Şimdi Ara

Eski Eyefinity sistemimi özlüyorum. 6850 Crossfire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2-3 yıl önce eyefinity sistem kurmuştum. Oyun oynamak inanılmaz keyifli oluyordu. 2 tane eski videolarımı buldum. Videolar çok amatörce şimdiden söyliyim.
    Crysis 3'ün otlu bölümünde işlemci bildiğin yamulmuştu
    Sistem:
    Motherboard: Gigabyte 990xa-ud3 (pci-e x8-x8)
    CPU: Amd Athlon II x3 460 3.4Ghz @ 4.0Ghz 1.568V (stock cooler, 4th core disabled)
    Ram: 8Gb 1600Mhz @ 1666Mhz
    Psu: Ocz Fatality 550w
    GPU: HD6850 Crossfire (gigabyte + HIS) (No overclock)
    Hard Drive: Samsung HD322HJ 320Gb
    Monitors: 3 monitors 19 inches 1440x900 (4484x900)

Ne yapsak 27'' monitörü satıp 3 adet 22'' monitör ile tekrar sistemi kursak mı?

https://www.youtube.com/watch?v=Pa5AwLvm-go

https://www.youtube.com/watch?v=BCuS8lwQLyw

• 21:9 monitör al.
  • O sistemle eyefinity garip olan kisim da 19 incle yapilmasi 21.5 incler bile cok kisa ustten basik yani geliyor bana baya uzun bisey olmustur. O islemciyle masaustu gormen bile iyiymis bu arada :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

21:9 monitör al.

Para?
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Valla öğrenciyken ancak bu kadar toparlayabilmiştim sistemi. Ama inan imzamdaki sistem aynı tadı vermiyor. 3 monitör eyefinity/surround deneyimini yaşayamayan uzun süre oyun oynamayan kolay kolay anlamıyor tadını. Portre olanını bende sevmiyorum çok garip oluyor öyle.
  • 2560x1080'lisi var, 3440x1440'lısı var, görüş alanına bükümlü panellisi var... Şimdi bir tane resmini koyacak oldum ama bulamıyorum. Dehşet gözüküyordu. Şununla idare ediverin. Linus Amca'dan müstehcen açıklamalar.
     Eski Eyefinity sistemimi özlüyorum. 6850 Crossfire

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ustadım biz baba parası yemiyoruz. Bahsettiğiniz monitörler en az 1000-1500 liradan başlıyor. O para bizde ne gezer.
    Hem eyefinity/surround deneyimi çok farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz eyefinity'yi kaça kuruyorsunuz sorabilir miyim? Ucuza mı geliyor toptan alınca, monitörlerin fiyatına laf söylemenin mantığını zihminde pek canlandıramadım bir an.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Eski sistemi 350 liraya kurmuştum. 2.el 22" monitörler 150 lira. Toplam 450-500 liraya kuruluyor. Gidip 24" 144hz monitörlerden kuracak değiliz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.