Şimdi Ara

Eşit Ağırlık Mezunu Birisi Mühendislik okuyabilir mi? okurken zorlanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
36.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Ben tunceli'De oturuyorum.Bu sene 12. sınıfım.Sınava hazırlanıyorum.Eşit ağırlık bölümündeyim.
    Bilgili arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.Şimdi benim de matematiğim iyi.Fen konularından bu sene sadece YGS çalıştım(yaz tatilinde kastım.Konulara biraz hakimim)Diyorum ki bir ea. öğrencisi olarak türkiyenin en düşük puanlı endüstri müh. lerinden birine girsem okurken sıkıntı yaşar mıyım.Zorlanır mıyım?
    Hani daha önce hiç fizik-2 görmedim ya...ondan diyorum.Sizce benim için hayırlı olur mu bu?
    Görüşlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everyevery -- 26 Ocak 2011; 18:37:36 >

• Okurken sıkıntı yaşamassında mezun olunca sıkıntı yaşarsın. İngilizce olmayan endüstri mühendisliği bölümüne gidersen potansiyal işşiz olursun, yapabilceğin en iyi iş, bi şirkette satış elemanı olmak olur mühendislik diplomanla...
  • Bu saatten sonra içinde ki Einstein'ı keşfetmeyeceksen, zor.
  • Mühendislik okurken herkez zorlanır
  • hele kazanda sonra okumasını düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bu saatten sonra içinde ki Einstein'ı keşfetmeyeceksen, zor.

ne bakımdan zor hocam biraz açar mısın?
    Çoğu insan endüstri müh. İşletme ye benziyor der...
  • en düşük endustıyı okuyup napıcan :D baştan ea seçmişsin yolunda ilerle işte :D

ben elektronık ve haberleşme okuyorum daha doğrusu bu sene hazırlıgım ama zor oldugunu hatta çok zor oldgnu soyluyorlar ama insna istedıkten yapabılıyormus :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konunuzu buraya açınız.

İlgili bölüm: http://forum.donanimhaber.com/forumid_615/tt.htm
  • l
  • Kazansan da okuman kolay olmaz. Hiç lisans programına baktın mı? İlk yıl gösterilen Matematik, Fizik, Genel Kimya dersleri Fen-2 konularının daha gelişmiş versiyonlarını içeriyor. Fen-2 yok, nasıl yapacaksın?
  • a
  • alakası yok ama bir şey söliciğim düz lise ea mezunuyum. işte çalışırken öss ye girdim ve 2008 yılında makine önlisans programına yerleştim . herkes çok zorlanıcaksın okuyamazsın yol yakınken bırak dediler. azim ettim yılda 4-5 mezun veren bir okulda bölüm 3. sü oldum istedikten sonra yapamıyacağın şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexia

alakası yok ama bir şey söliciğim düz lise ea mezunuyum. işte çalışırken öss ye girdim ve 2008 yılında makine önlisans programına yerleştim . herkes çok zorlanıcaksın okuyamazsın yol yakınken bırak dediler. azim ettim yılda 4-5 mezun veren bir okulda bölüm 3. sü oldum istedikten sonra yapamıyacağın şey yok

iyi de teknikerlik mühendislik gibi değil ki teknikerlikte daha çok pratik üzerinde durulur mat,fizik fazla göstermezler..ama mühendislikte en önemli dersler mat,fiziktir..

• teknikerlikte pratik üzerinde durulur ama alakası yok. mühendislik fakültesinde olduğu gibi müh 1 müh 2 dersleri mat1 mat2 gördük. işin garip yani ben sözelciyim. lise2 de yanlış bir karar alarak ea bölümüne geçtim. KOCA BİR HATA .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexia

teknikerlikte pratik üzerinde durulur ama alakası yok. mühendislik fakültesinde olduğu gibi müh 1 müh 2 dersleri mat1 mat2 gördük. işin garip yani ben sözelciyim. lise2 de yanlış bir karar alarak ea bölümüne geçtim. KOCA BİR HATA .

Mat1-2 dersleri birşey değil zaten. Mühendisliklerdeki asıl zor matematik dersleri diferansiyel denklemler ve mühendislik matematiği dersleri. Sanrım sizim müfredatta yok bunlar ama cidden kafayı patlattıran cinsten dersler Ama bir şekilde bu bölümü kazandıysa birisi, gerisini de getirebilir bence, sonuçta bu bölüme girmek için de matematik-fizik çözecek arkadaş ve onunla aynı üniversitede olanlar da bu arkadaştan fazla puanla gitmiş olmayacaklar genel olarak.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everyevery -- 28 Ocak 2011; 15:05:41 >
  • bende eşit ağırlık olarak liseyi bitirdim lakin elektrik elektronik mühendisliğini kazandım okurken nasıl zorluklar olur lys fizik kimya hiç görmedim
    bu bölümü okuyan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşırsa mutlu olurum
  • Öncelikle merhaba. Yaklaşık 6 yıl sonra bu yorumu görürmüsünüz bilmiyorum. Bende Eşit ağırlık okuyorum şuan ve 11. Sınıfım. Fakat benimde içimde Mühendislik okumak veya ilk önce 2 yıllık okuyup daha sonra DikeyGeçişSınavı ile Mühendis olarak mezun olmak var. Siz 2015 yılında kazanmışsınız sanırım ve merak ettim mezun olup olmadığınızı veya zorlanıp zorlanmadığınızı. Sizce yazdığım gibi ilk önce 2 yıllık okuyup daha sonra DikeyGeçişSınavı ile Mühendis olarak mezun olmak mantıklı mı benim gibi EA okuyan birisi için veya zorlanırmıyım bu şekilde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.