Şimdi Ara

eski model i20 mi yeni model i10 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 i20 ve 2017 model i10 var ikisi de temiz araçlar fiyatları yaklaşık aynı. Kararsız kaldık hangisini önerirsiniz?

• Yeni model tabii ki daha iyi olur ama i10un 1.2 motorlusunu alin hocam mumkunse. İ10 ic mekani itibariyle sanildigi kadar kucuk bir araba degil burnu ve bagaji kirpilmis i20 gibi, i20 ye gore bagji kucuktur. Pire gibidir her yere girer cikar. Simdiden hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 alınmayacak kadar eski, i10 sığılmayacak kadar küçük...

• electrun kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam 1.0dı bulduğum araç, bakacağım 1.2 denk gelirse direk almayı düşünüyorum.

Dediğiniz gibi dışarıdan çok küçük duruyor ama içine binince herhangi bi hatchbackten çok da küçük hissettirmiyor.
  • Sarı sitede İ20'ler 80-90 aralığında, İ10'lar 125-135 aralığında.

Fiyatları yaşadığınız yerde yukarıda belirttiğim orandaysa pek benzer değil. 100'e kadar kazasız temiz bir 2017 model İ10 bulunuyorsa kaçırılmamalıdır.

120-130 aralığında 2013 İ20 satılıyorsa, oradan koşarak kaçılmalıdır.

Bunların haricinde, benim olmazsa olmaz güvenlik donanımım ESP 2013 İ20'de yok. 2017 İ10'da var. Ancak, İ10'da neredeyse bagaj yok. Bu nedenle ya evin ikinci arabası olur, ya da çocuksuz yeni evli çiftin arabası olur.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

100liraya bulunan i10 manuel bos 1.0 motor ve biraz hasarli olur hocam. 2017 i10 lar makyajli esp 6 hava yastigi vs var. Ama hiz sabitleme yok diye biliyorum. Geri kalan goruslerinize katiliyorum

• 1.0 ile sehirici gezilir ancak az biraz sehir disi yapayim dediginizde uzebilir. 1.0lar 67, 1.2ler 87 beygir, tork farki da 20nm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    İkisi de sarı sitede değil hocam ve i20 için 100 i10 için 109 istenmiş aradaki 9binlik fark küçük bir fark o yüzden takıldı kafama
    Şehir içi sağa sola gitmelik en fazla ayda yılda bir 100km uzaktaki diğer şehre gidip gelmelik kullanmayı düşünüyorum hocam
    Fiyat 109 sadece arka bagaj kapağı değişik onun dışında hiçbişey yok hocam
  • Paket motor model km nedir hocam.

100km kadarlik yerlere de gider, sehiricinde de zaten ucup kacamiyiruz nasilsa sehiricinde yeter. Tabii bu onceki arabaniza ve kullanim seklinize bagli

2017 Model
    Hyundai I10 Hatchback 1.0 D-Cvvt Jump
    Kilometre 66binde baktım şimdi fiyatı 106 ya düşmüş dediğim gibi sadece arka bagaj değişik onun dışında boya dahi yok

2012 model i20 de 95binde 1.2 dcvvt jump olan
    Full orjinal bir iki lokal boyası var
    Sakin kullanıyorum hocam büyükşehirdeyim trafik zaten malûm dur kalk yapmaktan basamıyorsun i10 dan çekinme sebebim iri yapılı birine çok mu abes kaçar dusuncesiydi ama aracin içi dışından göründugu kadar küçük gelmedi
  • Karar yine sizin ama o fiyatlara 1.2 sini almaya calisin bence bulursaniz, hem daha tutlan motor hem de hem daha guclu. Aracin tavani yapisi itariyla alcak degil. Binince kafanizin ustunde bosluk varsa tamamdir. Kucuk araba oldugu icin trafikte bazi hanzolar sekil yapmaya calissa da icinde erkek oldugunu gorunce geri basiyorlar.

Tavsiyenize uyup 1.2 sini bulmaya çalışacağım hocam teşekkür ederim. Trafikte her tip var önceden inip kavga ederdim artık tenezzül edip bakmıyorum bile Allah'a emanet yaşıyoruz zaten korkağın birinin iki kör kurşununa canımızdan olmayalım. Teşekkürler tavsiyeler için
  • Hocam 110 bin 2017 i10a fazla gibi. Bütçenizi biraz arttırma şansınız varsa 2020 1.0 atmosferik ibiza, clio ya da 0.9 clio bakabilirsiniz. En azından sıfır olur derdi tasası 2.ele göre az olur.
  • kaanozdemir46 kullanıcısına yanıt
    17-18 model 0.9 cliolar var fiyatları 120 civarı hocam onlar da radarimda önümüzdeki hafta almaya gittiğim yerden onlara da bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.