Şimdi Ara

Eşim boşanmak istiyor (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
20.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çocuk yuvaya yeni bir soluk getirir derler hocam. ama bu da ne kadar olumlu etki gösterir bilemem. belki ilerde olan o çocuğa olacak. belki belki yuvanızı kurtaracak. bu durumda karar yıne sizin.
  • sonuç ne oldu boşandınız mı*
  • Hayatımda hiç evlenmedimki boşaniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Hayatımda hiç evlenmedimki boşaniyim

ziel 34 seni yanlışlıla eklemişim senle ilgili değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Hayatımda hiç evlenmedimki boşaniyim

evlen o zaman
  • Son durum nedir hocam. Halledebildiniz mi sorunlarınızı?
  • ayril.gitsin ömur gecermi boyle bi insanla yazik.sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana saygısı bitmiş, pısırık bir tip olarak görüyor, ev kadını rolünü benimsediği için evde maço, masaya yumruğunu vuran erkek olsun istiyor. tabi bu şiddet teşviki olarak algılanmasın.
    mesela yapacağınız aktiviteleri sen ayarla, sen etkin ol.
    baktın olmuyor, açık açık derdinin ne olduğunu sor, adam gibi söylerse boşanmayı kabul edeceğini söyle. duruma göre cayarsın ne olacak ki.
  • KendimiArıyorum kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evli değilim , durumunuzu da anlayamam. Sevgili gibi olmayacağı için. Ama tek diyeceğim monotonluk normal şartlarda da oluyor. Umarım eski , birbirinizi görünce tekrar heyecanlandığınız durumlara gelirsiniz. Boşanmak işin kolayı. İnşallah aile durumunuz düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Hocam son durum nedir ? Siz yengeyle sanırım yurt tarzında bir şey açacaktınız ? Neden böyle oldu üzüldüm vallahi.

Not:Harbi düzgün şahıstır kendisi forumdan tanıdığıma göre.

Bir bebeğimiz var evde huzur var sıkıntı yok şuan herşey düzgün gidiyor umarım bir ömür böyle devam eder.
    Hakkımdaki iyi yorumun için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

Arkadaşlar uzun zamandır aranızdayım biraz konuşmaya ihtiyacım var.
    26 yaşındayım 2 senelik ve 7-8 senedir emek verdiğimiz ilişkimiz var.

Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz özellikle benim herşeyim eşime rahtsızlık veriyo hatta artık beni görmek bile onu rahatsız ediyor.
    Ben uçlarda yaşayan bir insan değilim çevremdeki insanların takdir ettiği sevdiği biriyim.
    Arayıp soranım olur herkes güvenir.
    Elimden her iş gelir, kamuda çalışıyorum gelirimizde bizi idare ediyor.

ÇOK DÜŞÜNCESİZ BİR ADAMIMIM ONA GÖRE

Ben boşanmak istemiyorum çünkü psikolojisi çok kötü olucak çok üzülecek birde ben işimi gücümü elime aldım o 4 yıllık okulunu bitirdi ama iş güç olmadı, şimdi kendimi kötü hissediyorum engel olmuşum şimdide yüzüstü bırakıyorum gibi .

O benim küçük meleğim , ben onun gözünde kötü biriyim.

En ufak şeye parlıyor, ne içersin diyor kola diyorum neyse meyve suyu olsun diyince sinirleniyor
    herşeyi benden bekliyor herşeyi söylenmeden yapayım bekliyor ama düşüncelerini bilemiyorum kestiremiyorum .

Eşim çok agresif fırçalıyor azarlıyor sürekli bense insanların birbirine kızmasına eleştrimesine bağırmasına karşıyım. çünkü hayatta hiç birşeyin buna değmeyeceğini düşünüyorum.
    Ailemse o niye böyle bu niye böyle yaptın demiyor bile hemen fırçalamaya geçiyor.

o üzüldüğü zaman dünyayı yakmak istiyorum , ama normal zamanda kendime diyorum üzülse de karakterinden kişiliğinden ödün verme diyorum .

Sevmiyo diyen gençler bu 7 yıllık baş başa gözgöze bir ilişki sevmiyorum demedi sevdiğini söylüyor.

Ben karakteri agresif bu yüzden evimde sorun olduğunu yazdım içimi dökmek istedim.
    Konuyu gereksiz yere farklı yere çekmeyin rica ediyorum

bir evlilik danışmanıyla görüşün bence herhangi bir karar vermeden evvel.

• Şuan sıkıntı yok bebeğimiz var 4 aylık dünyalar tatlısı.inşaallah bir ömür boyu böyle güzel gider
  • Allah bozmasin. Peki sikinti neymis, nasil cozumlendi durum. Sizin sabirli olmaniz kurtardi galiba yuvayi?

34 yasina geldim hala evlensem mi evlenmesem mi diye dusunuyorum. Cevrede gordugum okudugum duydugum seyleri gördükten sonra insan soguyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa bir süreliğine de olsa ayrı yaşamayı deneyin derim... İkinizden birisi bir süreliğine kısa bir tatile gitse, yada anne babanızın yanında bir süre kalsanız, birbirinizi bu süre içerisinde fazla arayıp sormasanız iyi olur. Ben eşimle günün 24 saati beraberim, ikimiz de aynı işyerinde karşı karşıya çalışıyoruz ve evliliğimiizn dördüncü ayında olmamıza rağmen ben artık onu işyerinde karşımda görmek istemiyorum, bu yüzden işten ayrılacak. Bunu yapmazsak sonumuz sizinki gibi olurdu. Sürekli birlikte olmak, karşındaki insanın her halini görmek ve yaşamak ilişkileri zayıflatıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

Şuan sıkıntı yok bebeğimiz var 4 aylık dünyalar tatlısı.inşaallah bir ömür boyu böyle güzel gider

Hocam tüm sorunları atlatmışsınızdır umarım :)

küçük bir edit : Allah bağışlasın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Fire IV -- 16 Aralık 2014; 17:04:25 >
  • Kardesim sen bardagın dolu tarafini gören birisin o boş tarafını eskiden de böylemiydi sevgili iken fln nasıl evlendinizki bence bu aralar sen de onunla ilgilenme konusma saten konusmak isterse yanına gelir sıkma kendi işini kendin gör bence birde evde sıkılmış olabilir düşünsene hiç sosyal ortamın yok 1 tane bile arkadasın yok sadece evdesin onu mesgul etcek bisi bul kafasini dagitsin düzelirsiniz belki insallah mutlu olursun...
    Oh sevindim vallahi.Umarım 1 ömür iyi geçinirsiniz.
    abim Allah yardımcın olsun nedenir bilemedim anlattıklarından çok aşık olduğun çok sevdiğin belli oluyor ama o neyin derdinde bilemedim çk zor durumlar
  • allah bağışlasın reyiz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.