Şimdi Ara

Eski AVALON dan olanlar Buraya :) Avalondan Varsa Resim vb Paylaşın Lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski Avalon oyuncusuyuz biz de :) Nicklerimiz PoisonVenom , Humbara , Cikki , Adolf , BilalNeo . O zamanlar çok fazla kişi oynamıştı bu serverda. Bu sırada bir çok ekran görüntüsü alınmış. Bir kaç gün önce forumda gördük çok eğlenceli resimlerdi :) Varsa elinde Avalon'dan kalma resimler paylaşırsanız sevinirim.

• Ben ilk avalonda başlamıştım. Tom diye minocta madencilik yapan charım vardı. Sanki o bs yi 100 yapınca oyunu kazanıcak gibi sadece onu 100 yapmaya odaklanmıştım. Trista diye biri vardı evlenmişti merlin diye biriyle sanırım. Lunada sürekli nightmare üzerinde beyaz saçlı beyaz kıyafetli elinde hammerlı 2 kişi vardı. Nienna ringeril ve bryandı isimleri. Onlara çok özenirdim. Aynı kişinin warrioru iskorpit vardı fena oynardı. Benimde ezik ZEUS diye bi charım vardı, bide zeus vardı onu görünce muhabbete tutardım. Hesen vardı sürekli tek kalvasta yatırırdı beni vay be. Pk görünce iliğim donardı.
  • Ne kadar eski ?
  • Avalonda başlamıştım bu serüvene. Keşke bitmeseydi diyorum. ilk gördüğüm anda internet cafedeydik ve "hiç beğenmedim bu ne böyle karanlık bu. Hdi age of oynayalım" demiştim. Eger o gün UO ya başlasaydım 1 hafta daha fazla UO oynamış olacaktım. Keşke demeseydim. Ultima Online benim için bir oyundan daha fazlasıdır arkadaşlar. Şu anda bulunduğum konuma gelmemde UO da öğrendiğim bilgilerin çok yardımı dokunmuştur. Hayatımda oynadığım en detaylı en güzel en eğitici ve daha sayamadığım enlerle dolu oyundur. Böylesi daha gelmez diye düşünüyorum.
    Nienna Ringeril i kim hatırlamaz :) hatırlamayan avaloncu değildir :) hatırlarsınız belki avalona bi item reset gelmişti. İşte o resetten 3-4 ay önce başlamışımdır diye tahmin ediyorum. Keşke elimde avalon SS olsaydı paylaşırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avalon en güzeliydi...Solinari - Sa'roir eger hatırlayan olursa
  • pff posion venom nefret ettigim bir chardı sarı robe ostard

arkadaş geceleri champ kasarken 1 poiye yatıyorduk oneydi..

Selamlar Dr.Dre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.