Şimdi Ara

ESKİ GÜÇ KAYNAĞINI GETİR '0'THERMALTAKE'I GÖTÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABA.BİLİNDİĞİ ÜZERE THERMALTAKE ÜRÜNLERİNİN MECİDİYEKÖY SATIS MERKEZİ ÜNVANINI ALDIK.VE BU ÜNVANIN BİZE YUKLEMIS OLDUGU SORUMLULUGUN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRMEK ÜZERE SİZE SÜPER BİR FIRSAT SUNUYORUZ.ESKİ POWER'INIZI GETİRİP YERİNE THERMALTAKE'IN 500W'LIK POWERINI 20$ İNDİRİMLE ALCAKSINIZ.PEKİ SİSTEM NASIL İŞLEYECEK

1-)ÜRÜNÜN SİPARİŞİNİ İNTERNET SİTESİNDEN KREDI KARTI TEK CEKIM YADA NAKIT HAVALE YOLUYLA GERCEKLESTİRECEKSINIZ.
    2-)ESKİ POWER'INIZIN RESMINI CEKIP SİTEDE ALISVERIS ESNASINDA OLUSAN SIPARİŞ NUMARASINI KONU BÖLÜMÜNE YAZIP satinalma@hesaplipc.com adresine atacaksınız.
    3-)VE OLAY TAMAM ARTIK YENI BIR THERMALTAKE 500W PSU YA SAHIPSINIZ.YAPILAN INDIRIMLE BERABER BU ISTEN TOPLAM KAZANCINIZ 20$ OLACAK.
    4-)BU KAMPANYAYA KATILMAK ICIN ESKI POWERINIZIN CALISMASIDA GEREKMIYOR.RESİM OLSUN YETER

http://www.hesaplipc.com/main/product_detail.asp?pro_ID=8997&sub_cat_ID=35&cat_ID=6

ESKİ POWER'INIZI GETİRİP YERİNE THERMALTAKE'IN 500W'LIK POWERINI 20$ İNDİRİMLE ALCAKSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 20 Mart 2008; 17:41:18 >

• mükemmel ötesi bişey

http://www.teknofiyat.com/?search=W0093RE&altlimit=&ustlimit= en ucuz burda galiba
  • Bir çok alışverişim olmuştur Ayder Bilgisayar'dan, kesinlikle
    tavsiye edebilirim... Piyasadan en az 30 35 YTL ucuza alıyorsunuz
    PSU yu...
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacrymatoire -- 20 Mart 2008; 17:30:47 >
  • sizdeki fiyatı kac ki kardes?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrymatoire

Bir çok alışverişim olmuştur Ayder Bilgisayar'dan, kesinlikle
    tavsiye edebilirim... Piyasadan en az 30 35 YTL ucuza alıyorsunuz
    PSU yu...
    Kolay gelsin.

eywallah abim.yarın gelde iki rekat oturalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinn007

sizdeki fiyatı kac ki kardes?

Toplam Fiyat :
    110,80 YTL kargo dahıl
  • abi pardon ya link wermissin ben de soruyorum aval aval

kusura bakma heyecan yaptim birden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

abi pardon ya link wermissin ben de soruyorum aval aval

kusura bakma heyecan yaptim birden

NORMALDIR BEN İLANI VERDIKTEN SONRA 2 DEFA REVİZE YAPTIM.KENDİMDE İNANAMADIMDA
  • Kampanya güzel de ben karasız kaldım.İki tane dandik çalışmayan güç kaynağı var 20$ da bunlar için iyi fiyat ama Tagan 430 watt kullanıyorum (tg430-u22 alalı dokuz ay oldu sıfırı hala aldığım fiyattan satılıyor. ) , bunu alırsam o boşa çıkacak hadi sattım diyelim 430 watt ile 500 watt arasında ne kadar fark olur ki?

Ürünü alırsam eski güç kaynağını size nasıl Ulaştırcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

Kampanya güzel de ben karasız kaldım.İki tane dandik çalışmayan güç kaynağı var 20$ da bunlar için iyi fiyat ama Tagan 430 watt kullanıyorum (tg430-u22 alalı dokuz ay oldu sıfırı hala aldığım fiyattan satılıyor. ) , bunu alırsam o boşa çıkacak hadi sattım diyelim 430 watt ile 500 watt arasında ne kadar fark olur ki?

sonuc şu şef sorun değil çözüm üretiyoruz isteğim şu insanlar kaliteli malzemeyı ucuza alsınlar.çek ıkısınınde resmını yolla ıkı tane yollayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 20 Mart 2008; 18:33:41 >

• Abi Bende 4-5 tane eski poer var hepsinin resmini çeksemde bana 1 power için güzel bi indirim yapsanız nasıl olur acaba

Şaka Bi yana;

Kaliteli power isteyenler için iyi bi fırsat
  • quote:

Orjinalden alıntı: pkart

quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

Kampanya güzel de ben karasız kaldım.İki tane dandik çalışmayan güç kaynağı var 20$ da bunlar için iyi fiyat ama Tagan 430 watt kullanıyorum (tg430-u22 alalı dokuz ay oldu sıfırı hala aldığım fiyattan satılıyor. ) , bunu alırsam o boşa çıkacak hadi sattım diyelim 430 watt ile 500 watt arasında ne kadar fark olur ki?

sonuc şu şef sorun değil çözüm üretiyoruz isteğim şu insanlar kaliteli malzemeyı ucuza alsınlar.çek ıkısınınde resmını yollar ıkı tane yollayalım

Yok bana bir tane yeterdi. Şimdilik nakit durumu yüzünden vaz geçtim ama durum düzelirse alabilirim.

• ben yan komsunun powerını cekmek ıstıyorum malesef olur mu
  • saka bıyana abı boyle sey olur mu ya adam barı yollasın bıtane power adet yerını bulsun..

ısınıze karısmak gıbı olmasın ama 1 power resmı bulmak kolay
  • quote:

saka bıyana abı boyle sey olur mu ya adam barı yollasın bıtane power adet yerını bulsun..

SORUN DEGIL.BEN BİLEYIMKI KASALARA THERMLATAKE GIRSIN
  • sitedeki fiyat indirimli fiyatmı

yoksa ofiyattan 20$ mı inecek nasıl oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

sitedeki fiyat indirimli fiyatmı

yoksa ofiyattan 20$ mı inecek nasıl oluyor

inidirmli fiyat.
  • quote:

saka bıyana abı boyle sey olur mu ya adam barı yollasın bıtane power adet yerını bulsun..

Adamlar eski makinesi getirene yenisi şu kadar inidirmlen diyor
    bizim komşu o şekil de makine aldı eskiyi verim size adamlar ne yapar sanız yapın dediler gene indirim yaptılar burda maksat kendi ürünü satmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkosif
    Adamlar eski makinesi getirene yenisi şu kadar inidirmlen diyor
    bizim komşu o şekil de makine aldı eskiyi verim size adamlar ne yapar sanız yapın dediler gene indirim yaptılar burda maksat kendi ürünü satmak

Bunlar da öyle diyorlar bir bakıma. Komşuyla falan uğraşmaya gerek yok. Google'da PSU yaz, çıkan bir tanesinin resmini çek, gönder. O da kabulum diyor gibi bi şey olmuş...
  • Bende zaten Thermaltake in aynısı var ben fotoğraf çeksem siz bana bi tane hediye yollasanız nasıl olur ? :). Şaka bi yana iyi fırsat ben yanlış hatırlamıyorsam 109 USD + KDV ye almıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.