Şimdi Ara

Eski sevgililerinizle aranız nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski sevgililerinizle aranız nasıl arkadaşlarlar,veya görüşüyormusunuz merak ediyorum
    Biz hergün Msnde kavga ediyoruz,birbirimize laf sokmalar falan,baya bi sıkıcı oluyor
    Bazen Msnden silmeyi düşünüyorum,silmeyede kıyamıyorum
    Sizde durumlar nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yüko10 -- 28 Şubat 2009; 20:04:00 >

• Değişir nasıl ayrıldığıma bağlıdır. Eğer benim sevdiğim halde o ayrıldıysa yüzüne bile bakmam hiç birşekilde hiçbir eşyası adresi numarası bulunmaz sokakta görsem kafamı çeviririm.

Ama o sevdiği halde ben ayrıldıysam herşeyi vardır bende numarası , msn , hatırası ve gördüğümde konuşurum muhabbet ederim.
  • hiç biriyle konuşmam eski eskidir hiç birinide görmedim görsemde konuşmam
  • Sınıfta Şuan Ve 5 Aydır Tek Kelime KOnuşmadık..

Önüme Gelince Yolumu Değiştiriom Veya Kenardan Geçiorum...
  • Ben onun sevgilisini biliyorum, o benim sevdiğimi biliyor. Geceleri konuşur muhabbet ederiz. Hayat nasıl gidiyor sorarız. Havadan sudan konuşuruz. Tavsiye alırım tavsiye veririm. Buna batı lisanında "Medeniyet" diyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Ben onun sevgilisini biliyorum, o benim sevdiğimi biliyor. Geceleri konuşur muhabbet ederiz. Hayat nasıl gidiyor sorarız. Havadan sudan konuşuruz. Tavsiye alırım tavsiye veririm. Buna batı lisanında "Medeniyet" diyoruz.

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar
  • Biriyle hiç konuşmuyorum,belki 1.5 sene olmuştur msn'den falan konuşmayalı.Diğeriyle de arada sırada binde bir konuşursam o da belki.Zaten ikisi de başka şehirlerde şuan ve fazla görüşme imkanı da yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski sevgiliye işim düşmedikçe uğramam, ortam soğuk oluyor
  • ben bu gün msj attım atmas olaydım ...
  • bittiğinden beri hiç konuşmuyoruz.. zaten ayrıldıktan sonra da yok öle dost kalmak bana göre saçma sapan bişi.. bittiyse bitmiştir didişmeninde bi anlamı yok ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Ben onun sevgilisini biliyorum, o benim sevdiğimi biliyor. Geceleri konuşur muhabbet ederiz. Hayat nasıl gidiyor sorarız. Havadan sudan konuşuruz. Tavsiye alırım tavsiye veririm. Buna batı lisanında "Medeniyet" diyoruz.

Sen medeni olabilirsin ama karşında ki medeni değilse yapılabilecek birşey yok.
  • Son 2 ayda eski çıktıklarımla yaşadıklarıklarımı anlatsam roman olur
  • hiçbiriyle konuşmuyorum
    benden uzak Allaha yakın olsunlar
  • Eski kaşardan tost,eski sevgiliden dost olmaz.
  • beraberken kanlı bıçaklı olduğum kızla ayrıldıktan sonra internette resmen kanka oluyorum. sonra olay giderek abuklaşıyor...

neyseki sonuncuyla nizami biçimde bir daha görüşmemecesine ayrıldık
  • orta okulda çıktığımla şuan aynı lisedeyiz.. arkadaşlarmızda aynı..bazen merabalaşıyoruz ama laf sokma fln yok.. meraba meraba o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhlıyıg

Değişir nasıl ayrıldığıma bağlıdır. Eğer benim sevdiğim halde o ayrıldıysa yüzüne bile bakmam hiç birşekilde hiçbir eşyası adresi numarası bulunmaz sokakta görsem kafamı çeviririm.

Ama o sevdiği halde ben ayrıldıysam herşeyi vardır bende numarası , msn , hatırası ve gördüğümde konuşurum muhabbet ederim.

aşşa yukarı +1
  • çok ilginç bi şekilde hepsiyle normal arkadaş kalmayı başarabildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhlıyıg

Değişir nasıl ayrıldığıma bağlıdır. Eğer benim sevdiğim halde o ayrıldıysa yüzüne bile bakmam hiç birşekilde hiçbir eşyası adresi numarası bulunmaz sokakta görsem kafamı çeviririm.

Ben Sevdiğim Halde O Beni Kandırdı...

Dövesim Gelio Ama Kıyamıyorum..Şimdi Lise4'den Biriyle Çıkıyor yanımdan Geçio Sevgilisi İle İnş. Mutludur Ama Sevdiğini Zannetmiorum..Birde Geçende Sınıf Kapısında Tekti Kapı Arasında Kalıodu Bende Uzaktan Geliodum Koridorda Kimse Yok Snra Kapıya Kadar Glirken Hiç Yüzüne Bile Bakmadım Sonra Kapıya GLdim..Oda Kapıyı Açmadı Başta Yüzünde Bir Somurtma vardı Bende Aç Demedim Biraz Bekledim Açtı Yanından Geçtim Kafasını Benim Geçtiğim Tarafa Doğru Çevirdi Bnde Ona Yandan Baktım..Ama Onu Çok Özledim Beee Parfüm Kokusunu o Gülüşünü..

Offf Offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 28 Şubat 2009; 21:08:50 >

• 2ay çıktık-ayrıldık.

Ayrıldıktan 3ay sonra falan sohbet muhabbet derken. Eve çağırdım. 8-9 defa geldi..

Hasret giderdik... Şimdi hiç bişey olmamış gibi konuşuyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.