Şimdi Ara

Eski ehliyetleri yeni ehliyetlerle değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski ehliyetini uluslararası geçecek yeni ehliyetlerle değiştiren var mı? Hangi işlemler yapılıyor? Tecrübelerimizi paylaşalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • h_tunc kullanıcısına yanıt
    Internetten randevu alip evraklari teslim ediyorsun. sonra bekleme fasli. Benim 10 arkadasin 20 gun oldu gelen giden yok. Verdikleri gecici ehliyet 15 gun sureli. Basvurup posta ile gelen arkadas var mi? Varsa kac gunde geldi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sağlık ocağına gittim ordaki doktor beni göz, kbb , ve iç hastalıklarına sevk etti, göz ve kbb için özel bir hastanede 60x2= 120 lira ödedim , iç hastalıkları için başka bir özel hastaneye gittim orasıda 20 lira muayene ücreti aldı girişte doktora kağıdı uzattım bir dakika muayene etmeden kaşelemem dedi karnın açmı tokmu dedi saat 11:00 gibiydi kahvaltımı yapmama rağmen açım dedim benden kan ve idrar numunesi aldılar sonra ekg kalp grafisi istedi onun içinde extra 20 lira para ödedim allahdan analizler hepsi tamam çıktı şeker falan normal neyse dahiliye doktoruda kaşeledi netice itibariyle hastane masrafı olarak 160 lira cepden para çıktı 13 lira vergi dairesine 2 lira vakıfbanka yatırdım 10 lirada biometrik fotoğraf derken genel toplam 185 lira para tüngedik, tam 5 sefer trafik tescile gittim geldim ilkinde vakıfbank dekontunda tahsil edilmiştir kaşesi yok diye memur bankaya yönlendirdi, sağlık raporunda doktorlar ikinci grup sürücü olur kısmını işaretlemiş c sınıfı ehliyetim olduğu için ama polis memuru sende A2 'de var ve birinci grupuda işaretleyip sağlık raporunun arkasına bütün doktorlara yazdır kaşelet yeniden dedi hadi sil baştan yeniden hastanelere gittim c ve a2 sınıfı ehliyeti uygundur yazdırıp kaşelettirdim tekrar geldim polis sabıka kaydı istedi gittim ofisden e devletten çıktı aldım geldim kimlik fotokopisi okunaksızmış yeniden çektirdim geldim bu yaptırdıklarım aynı günde olmadı her seferinde bir ertesi güne sabahın 8'ine randevu alarak gittim dün oh be hepsi tamam artık bugğn cuma hayırlı gündür dedik emniyet müdürlüğü kapıları açıldı polis amcalar kafeteryada makara tukarada çay keyfi derken saat 09:00'de geldi açtı bilgisayarını aldı evraklarımı kontrol etti sorun yok ekranında ilgili yerleri doldururken benim ehliyetin veriliş tarihleri sisteme zamanında işlenmemiş ekrandan gösterdi 00/00/0000 olarak yazıyordu içimden allah belanızı versin dedim topunuzun. Ee dedim şimdi ne olacak bu işlere bakan memur arkadaş 12 şubatta gelecek şu an izinde dedi ver dedim evraklarımı sokarım ehliyetede daha berinesinede diyip sinirle çıktım 1 hafta sonra bakalım gidip eksikleri sisteme işleteceğiz sonrası allah kerim, verhasal kelam emniyet müdürlükleri rezillik herkes hürraaa hücum ediyor sıra yok baş badrak yok bağıranlar küfür edenler her cinsden insan mevcut bu sistem böyle işlemez nufus müdürlüklerine verseler en azından adamlar bu işlerde uzman, koymuşlat emniyete bir tane memur bir bilgisayarla iş yapmaya çalışıyor , gözlükleri su bardağınjn altı gibi önünü zor görüyor, zaten ben ordayken hiç gelmediyse 20-25 kişi geldi 15 günlük gecici ehliyet süresi bitipde yenisi adresine ulaşmayan kişilere memur laf anlatmakdan iş yapamıyor, sistem kokuşmuş laşka resmen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • up
  • Bugün başvurunun 17. Günü ve Sms geldi çok şükür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ehliyetimi teslim aldım. Darısı bekleyen diğer arkadaşlara.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Islemler cok basit, randevu al para yatir, randevu saati git en fazla 10 dk isiniz var sonra 1 hafta 10 gun icinde ehliywt elinizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.03.2016 tarihinde başvurumu yaptım 14.03.2016 tarihinde bilgilendirme mesajı geldi (en kısa sürede tarafınıza teslim edilecektir diye).beklemedeyim.sürücü olur raporunu aile hekimliğinden aldım skıntı çıkmadı.şöyle bir durum var aşırı kilolu,yaşlı,gözlük numarası +6 olanlar vs.doktor vermiyoruz dedi.sevk ediyorlarmış hastanelerin ilgili yerlerine.değiştirmek isteyenler randevu almadan raporu halletsinler.13+2 tl nin hepsini vakıfbank alıyor.almayan bankalar varmış bilgilerinize.
  • noyedi N kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, mesaj geldiyse yarin da buyuk ihtimal size teslim ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende ehliyet degistirenlerdenim. Sizlere yardımcı olmak icin kısa bilgi vereyim. Öncelikle hiç bir şey yapmadan randevu aldim sabah saatini tercih ettim çok kalabaliķ olmuyor. Daha sonra fotografçıya gittim. 10 tl karşılıgında 8 adet biyometrik foto cektirdim. Ertesi gun 1 adet foto ile saglık ocagina gittim. Hocam ehliyet icin saglik raporu dedim hemen dedi fotograf istedi saglik raporuna yapiştirip verdi. Saglik ocagindan ciktim halk bankasina ehliyet icin para yatircam dedim. Ilk once 13 tl daha sonra da 2 tl bedelinde makbuz verdi. 15 tl yatırmis oldum.
    Yeni ehliyet için gerekli evraklar kısmında kan grubu karti yaziyor. Eger ehliyetinde yazan varsa gerek yok, ayrıca saglik raporunun ustunde yazani da kabul ediyorlar sordum.
    Randevu saati trafik subeye gittim kapida polis cagirdi girdim evraklari verdim parmak izi gorunmuyor dedi baska bir odaya gittim kimlik ve foto istiyo onlari verip parmak izi aldilar sonra fotoyu tekrar size veriyorlar. 5 dakikalik bir islemden sonra bir kagit veriyor gecici ehliyet hepsi bu kadar.
    Toplam surede hersey dahil 1 saatinizi almiyor butun islemler.

    Herkeze kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • maren kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayirli olsun , parmak izi oncesinde( eski ehliyet,pasaport vs) vermis olsaniz dahi sizden teyit icin tekrar parmak izinizi aliyorlar. Gidecek arkadslar buna dikkat etsin vakit kaybi yasamasinlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki, ehliyeti yeniledikten sonra ki 10 yıl süre ne zaman başlıyor ? yani ehliyeti yenilediğim tarihten itibaren mi yoksa 2020 yılından sonrası 10 yılı mı baz alıyor? Teşekkürler.
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Yenilediginiz gunden itibaren. Sayac calismaya basliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aynen dediğiniz gibiymiş. O zaman 2020 ye doğru değiştiririm. Şimdi acelem yok.. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.