Şimdi Ara

Eski bilgisayara w7 yüklerken, w7 teması ve imleç (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir pc var xp yüklü. Buna w7 yüklemek istiyorum. Fakat resimdeki yerde kalıyor. Yani Windows is loading files ve ardından starting windows diyor ve bu ekranda kalıyor. Ahci-ide her türlüsünü denedim. Farklı imaj ve bunları farklı programlarla flash bellek ve dvd ye olmak üzere yazdırarak denedim ama hep aynı hata. Nasıl düzeltelim bunu?
     Eski bilgisayara w7 yüklerken, w7 teması ve imleç (yardım lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 8 Temmuz 2016; 5:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce çok format attım ama bu durumla ilk kez karşılaşıyorum. O yüzden nasıl aşacağımı bilmiyorum...

• Güncel

• Güncel

• Windows isosunda bozulma olmuş olabilir mi?

Başka bir iso indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 8 Temmuz 2016; 10:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Windows isosunda bozulma olmuş olabilir mi?

Başka bir iso indirin.

Farklı isolar da denedim ama yine olmadı ve aynı hatayı verdi. .

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Arkadaşlar eski bir pc var xp yüklü. Buna w7 yüklemek istiyorum. Fakat resimdeki yerde kalıyor. Yani Windows is loading files ve ardından starting windows diyor ve bu ekranda kalıyor. Ahci-ide her türlüsünü denedim. Farklı imaj ve bunları farklı programlarla flash bellek ve dvd ye olmak üzere yazdırarak denedim ama hep aynı hata. Nasıl düzeltelim bunu?

XP sorunsuz yükleniyor 7 yüklenmiyorsa yapacak bir şey yok, pc zaten taş devrinden kalma maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı isolarda orada takılması normaldir 15 dakika bile takılabilir. Sadece bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansntrk -- 8 Temmuz 2016; 14:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Arkadaşlar eski bir pc var xp yüklü. Buna w7 yüklemek istiyorum. Fakat resimdeki yerde kalıyor. Yani Windows is loading files ve ardından starting windows diyor ve bu ekranda kalıyor. Ahci-ide her türlüsünü denedim. Farklı imaj ve bunları farklı programlarla flash bellek ve dvd ye olmak üzere yazdırarak denedim ama hep aynı hata. Nasıl düzeltelim bunu?

XP sorunsuz yükleniyor 7 yüklenmiyorsa yapacak bir şey yok, pc zaten taş devrinden kalma maalesef.

Eyvallah kardeşim... Artık ultra xp tarzı bişey kurucaz.

• Hocam, sistemin özellikleri nedir? Eğer sistem özellikleri aşağıdaki gibi veya daha fazlaysa donanımsal bir sorun olabilir ya da Bad Sector oluşmuş olabilir.
    1 GHz işlemci | 1 GB RAM | 16 GB boş sabit disk alanı

Eğer 1GHz işlemci yetiyorsa, sadece sabit disk alanı ve RAM yetmiyorsa arama motoru üzerinde "Windows 7 Lite" diye aratıp donanım özellikleri daha az olan PC ler için derlenmiş sürümlere bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 8 Temmuz 2016; 19:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Hocam, sistemin özellikleri nedir? Eğer sistem özellikleri aşağıdaki gibi veya daha fazlaysa donanımsal bir sorun olabilir ya da Bad Sector oluşmuş olabilir.

Eğer 1GHz işlemci yetiyorsa, sadece sabit disk alanı ve RAM yetmiyorsa arama motoru üzerinde "Windows 7 Lite" diye aratıp donanım özellikleri daha az olan PC ler için derlenmiş sürümlere bakabilirsiniz.

Sağolasın kardeşim. Ben bakıyım,dediğin o lite ı bi kurmaya çalışayım ve biraz da uğraşayım, sonucu yazarım..

• @ Agentwho arkadaşa katılıyorum. Windows 7 lite sürümler için TNC Foruma bir göz atın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

@ Agentwho arkadaşa katılıyorum. Windows 7 lite sürümler için TNC Foruma bir göz atın derim.

Teşekkür ediyorum kardeşim. Peki bu lite w7, normal 7 gibi kuruluyor değil mi? Yani live cd mantığı değil?

• Yok hocam live cd gibi değil. Bildiğimiz Windows'un bazı özelliklerinin çıkarılmış hali oluyor bu. Haliyle iso boyutu da küçük olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Yok hocam live cd gibi değil. Bildiğimiz Windows'un bazı özelliklerinin çıkarılmış hali oluyor bu. Haliyle iso boyutu da küçük olur.

Tamam hocam indirdim. Kurulum işlemini yapınca veya yapamayınca bildiririm. Sağolasın..

• quote:

Hocam, sistemin özellikleri nedir? Eğer sistem özellikleri aşağıdaki gibi veya daha fazlaysa donanımsal bir sorun olabilir ya da Bad Sector oluşmuş olabilir.

Hocam olmadı. Ne Lite w7 ne de w10 32bit(bi deniyim dedim) yine Windows logo ekranında kalıyor. Usb ve dvd durum aynı

• Donanımsal arıza olabilir farklı bir harddisk ile deneyebilir misiniz veya ram.
  • quote:

quote:

Hocam olmadı. Ne Lite w7 ne de w10 32bit(bi deniyim dedim) yine Windows logo ekranında kalıyor. Usb ve dvd durum aynı

Hocam bi yakınımdada bilgisayarına format atarken burda bekliyor pc biraz beklersen geliyor ben yaklaşık 10 dk felan beklemiştim sorunu zamanında bende araştırdım fakat bi cevap bulamadım ama bekleyince yükleme kısmına geçiyordu umarım işine yarar biraz bekle derim denemekten bir şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Donanımsal arıza olabilir farklı bir harddisk ile deneyebilir misiniz veya ram.

Hocam teşekkür ederim ilginiz için. Ayrıca diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum. An itibariyle sorun çözüldü. W8.1 yüklendi. Sorunsuz çalışıyor. Üzerine belki bi ara w7 denerim. Ancak şu an pc nin sahibi memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

quote:

Hocam bi yakınımdada bilgisayarına format atarken burda bekliyor pc biraz beklersen geliyor ben yaklaşık 10 dk felan beklemiştim sorunu zamanında bende araştırdım fakat bi cevap bulamadım ama bekleyince yükleme kısmına geçiyordu umarım işine yarar biraz bekle derim denemekten bir şey olmaz

Hocam sorun çözüldü. En son yoruma bakabilirsin. Eyvallah...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.