Şimdi Ara

Eski sevgilim 7 ay sonra aradı efkarlandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
23.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 saat önce eski sevgilim aradı 2 yıllık ilişkimiz çok sancılı ve ağrılı bitti.. Ona en son mesajlarım küfürler yağdırmaktı.. Sonra hattını değiştirdi bidaha ulaşamadım.. Ve biraz önce aradı eskilerden konuştuk duygusallaştık içimizin yağları eridi.. Bibirimizin yüzüne bakamıcak duruma gelmiştik zamanında aslında.. Ama şehirler farklı ikimizde farklı şehirlerde üni okuyoruz.
    Ağladı falan şuan mesajlaşıyoruz bakalım geceye kadar mesajlaşalım sabah kimse birbirine mesaj atmıycak dedi.. Veya tekrar başlamak istiyormusun dedi.. Onunda kafası karıştı ne yapsam ne etsem bilemiyorum..

Ekleme;

Neler neler yaşadık be dostlar.. Ben bu kıza 1 sene çok sağlam çektirdim ama gerçekten ahını aldım bu zamanlarda .. Takii facebookta bi erkekle görene kadar o fotoyu gördüm yıkıldım yerlerdeyim.. Dedim geliyorum yanına bana dön ayrıl ondan.. Ayrıldı.. Değişti birden yine aşkım cicim olduk.. Yine kaptırdım kendimi kırılan kalbini düzeltmeye çalışıyordum.. Ama bi sabah mesaj atmadı haber vermedi ben senle oynadım dedi.. Bulunduğu şehirle benim yaşadığım şehir arasında 3 saat vardı 3-4 defa gittim dönmedi ne yazıkki.. Başka bir çocukla çıkmaya başladı.. Ve küfürler yağdırdım çıldırdığım zamanlar oldu.. Annemi arayıp yardım istedi annem etme eyleme değmez diyordu sürekli.. Bastım istanbula gittim boğazın kokusunu aldım ve yavaş yavaş unutmaya başladım ve aradan 7 ay geçti bugün aradı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnasss -- 3 Aralık 2010; 0:12:00 >

7 Ay Sonra Arayan Eski Sevgili: Anlamları ve Verebileceğin Tepkiler

Eski bir sevgilinin aylar sonra araması, duygusal dalgalanmalara neden olabilir. Bu aramanın anlamını anlamak ve uygun bir şekilde tepki vermek için bazı önemli noktaları göz önünde bulundurmak faydalı olacaktır.

Eski Sevgili Neden Bu Kadar Sonra Arar?

Bir eski sevgilinin uzun bir aradan sonra aramasının çeşitli nedenleri olabilir:

• Özlem ve pişmanlık: Kişi, ayrılma sonrası sizi özlemiş veya yaptıklarından pişmanlık duymuş olabilir.
    • Uygun zamanı bekleme: Karşı taraf, iletişime geçmek için doğru zamanın gelmesini beklemiş olabilir.
    • Yalnızlık veya güvensizlik: Eski sevgiliniz yalnız hissediyor veya kendine güvensiz hissediyormuş olabilir.
    • Merak ve kapıyı aralama: Sizden haber almak veya ilişkinin hala bir şansı olup olmadığını öğrenmek istemiş olabilir.

Eski Sevgiliyi Açıp Açmama Kararı

Eski sevgilini arayıp açmama kararı kişiseldir. Vereceğin tepki, aralarınızdaki ilişkinin niteliğine, ayrılma nedenlerine ve şu anki duygusal durumuna bağlı olacaktır.

• Eğer hala duyguların varsa: Eski sevgilini açabilir ve onunla konuşabilirsin. Ancak, beklentilerini yönetmek ve gerekirse sınırlar koymak önemlidir.
    • Eğer devam etmişsen: Eski sevgilini açmamayı seçebilirsin. Onunla konuşmak seni geçmişe döndürebilir veya üzebilir.
    • Eğer kararsızsan: Eski sevgilini açmadan önce zaman ayırıp düşün. Duygularını anlamaya çalış ve bu konuşmanın senin için uygun olup olmayacağına karar ver.

