Şu kasa berlingolara bakıyorum Dizelleri nasıldır? Turbosuz olmasından dolayı çok mu yakıyor? Kronik sorunları nedir? Alırken nelere dikkat etmek lazım? ![]() |
Eski Model Berlingo Partner ler Nasıl?

-
-
kronik sorunları: viraja girince takla atmak.
-
Turbolu 1.6hdi 90hp partner bir akrabada var. Çok memnunum diyor. İstanbul içinde olsun, uzun yolda olsun eşek niyetine kullanıyorlar. Buna rağmen yakıtı az, ustası çok ve parçası ucuz olduğu için en kötü senaryoda bile bir şekilde işin içinden çıkılıyor.
Araç sahibi olan akraba bunların mutlaka turbolu olanı alınmalı diyordu. Turbosuz olanlar hem 1.9 olduğu için çok yakıyor, hem güçsüz olduğu için özellikle rampada bayılıyor demişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne Peugeot da ne de benzer model yılına ait Doblo Kangoo Berlingo da 1.9 düz dizel sevilmiyor tutulmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedem 15 yıldır biniyor saçma sapan bir arıza çıkardığını görmedim, düzenli bakım yaptığından mı, yoksa sorunsuz bir motor mu bilinmez.
Yakıtı fazla, turbo dizeller gibi atik değil ama gitmem demez iyi kötü gidiyor.
Uzun yol deneyimim olmuştu bu araçla 130 u geçemedim daha fazla gitmiyor araç
-
2003 modelmiydi 99 modelmiydi neydi. Babam'da vardı bir tane.
1.9 dizeldi galiba turbosuz.
Mazot pompasından(hatırladığım kadarıyla) belini doğrultamadı araç. Sabahları çalıştığında bir çalışıyordu araç, 3. kattaki evin arka odasından duyuyordum. :)
Sonra bir üst kasası turbolu 1.6 almıştı da, çok sevmişti onu. Buz mavisi.
-
taklasını bilmem de , bir tanesi gözüm önünde tarlaya uçtu. baya bildiğin uçak araç, asfalt ile bağlantısı yok
Peki 1.4 benzinliler nasıl sizce? 1.4 saxo motorlu.
-
1.6 ya da 2.0 HDi olanları makbul,1.9d olanları çok çok vasat,eski teknoloji bir motor barındırdığı için asla tercih edilmemeli,aynı durum 1.4 atmosferik motorlusu içinde geçerli.
-
dedemde bunun cam tavanlısı var yalıtımı öyle kötü ki dedemle bağrışarak anlaşıyoruz
En Beğenilen Yanıtlar

kronik sorunları: viraja girince takla atmak. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X