Şimdi Ara

Eski Kasa OPEL VECTRA DAKİ SATANLARIN ÇAKALLIĞI ALMAYI DUSUNENLER BAKSN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel vectra almaya nıyetlendım buldum 2.0i motor 115bg. sahibiyle önce konusup anlastık herşey sağlam felan diyor sadece klimanın gazı yok o bastırılıcak iyi dedim okey aracı bı göstermek ve ufak pazarlık kaldı geriye. . buluşma tarıhıne kadar neten bakayım araca bı dedım sorunlarına felan

birinin forumlara yazdıgı klımam calısmıyor baslıgı dıkkatımı cektı gırdım işte sistemin değişmesi felan yazmışlar neyse malum sitedende bi diğer emsallerine bakayım dedim aynı aracın aynı motor ve serilerinde herkez klimaya gaz basılacak felan yazmış hiç biri klimam çalışıyor yazmamış bu kadar tesadüf olamaz dedim 60 liralık gaz. neyse dikkatimi çekti olayı araştırdım meğer bu araçların 96 modeline kadar olan tüm modellerinde r12 denen gaz sistemi kullanılıyormuş o yasaklanınca gaz kullanımdan kalkmış r134 gazı da olmuyormuş 1.500 civarında verip tüm klima sistemini değişmek gerekiyor oda yapıcak usta ve parça bulunursa ve artadabilir miktar.. ama hiç biri bu sorunu anlatmamış satanların hepsi bi gaz basılıcak dıyor sanki basit olaymış gibi. neyse aracla bulusmaya gittim baktık ettik iyi hoş. adam ısrarla 200 liralık olayı var hiç bir sorunu yok başka diyor sadece gaz basılıcak diyor ısrarla bana iyi dedim ben aracı beğendim alacağım gel klimacıya gidelim yaptır diyorum benmi vericem parayı diyor gülerek.. iyi dedim ben yaptırayım çalışmazsa napıcaksın parayı vericekmisin diyorum gülüyor yok ozaman diyor.. ee hani sadece gaz basılıcaktı ? bu kadar yüzsüzlük olmaz. adam bana yukarı asagı ınen radyo antenını 100 lıraya yaptırdıgını ovune ovune anlatıyor ama klimaya 60 lıralık gaz bastırmıyor niye klimalı arac aldın o zaman demezlermı adama satanların hepsıde ne hıkmetse gaz yok dıyor klimada neyse almayı dusunen ksıler dıkkat etsın. sorun 1500 lıra degıl aldıgın zaman hiç yapılmayada bilir.

• Çakalın itin önde gidenlerine bak adam diye yollarda kabara kabara hint horozu gibi de geziyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıllık araçtan beklentileri yüksek tutmamak lazım.
    Sizin derdiniz araba degil,karşıdaki kişinin davranışı fakat;
    Siz arabanızı elden çıkarırken aracın 1500 tl masrafı var yazar mıydınız ?
    sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 18 Ağustos 2016; 10:56:48 >
  • Hocam faydalı bir konu, birilerine yardımcı olacaktır bu yaşadığınız olay. Teşekkürler. Keşke bu tip insanlar azalarak bitse de ülke kurtulsa

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    sorma sorma düşün ortaya çıkabilicek birşeyi bile böyle göz göre göre yalan söyleyerek kandırmaya çalışıyorlar araştırmasaydım öğrenmeseydim sözde klimalı diye hiç bir işe yaramayan aracı satmış olacaktı bana , allah bilir ortaya çıkması zor olan motor alt takım elektronık hakkında ne yalanlar döndürüyolar kim bilir.

bende aracımı sattım 500 bin km deydi alana söyledim bak kardeşim km si oynanmış ama kaçtan kaça çekildi bilgimm yok başka şehirden gelicekti kişi, ona göre gel dedim tamam dedi ama motor durumu ve iç durumu iyiydi aracımın kazası yada değişmiş parçası yoktu ve hiç tüpte takılmamıştı tüm herşeyi anlattım geldi baktı aldı gitti.

benim aldığım kişi işe şerefsiz numarasını kaybettım 1.5 sene sonra ogrendım km sı dusurulmus. orjinal demişiti eski araç diye sorgulama geregı duymayarak hata etmısım. şimdi adamı bulmaya calısıyorum .

• Hocam araştırmakla iyi yapmışsınız klima sistemini komple yaptirsaniz da verim alamayabilirsiniz. Onun yerine klimasi aktif calisan arac bakmanizi oneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Bu cevaba göre siz de yazmazsınız varsayabilir miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen benim eski vectra yo ilana koymuşlar kazasız bayandan yazmış birde aslında belden aşağısı boyalı kaput ve sol çamurluk ön panel değişik sol çamurluk hafif göçük olarak sattım resimlerden gördüğüm kadarıyla daha sonraki sahipleride tamponu tekrar değiştirmiş

• Aracin herhangi bir sikintisi varsa,zaten bastan suphelenmek lazim ama 1500e bitiyorsa mesele fiyatından duser o şekilde alirsiniz.yanasmiyorsa da selami sabahi kesersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

Bu cevaba göre siz de yazmazsınız varsayabilir miyiz?

