|
eski bilgisayarda windows 10 terörü
-
-
Hocam 2gb ram'le günümüz uygulamalarından verim almanız pek mümkün değil. En azından bir 4'e tamamlamanızı tavsiye ederim. Ayrıca bilgisayarınızda SSD yoksa ki 8 senelik olduğuna göre zannetmiyorum, kesinlikle bir SSD'ye geçin.
En az 4 gb ram + SSD + Windows 10 fena olmayan bir kullanım sunar. -
Merhaba, sizinkinden daha eski sayılabilecek bir laptopum var 2009 üretim, ssd ile kısmen iş görüyor ama masraf yapmayayım işimi görsün kabilinden W7 daha uzun seneler işimizi rahatlıkla görecek bir sistem.
W8.1 kullanıyorum, asıl makinenize kurmanızın uygun olduğu yazılım budur ama w7 de tercih edilebilir. Nereye tıkladığınıza dikkat ettiğiniz müddetçe virüs derdi olmaz, yaklaşık 4 senedir antivirüs konusunu sisteme tümleşik gelen defender dahil silip atmış bir şekilde Windows kullanıyorum.
W10 bizim makinelerde ssd ile bile tam tatmin edici performansta çalışmıyor, Laptopun piyasaya sürüldüğü tarihte üzerinde hangi sistem vardı ise onunla kullanmakta fayda var. -
Hocam 8 yıllık bilgisayar.
Win 10 da sıkıntı çıkması pek olağan dışı değil. -
bende 2gb ddr2 ram , 75 gb hdd var.windows 8.1 seri bi sekilde calisiyor.acilista da hizli aciliyor diyebilirim -
linux yükle lubuntu kur -
ssd + windows 8.1/10
windows 7 çok eski ve yavaş, değmez. -
Windows 10 kullanmak için biraz masraf istiyor. Artık Windows 7 önerilmez tavsiye etmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907
Hocam 8 yıllık bilgisayar.
Win 10 da sıkıntı çıkması pek olağan dışı değil.2009 da topladığım bilgisayar hdd bozulduğu için ssd eklenmiş olarak roket gibi çalışıyor.
4 gb ddr2
9500gt gpu
q8600 intel işlemci
2009da bile 2 gb rem çöptü vatandaş tutmuş 2021 de 2 gb diyor. canı sıkılmış konu açmış belli yani.
-
2 GB nedir hakkaten.
Elimdeki telefon bile (Mi 8 Lite) 6 GB Ram kullanıyor.
-
hakkını verelim, 2gb ram li bilgisayara win10 kurulumu için cesareti takdire şayan...
win7 yi hakir görenleri de esefle kınıyorum,
4gb ddr2 ram li (core2 duo 3,16ghz) bilgisayarımda win7 ile mutlu mesut hemhal oluyorum.
-
Kesin en az 2 gb ram ve ssd harddisk ilavesi şart.
Eğer hiç bir şey almam bu bilgisayara diyorsanız Windows 8.1 32 bit kullanacaksınız. Sizi ancak o kurtarır. Windows 7 eskidi. Windows 10 çok ağırdır.
-
32 bit w10 yükle. -
eski bilgisayar eski işletim sistemi yeni bilgisayar yeni işletim sistemi
Benzer içerikler
- kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığı için windows 10
- bios modu eski ne demek
- format sonrası driver yükleme
- kullanıcı oturum açmadan önce parolasını değiştirmelidir
- windows 10 pro 64-bit download
- ekran kartı resetleme
- windows 10 22h2
- windows 10 format atma
- değişken yenileme hızı açılmalı mı
- bilgisayar özelliklerine bakma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X