Şimdi Ara

Eski Efsane Eski Cep 1'den Cep Özgüre Geçim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala umutluyum eski cep 1 e birşeyler yaparlar diye ama tık yok. 3 dk 30 kuruş yerine her yöne 5dk 40 kuruş mantıklı mı? Aç kapada 40 kuruş gitmesinden dolayı çekimserim. Ne diyorsunuz ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 19 Nisan 2010; 18:04:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Hala umutluyum eski cep 1 e birşeyler yaparlar diye ama tık yok. 3 dk 30 kuruş yerine her yöne 5dk 40 kuruş mantıklı mı? Aç kapada 40 kuruş gitmesinden dolayı çekimserim. Ne diyorsunuz ne yapayım?

Valla aynı soruda bende kaldım..

Kız arkadaşımın tarifeside cep1.. cep özgür daha uygun ancak ondada aç kapa 40 kuruş olunda eski hesaba göre 2 kontör çok pahalı oluyor..

Konuşma alışkanlıklarına bak detaylardan ona göre karar ver..
  • 10 kuruş için değer aslında 5 dk olayı özelikle. Ama işte içimdeki kurt bu eski cep 1 e bir güzellik yaparlar mı diyor....
    En azından sms olayı iyi. her gün sms atmıyorum 40 kuruş * 15 gün atsam 6 lira oluyor o bile fazla. Akşama kadar kararımı vereceğim... Birde Turkcell i inceleyeceğim bakalım. Vodafone illet ettirdi 10 senelik üyeyi kaybedebilirler. Faturalıya sms getirseler süper olacak ama neden getirmiyorlar anlamış değilim. Beni kontöre mahçup ediyorlar. Bakalım akşam ola hayır ola.
  • Hocam eğer cok konusuyorsan en mantıklı seçim ya cepözgür yada cepögrenci. Mesajından böyle sonuç çıkardım. Ama konuşma alışkanlığına göre en iyi seçimi sen yapabilirsin.
  • Yurt dışı ile bile daha uygun konuşuyorum.Dk 20kuruş. Bu nasıl bir iş oldu başımıza tl hesabı anlamadım gitti. Bakalım 1 mayısa kadar bekliyeceğim cep özgür facebook için birşeyler yaparlarsa olabilir cep özgür. Bekleme kararı aldım.
  • quote:

Hala umutluyum eski cep 1 e birşeyler yaparlar diye ama tık yok. 3 dk 30 kuruş yerine her yöne 5dk 40 kuruş mantıklı mı? Aç kapada 40 kuruş gitmesinden dolayı çekimserim. Ne diyorsunuz ne yapayım?

bu konuda çok ayıp etti vodafone umarım hatasından dönerde 3 dakikası 20 kuruşa döner bir hattımı hesabını bilen tarife yaptım diğer hattımı her ihtimale karşı mayısa kadar cep1de tutucam yoksa bende devir olayı yapıp cep özgür gibi birşey yapabilirim ama şurası bir gerçekki bu yüzde 50lik zamla daha çok kar etmeyi umuyorlar ama benim gibi düzenli 150 kontör yükleyen en az 6 arkadaşım eskisi gibi kontör yüklemeyi düşünmüyor bu durumun genele yayılacağını düşünüyorum kontör satışlarında azalma olacağı muhakkak çünkü tarifelerin anlamı kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastikböcük

quote:

bu konuda çok ayıp etti vodafone umarım hatasından dönerde 3 dakikası 20 kuruşa döner bir hattımı hesabını bilen tarife yaptım diğer hattımı her ihtimale karşı mayısa kadar cep1de tutucam yoksa bende devir olayı yapıp cep özgür gibi birşey yapabilirim ama şurası bir gerçekki bu yüzde 50lik zamla daha çok kar etmeyi umuyorlar ama benim gibi düzenli 150 kontör yükleyen en az 6 arkadaşım eskisi gibi kontör yüklemeyi düşünmüyor bu durumun genele yayılacağını düşünüyorum kontör satışlarında azalma olacağı muhakkak çünkü tarifelerin anlamı kalmadı.

hemde nasıl ayıp etti resmen eski cep1 başıma bela oldu kurtulayım der gibi oldu bu zam, indirimli konuşma sürem birde kredilerim bitsin hemen numaramı taşıyacam belli olmaz bunların sağı solu belkide hiç telafi edici bir tarife yada avea katlayan tarifeye rakip birşey çıkarmazlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +370 'li bir telefon arıyor ?
    13 yıl önce açıldı
    Yeni bir tel. alacağım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastikböcük

quote:

Vodafone bu tl geçisinden sonra abone kaybı yaşayacak tek operatör..

Buda daha çok kampanya anlamına geliyor..

Çevremde Vodafonea tepki nedense daha fazla diğerlerinden. ZAM çok geldi..