ben klima calısmıyor detay bilmiyorum der geçerim.
    kaç araç sattığımı gördünde konuşuyorsun ??? ben buraya 2011 12 den beri üyeyim 2 tane aracım oldu ve konularımda bıle muhabbetlerde belırttım aracımın 500 bınde oldugunu ettıgını sorunlarını yazmısımdır satarkende aldıgım kısıye belırtıyorum herkezı kendınızle bır tutmayın . 1500 lira sorun degıl ama yarın oburgun ya senden ya ailenden çıkar o para göz göre göre birine yalan söyleyip kandırmaktan çalmaktan ne farkı var bunun ? 1500 lira altına veririm ama doğruları yazarım içim rahat olur 1500 lirayı geri kazanırım sen sıkma canını herkezı kendınız gıbı gormeyın
  • bu konuyu üstlere sabitlemek gerekli. hangi ilanda şu kadar masrafı var, sadece şusunu yapılacak tarzı ıvır vızır bir yazı varsa o ilana hiç bakmamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

kaç araç sattığımı gördünde konuşuyorsun ??? ben buraya 2011 12 den beri üyeyim 2 tane aracım oldu ve konularımda bıle muhabbetlerde belırttım aracımın 500 bınde oldugunu ettıgını sorunlarını yazmısımdır satarkende aldıgım kısıye belırtıyorum herkezı kendınızle bır tutmayın . 1500 lira sorun degıl ama yarın oburgun ya senden ya ailenden çıkar o para göz göre göre birine yalan söyleyip kandırmaktan çalmaktan ne farkı var bunun ? 1500 lira altına veririm ama doğruları yazarım içim rahat olur 1500 lirayı geri kazanırım sen sıkma canını herkezı kendınız gıbı gormeyın

1-ben yalan söylersiniz demedim.
    2- klima çalışmıyor detayları bilmiyorum demek " yalan söylemek " degildir.

aynen bu memlekette herkes düzgün satıcı.
    dolandırıcıları yurt dışından ithal ediyoruz.
    neyse.

yalan söylersiniz, dedin. aracın 1500 lira masrafı olsa sizde söylemezdiniz. demek ne demek ? olay 1500 değil araç hiç yapılmayada bilir ki yapılmıyor zaten hiç bir modelinde çalışmıyor. hem milleti kandırmak hem klimalı diye klimasız aracı yuksek fıyata kitlemek.

1500 lira beni zengin etmez. ben sattığım her aracın baskı balatasına kadar değiştiripte verdim hem alan adam sorun yaşamasın hem ben bınerken yaşamıyım diye.

ama 2000 lira için resmen gözümde maymuna dönen insanlar görüyorum utanmadan . demekki 50 bin versem neler yaparlar.

edit: mesaji da değiştirme delikanlı ol bırak yazdığın gibi kalsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 18 Ağustos 2016; 11:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

yalan söylersiniz, dedin. aracın 1500 lira masrafı olsa sizde söylemezdiniz. demek ne demek ? olay 1500 değil araç hiç yapılmayada bilir ki yapılmıyor zaten hiç bir modelinde çalışmıyor. hem milleti kandırmak hem klimalı diye klimasız aracı yuksek fıyata kitlemek.

1500 lira beni zengin etmez. ben sattığım her aracın baskı balatasına kadar değiştiripte verdim hem alan adam sorun yaşamasın hem ben bınerken yaşamıyım diye.

ama 2000 lira için resmen gözümde maymuna dönen insanlar görüyorum utanmadan . demekki 50 bin versem neler yaparlar.

edit: mesaji da değiştirme delikanlı ol bırak yazdığın gibi kalsın .

hala "yalan söylersiniz" diyorsunuz.
    bunu nerede yazmışım gösterirmisn?
    "klima çalışmiyor" demenin neresi yalan söylemek ? belki adam klimayı hiç kullanmayacak veya umursamıyor.
    okudugunu anlamıyorsun, sonra gelip iftira atıyorsun.

• faydalı konu bu işi dürüst yapan yok malesef.

• Şimdi bu kasa aracı olan klimacı bir dostumla telefon görüşmesi yaptım. özetle şunu söyledi. Tamirci sizi kündeye getirmeye çalışmış. "Gazlar degişsede sistemde herhangi bir degişlik yapmaya gerek yok" diyor. Büyük ihtimalle paranızı alıp gaz basıp yollayacaktı diyor.

Tabi bu herhangi bir arıza sebebiyle degil, sadece gaz noksanlıgı sebebiyle oluşan sorundan bahsediyorum.

sana başka bir şey izah etmeye çalışmayacağım . bunlar yeter diye düşünüyorum aynı aracın sahhibndendekilerinede bakabilirsin. yada forumlardada aynı yazmış 1-2 kişi mevcut

yani diyorsun ki aracı satanlar mal 60 liralık gaz basmıyor yada ustalar bastırmıyor klimalı aracına klimasız bınmeyı goze alıyor hemde modellerin hepsi birden... satarkende takla atıyorlar yani  Eski Kasa OPEL VECTRA DAKİ SATANLARIN ÇAKALLIĞI ALMAYI DUSUNENLER BAKSN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 19 Ağustos 2016; 10:40:05 >

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    neyse hocam.
    siz öyle diyorsanız öyledir. benim arkadaşımdan aldıgım bilgi "gaz degişikliği sebebiyle sistemin tamamın degişmesine gerek olmadıgı" yönünde.
    saygılar.
  • Ben klima çalışmıyor gazı yok diyen adamları takmıyorum. İlanda çalışmayan aksan yok diyor gidiyorsun ; onu yaptım bu bakımı yaptım şu değişti lastikleri yeniledim en az 1000 tl harcamış (sözde) klima çalışmıyor hani herşeyi çalılıyordu gazı bitmiş 60-70 tl işi var benim ihtiyacım olmadı yapmadım (Antalyada yazın) sen yaptırırsın he diyip geçmek lazım...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.