Şimdi Ara

Eski Kurtlar Vadisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metheldiği kadar sağlam mıydı sizce ? Bence müzikleri,türküleriyle bile TR birinciliğini alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana göre Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi yapımı hemen ardından lm gelir

• Kurtlad vadisi senaryoya cekime cok onem veriyor. Fakat ayrintilari dusunmuyorlar. Mesela dizi boyunca blowbackli silah kullanilmadi silahlar sekmedi alevler animasyon Figuran oyuncularin yatacagi yeri kontrol edip uzanarak olmesi tum ciddiyetini bozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski K.V evet efsaneydi ama şuan mokunu çıkardılar. Özüne geri dönse belki tekrar izlerim.

Süleyman Çakır la K.V başkaydı.

• Ilk 40 bölüm sanırım osman sınav zamanı işte ozamanlar iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Ilk 40 bölüm sanırım osman sınav zamanı işte ozamanlar iyiydi.

55-56 bölüm sanırım

• Doğrudur hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurtlar Vadisi mi, Ezel mi?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pusu olmadan tüm bölümleri efsanedir. Pusuda da iskenderin ölüme kadar idare eder 100. Bölüme kadar falan o da,sonrasında bozdu şu an sıvıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtulumezun -- 25 Ağustos 2016; 23:49:39 >
  • senaryo danışmanı soner yalçın olan bir diziden bahsediyoruz.biz kurtlar vadisi ile gerçekleri izleyerek büyüdük.şimdikiler game of thrones izliyor :(

• ezel'le beraber türkiye'deki eni iyi diziler.
  • Aslan Akbey ölene kadar güzeldi sonrasında bozdular
  • Ben eski bölümlere 3 gün önce başladım gerçektende inanılmazmış ya o zamanlar, şimdi televizyonda bazen görüyorumda hiç çekici gelmiyor açıkçası, insanımızın mafya, kumarhane, devlet olaylarına düşkünlüğü yüzündenmidir eski bölümler daha keyifli duruyor
  • Çakır olduğu zaman efsaneydi. Racon kesmeler falan.. Şimdiki vurulan figüranlar saçma sapan vuruluyo. Eski zamanında hem sevmeyi öğretirdi hemde racon kesmeyi, delikanlı olmayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Çakır olduğu zaman efsaneydi. Racon kesmeler falan.. Şimdiki vurulan figüranlar saçma sapan vuruluyo. Eski zamanında hem sevmeyi öğretirdi hemde racon kesmeyi, delikanlı olmayı.

ben dizi kadar türkülerine meth oldum ya

• Çakır ölene kadar efsaneydi, çakır öldükten sonra Pala, Tilki gibi karakterler ve Halonun hapisten kaçırılması gibi sahnelerle ayakta kaldı. Şimdi beş para etmez Akasya durağı gibi.

• Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    Yeni sezon oyuncularına bakın

• Kim ne derse desin Kurtlar Vadisinin en iyi karakteri ve en iyi oyuncusu Abuzer KömürcüdürZürriyetsiz Erdalın babası

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Kim ne derse desin Kurtlar Vadisinin en iyi karakteri ve en iyi oyuncusu Abuzer KömürcüdürZürriyetsiz Erdalın babası

Eski Kurtlar Vadisi hakkında

çok güzel özetlemiş bir arkadaş

• Tilki andrei ve pala karakterleri benim icin efsaneydi hele tilki yok mu arkadas kiz olsam dizime indirtirim

• 1-97 bölüm efsanedir
    ayrıca kv yi sevenlere, başka bir osman sınav yapımı olan deli yüreği şiddetle tavsiye ederim
    birde atlamadan geçmek istemem en iyi türk komedi dizisi bir demet tiyatrodur bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.