Uygun Bir Tepki Vermek

Eğer eski sevgilini açmaya karar verirsen, sakin ve profesyonel bir şekilde tepki vermek önemlidir:

• Duygularını yönet: Eski sevgilinle konuşurken duygularına kapılmamaya çalış. Sakin ve kontrollü kal.
    • Sınırlar koy: Eski sevgilinle konuşurken neyi tartışmak istediğin ve neyi tartışmak istemediğin konusunda net sınırlar koy.
    • Açık ve dürüst ol: Eski sevgiline hislerini ve düşüncelerini açıkça ve dürüstçe ifade et.
    • Kendine zaman ver: Eski sevgilinle konuştuktan sonra, durumu düşünmek ve bir karar vermek için kendine zaman tanı.

Eski bir sevgilinin aylar sonra araması, karmaşık duygular uyandırabilir. Verdiğin tepki, kişisel durumuna ve hedeflerine bağlı olacaktır. Durumu dikkatlice değerlendir ve senin için en iyi kararı ver.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • seviyosan başla

Orijinalden alıntı: 7-24 Jojuk

seviyosan başla

Abi üzerinden 7 ay geçmiş nefret doluydum kıza karşı sesini duydum bittim yahu..
  • Olmaz o iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buna benzer bişe bende yaşıyorum halen
    3 sene beraber oldugum kızdan ayrıldım yıl başında.
    o istanbulda ben mersindeyim devamlı gel git yapıyordum çok ciddiydim. kızla
    ama değmezmiş gerçekten sonra anladım bazı şelerden sonra.
    ayda yada 2 ayda bir arıyor beni gine darma dagın ediyor beni kafamı alt üst ediyor sonra öbürsü gün oluyor herşeyı unutuyor ne arıyor ne soruyor.
    ben tam alışıyorum herşeye. tekrar gine arıyor karşıma çıkıyor birden herşey alt üst oluyor. en son gecen hafta aradı konuştuk hiç bişe olmamış gibi sanki. baya konuştuk sonra sabah günaydın msjjı att aradım ben senı ararım sonra dedi biraz konuştuk :D diyiş o diyiş oldu aramadı 2 gun sonra kafam iyidi aradım. aradım sakın karşıma çıkma arama dedim inş aramaz artık çok seviyorum halen ama bunu inkar edemem.
  • Oyuncakmısın arkadaşım.O istedigi zaman seni elde edemez seni her zaman cepte olarakmı görüyo ?.Benzer olay başıma gelmişti o istedigi zaman senin duygularınla oynıyamaz.

Orijinalden alıntı: calypsoo

quote:

Orijinalden alıntı: 7-24 Jojuk

seviyosan başla

Abi üzerinden 7 ay geçmiş nefret doluydum kıza karşı sesini duydum bittim yahu..

aynen kardeş sesini duydummu bende bitiyorum ama olmaz kardeş boşuna uzatma bence üzülen yıpranan sen olursun gine.

Orijinalden alıntı: Technik
    buna benzer bişe bende yaşıyorum halen
    3 sene beraber oldugum kızdan ayrıldım yıl başında.
    o istanbulda ben mersindeyim devamlı gel git yapıyordum çok ciddiydim. kızla
    ama değmezmiş gerçekten sonra anladım bazı şelerden sonra.
    ayda yada 2 ayda bir arıyor beni gine darma dagın ediyor beni kafamı alt üst ediyor sonra öbürsü gün oluyor herşeyı unutuyor ne arıyor ne soruyor.
    ben tam alışıyorum herşeye. tekrar gine arıyor karşıma çıkıyor birden herşey alt üst oluyor. en son gecen hafta aradı konuştuk hiç bişe olmamış gibi sanki. baya konuştuk sonra sabah günaydın msjjı att aradım ben senı ararım sonra dedi biraz konuştuk :D diyiş o diyiş oldu aramadı 2 gun sonra kafam iyidi aradım. aradım sakın karşıma çıkma arama dedim inş aramaz artık çok seviyorum halen ama bunu inkar edemem.

yemin ediyorum tamamen beni anlatmissin.

