı ve 10 gün öncede biriyle evlendi.Benim 4 sene boyunca evlilik hayali kurduğum kız şimdi bi başkasıyla evli yani Ben cidden takmıyorum aklıma geliyor aman banane deyip geçiyorum.Hatta babam dalga geçer oğlum kız evlendi sen halen bekarsın diye Bu işler böyledir sevgilin olunca illaki ömür boyu birlikte olacaksınız diye bişey yok.Zamanla içindeki sıkıntı azalır,kız nasıl hayatına devam etmiş sende kaldığın yerden devam et sürekli onu düşünüp hayatı kendine zindan etme.Daha neler çıkar karşına

O kız evlendi bi çocuğu oldu ve çocuk 1 yaşındayken boşandılar.Benim durumuma gelince yerimde sayıyorum.Güzel gideceğini sandığım.ilişkim bitti ve ne kadar gariptir başlıktaki gibi şuan başka birini seviyor,yapacak bisey yok hayat devam ediyor

Çocuk 1 yaşındayken boşandılar demişsin. Buradan gerekli yorumu çıkaracağını düşünüyorum. Allah'a hamd et.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

Çocuk 1 yaşındayken boşandılar demişsin. Buradan gerekli yorumu çıkaracağını düşünüyorum. Allah'a hamd et.

Aynen yanlışı görüp son anda dönmüştüm zaten.Ne kadar dua etsem azdır.

• Ben de benimkine dert diyorum iyi ki varsiniz

• İyi yapmış. Şeker kız

• git ve meyveli lehmecun ye
  • meyveli_lahmcun M kullanıcısına yanıt
    Ha sen daha çok aradan vakit geçmeden başkasıyla olmasına sınır olmuşsun. O konuda biraz hak veriyorum da kız milleti. Belli böyle olcağı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.