Şimdi Ara

kurtlar vadisinde eksik kalanlar..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.tilki nerde
    2.haloya ne olduğunu ben göremedim kaçırdımmı acaba
    3.adadaki diplomat kimdi ne oldu
    4.kurtlar vadisi amerikaya gittide ne oldu açıkçası ben bi b.k anlamadım
    5.bu adam suriyeden nasıl geldi
    6.doğu beyin cenazesini görmedik
    7.suriyeye gittide ne oldu başbakanı nasıl kurtardı
    aklıma gelenleri eklayeceğim bunların cevabını bilen varmı aacaba

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • 7-bkz. hariri suikasti. adamı kurtaramadı

• tilki yi bende merak ediyorumda suriye başkabakanını kurtarma gibi bir amacı yoktu zaten polatın bana öldürtemiceksiniz dedi o kadar başkasına öldürttüler

Orjinalden alıntı: eflatun

bişeyler yerine oturmadı
    1.tilki nerde
    2.haloya ne olduğunu ben göremedim kaçırdımmı acaba
    3.adadaki diplomat kimdi ne oldu
    4.kurtlar vadisi amerikaya gittide ne oldu açıkçası ben bi b.k anlamadım
    5.bu adam suriyeden nasıl geldi
    6.doğu beyin cenazesini görmedik
    7.suriyeye gittide ne oldu başbakanı nasıl kurtardı
    aklıma gelenleri eklayeceğim bunların cevabını bilen varmı aacaba

1. BENCE ŞU OLMASI LAZIM; KILIÇ SAKLANDIĞI YERDE DÜŞÜNÜRKEN ÖNCEKİ YAPTIKLARINI HATIRLARKEN NİZAMETTİN LE BİR KONUŞMASI VARDI. KILIÇ TİLKİ'Yİ BASICAKTI O ANDA POLİS GELCEKTİ KILIÇDA TÜYCEKTİ -YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BÖYLEYDİ- BENCE NİZAMETTİN TİLKİYLE ANLAŞTI SONRADA TİLKİ GİTTİ BAŞKA BİR İHTİMAL OLDUĞUNU SANMIYORUM YOKSA KENDİLİĞİNDEN HİÇBİR SEBEB YOKKEN NEDEN GİTSİN
    2. HALO KÖYE GİTMİŞTİR BENCE NEVZATLAR'LA BERABER.
    3. ADADAKİ DİPLOMAT ÖRGÜTÜN ADAMIYDI GLB SADECE POLAT'I EVE ÇEKMEK İÇİN KULLANILDI SANIYORUM
    4. O KONUDA YORUMUM BENCE ÖRGÜT LE ANLAŞTILAR POLAT SUSTU, ÖRGÜT DE ELLERİNİ TÜRKİYE'DEN ÇEKTİ(DİYEMİCEM O ÖRGÜT GERÇEKTE OLAN BİR ÖRGÜT VE BÖYLE BİRŞEYİN OLMASI İMKANSIZ)
    5. O KONUDA FİKRİM YOK AMA POLAT BU ÖZEL EĞİTİM ALMIŞTIR ÇIKMIŞTIR BİR ŞEKİLDE.
    6. BENCE VAKİT KAYBI OLUR DİYE GÖSTERMEDİLER DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VARDI DOĞU BEY ÖLDÜĞÜ SIRASINDA.
    7. POLAT VURMADI BAŞKASI VURMUŞ OLABİLİR

SÖZÜNÜ ETTİĞİM ÖRGÜT ŞUAN GERÇEK OLAN DÜNYADA MALESEF FAALİYET GÖSTEREN BİR ÖRGÜTTÜR. BENCE TÜRKİYE İÇİN EN BÜYÜK TEHLİKEDİR.

• hiç düşündünüz mü bu kadar çok hayal gücü belkide hiç var olmayan şeyleri olsalar olacaklarından daha güçlü yapıyor ...
    HIGH POWER 750W (HPS-750GD-F14C) **
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurtlar Vadisi mi, Ezel mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bende idda ediyorum matrix'te yaşıyoruz ve makineler bizimle iletişim kurabilmek için yapay zekayı keşfetmemizi bekliyorlar
    HIGH POWER 750W (HPS-750GD-F14C) **
  • 1.Tilki Rusya ya dönmüştür
    2.Haloyu sen kaçırmışsın.
    3.Bence Doğu bey ama kimse oda Amerikaya Kaçtı
    4.Dünya baronuna Posta koydu görmedin mi.
    5.Orası muamma ama yani bu adam Polat Alemdar Sual olmaz gibi bişey.
    6.O adam gizli güç var bu işte bir iş.
    7.iş bunun üzerindeydi yapmadı yapacak olanıda engelledi. (Çuvalda taşınan)
    8.Bence Bu Operasyon Bitmedi.
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.