• 3 senedir bırak aramayı yüzünü göremedim
  • kız milleti kafa karıştırmaya bayılır. hiç karışmasın kafan relax ol. gelmek istiyorsan kapım açık de, ilk adımı atan taraf o olsun. bu sayede ilişkiyede bir adım önde başlarsın. ezilen taraf değil ezen taraf ol yoksa üzülen sen olursun. çok bilmişlik yaptım. özür dilerim sustum.

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

kız milleti kafa karıştırmaya bayılır. hiç karışmasın kafan relax ol. gelmek istiyorsan kapım açık de, ilk adımı atan taraf o olsun. bu sayede ilişkiyede bir adım önde başlarsın. ezilen taraf değil ezen taraf ol yoksa üzülen sen olursun. çok bilmişlik yaptım. özür dilerim sustum.

gerçekten mantıklı
  • Diyelim ki barıştınız. İlk hafta belki ilk ayınız mutlu olacak. Sonra yeni yeni konulardan tartışma çıkacak ufaktan aranızdan. Sonra eski konular açılacak, birbirinizin yüzüne yaptığınız hatalar vurulacak.. O sana bana zamanında çok ağır konuştun diyecek, sende ona beni arkadaşlarına tercih etmişdin diyeceksin(bu örnek mesela yani.) Aranızda tam olarak neler olduğunu bilmediğim için böyle diyorum. Bu ve buna benzer şeyleri tokat gibi vuracaksınız işte birbirinizin yüzüne.Geçmişte birbirinize yaptığınız yanlışlar bir anda gün yüzüne çıkacak,hesaplar sorulacak.Sonra aranıza tekrar soğukluk girecek. O sana hiç değişmemişsin diyecek. Sen bu lafı duyduğun ve duydukça kaynar sular tependen dökülecek evde vuracak kıracak yer arayacaksın sinirden.. Sen o sinirle kızın üstüne gittikce o seni görmezden gelecek. Sonra sana diyecekki olmuyor yapamıyoruz işte.. Ve sonra ne olacak tabikide sen durduk yere keyfini huzurunu kacıracaksın, sorunlu günleri atlatmaya çalışacaksın psikolojik sorunların başlayacak. Sen nerde yanlış yaptım nereye doğru yapamıyorum gibi sorularla için içini yerken o arkadaşlarınla gezip tozup keyfini sürecek...

Sonuç olarak: eski sevgiliyle tekrar barışmak kullanılmış condomla ikinci kez ilişkiye girmeye benzer. Her zaman söylerim bu lafı..

Haa yok ben illa barışcam diyorsan "Mac2cryme" ın sözlerini dinle. Birşeylerin olmasını isteyen çabalayan taraf sen değilde kızmış gibi davran.. İki güzel söz söyledi diye hemen kapılıp canım cicim ayaklarına yatma. Kendini ağırdan sat. Hiç değilse sonradan yukarda dediklerime geldiğinde çok fazla acı çekmezsin.

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmyRocK -- 2 Aralık 2010; 21:56:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

kız milleti kafa karıştırmaya bayılır. hiç karışmasın kafan relax ol. gelmek istiyorsan kapım açık de, ilk adımı atan taraf o olsun. bu sayede ilişkiyede bir adım önde başlarsın. ezilen taraf değil ezen taraf ol yoksa üzülen sen olursun. çok bilmişlik yaptım. özür dilerim sustum.

Güzel öneri teşekkürler ne yapacam bilemiyorum
  • Bak bunu defalarca tecrübe etmiş biri olarak ve senle aynı durumdalarda iken kız ne zaman boşluğa düşse seni arar ve egosunu tatmin etmek ister sakın ama sakın konuşma hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak.Konuşuyorsanda duygusallaşma ve onsuz yapamayacağını belli etme seviyorsan valla çocuk gibi oynatır seni.Biliyorum hep iyi tarafından bakacaksın ne yapsa ama sana şunu diyeyim sittin sene olmayacak sağlığın için her şey için olan olmuş boş ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 2 Aralık 2010; 21:58:28 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.