• ben doğrudan cep avantaj miniye geçtim.
  • Bugün şu saat itibari ile cep özgüre geçtim artık yetti birşey de yapmadılar.87 Tl Bakiye+15 Tl Hediye Her yöne +1gb internet paketi ile artık cep özgürdeyim. 10 kuruşun hesabını yapmayacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 19 Nisan 2010; 18:09:34 >
  • Ulaştırma bakanlığı yapılan gizli zam ittialarını inceleyeceğiz demiş arkadaşlar acele edip cep1 den cıkmak yerine ilgili yerlere e-mail ile gizli zam ihbarında bulunulabilir
  • daha önce de yazdım.
    şöyle bir durum var.

diyelim ki kontör sisteminde.
    100 kontör 20 tl iken 1 kontör 20 kuruş.
    Bir tarifede konuşmanın dakikası 1 kontör.
    1 dakika konuştuk,1 kontör gitti yani 20 kuruş ödemiş olduk.
    bir kaç ay sonra 100 kontör 22 tl oldu,1 kontör de 22 kuruş.
    Yine 1 dakika konuştuk,1 kontör gitti ama 22 kuruş ödemiş olduk.
    yani hem kontöre zam gelirken hem tarifeye zam gelmiş oldu.

şimdi tl sisteminde.
    standart kart yükledik 20 tl.
    1 dakika konuştuk,20 kuruş verdik.(misal olarak)
    bir kaç ay sonra standart kart 22 tl oldu.
    yine 1 dakika konuştuk ama yine 20 kuruş verdik.
    yani karta zam gelse de tarifeye zam gelmeyecek diye tahmin ediyorum.
    sadece yüklediğimiz miktar artmış olacak o da hatta kalacağı için sorun olmayacak.

tl sistemi ile birlikte kartlara zam gelince operatörlerin tüm tarifeleri bir kaç kuruş arttıracağını zannetmiyorum uzun bir süre.bu yüzden peşin peşin zam yaptılar.
    eski sisteme göre kontöre gelen her zam dolaylı olarak tarifeye de geliyordu.

• Hayır bence öyle olmayacak yükleme kartları artık sabit kalacak 20 -30 -50 gibi
    ama artık dakika ücretlerine zam gelecek zamanla buda tüketicinin yararına rekabete dönüşecek çünkü kazıkcı sabit bile cebi 6.5 kuruşdan aratırken oparatörler dakika başı aç kapa 40 kuruş 30 kuruş almaya devam edemeyecek

Niye diyorum bunu çünkü piyasaya sürülecek kazı konuş kartlarında 20tl 50tl yazacak ve bu bir çok kullanıcın elinde olacak keza toptancı ve prekantesi satıcılar elindede olacak zam geldiğinde al bu 20tl yi 22TL ye satıyorum kimse diyemez

Zaten biz cep1 çiler 30 kuruş olan ücretin eski 20kuruşa dönmesini bekliyoruz
  • gittigider yeni savaş saniye bazında olacaktır. Biraz beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gittigider

Hayır bence öyle olmayacak yükleme kartları artık sabit kalacak 20 -30 -50 gibi
    ama artık dakika ücretlerine zam gelecek zamanla buda tüketicinin yararına rekabete dönüşecek çünkü kazıkcı sabit bile cebi 6.5 kuruşdan aratırken oparatörler dakika başı aç kapa 40 kuruş 30 kuruş almaya devam edemeyecek

Niye diyorum bunu çünkü piyasaya sürülecek kazı konuş kartlarında 20tl 50tl yazacak ve bu bir çok kullanıcın elinde olacak keza toptancı ve prekantesi satıcılar elindede olacak zam geldiğinde al bu 20tl yi 22TL ye satıyorum kimse diyemez

Zaten biz cep1 çiler 30 kuruş olan ücretin eski 20kuruşa dönmesini bekliyoruz

kartlar sabit olarak 20-30-50 gibi kalsa kartlara standart-avantaj-gold-klasik gibi isimler verilmezdi ama.
    kart fiyatları yine artacaktır.sizin dediğiniz gibi olsa 20 tl'lik kart 22 tl gibi anlamsız birşey olmaz.veya 40 kuruştu 42 kuruş oldu gibi birşey de olmaz.

• Cep çiftçi tarifesinde görüşmenin ilk 3 saniyesi ücretsiz. Aç kapalar için muhteşem çözüm olmuş.
  • efsane cep1 tarifesine birşey yapacak gibi gözükmüyorlar bugünden itibaren 2 vodafone hattımıda aveaya taşımaya karar verdim birini kat kat kontör diğerinide hepsi1 yapıcam kat kat kontör tarifesine yüklediğim lira ile gelen hediyeler bana yeter üstelik 30 sn bazlı gerisinide diğer hattıma transfer eder sabah 5 akşam 5 ve 500 sms yaparım bitti gitti.onlardaki akılda bizlerdeki yumurta küfesi değil ya bu gizli zam olayında en fazla zarar gören vodafone olacaktır..
  • Cep 1 tarifesinin pek uygun bir tarafı kalmadı. Cep Özgür yerine sana Cep Fly'ı tavsiye ederim.

30 TL yüklersen Vodafone'lularla 15 dk/40 krş, diğer operatörler ve sabit hatlarla 3 dk/40 krş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.