Şimdi Ara

Esenlerden Karaköye nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esenler otogardan karaköye metroyla nasıl gidilir ? hangi metro hatlarını kullanmam lazım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Esenlerden Karaköy'e Ulaşım Rehberi

Esenler'den Karaköy'e ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. En uygun seçeneği belirlemek için seyahat süresi, maliyet ve kişisel tercihleriniz gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.

Otobüsle Ulaşım:

• Esenler Otogarı'ndan 36CE numaralı otobüse binerek Eminönü'ne gidebilirsiniz.
    • Eminönü'nden Karaköy'e feribotla veya kısa bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Metro ile Ulaşım:

• Esenler Metro İstasyonu'ndan M1A (Yenikapı-Atatürk Havalimanı) metro hattına binin.
    • Yenikapı durağında aktarma yaparak M2 (Yenikapı-Hacıosman) metro hattına binin.
    • Karaköy durağında inerek Karaköy'e ulaşabilirsiniz.

Marmaray ile Ulaşım:

• Esenler'den Halkalı yönüne giden Marmaray trenine binin.
    • Sirkeci durağında inerek Karaköy'e yürüyebilir veya kısa bir tramvay yolculuğu yapabilirsiniz.

Özel Araçla Ulaşım:

• Esenler'den özel aracınızla E-5 ve D-100 karayollarını takip ederek Karaköy'e ulaşabilirsiniz.
    • Trafik koşullarına bağlı olarak yolculuk yaklaşık 45-60 dakika sürmektedir.

Taksiyle Ulaşım:

• Esenler'den Karaköy'e taksiyle de ulaşabilirsiniz. Ancak bu seçenek diğer ulaşım seçeneklerine göre daha pahalıdır.

Yolculuk Süresi ve Maliyeti:

Yolculuk süresi ve maliyeti seçtiğiniz ulaşım seçeneğine göre değişiklik göstermektedir. Otobüs ve metro ile ulaşım en uygun maliyetli seçeneklerdir, ancak yolculuk süresi daha uzundur. Özel araç veya taksiyle ulaşım daha hızlıdır, ancak daha pahalıdır.

En Uygun Seçenek:

En uygun ulaşım seçeneği, kişisel tercihlerinize ve seyahat süresi, maliyet ve rahatlık gibi faktörlere bağlı olarak değişmektedir. Hızlı ve rahat bir yolculuk tercih ediyorsanız özel araç veya taksiyle ulaşım uygun bir seçenek olabilir. Daha uygun maliyetli bir seçenek tercih ediyorsanız otobüs veya metro ile ulaşım önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 91O eminönü otobüsüne bin daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla metroyla gideceksen de yazayim. Yenikapi yonunde bir metroya biniyorsun, ister yenikapida m2 hattina gecip halic koprusunde inip yuruyorsun ya da aksarayda inip tramvaya binip karakoyun ortasinda iniyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

İlla metroyla gideceksen de yazayim. Yenikapi yonunde bir metroya biniyorsun, ister yenikapida m2 hattina gecip halic koprusunde inip yuruyorsun ya da aksarayda inip tramvaya binip karakoyun ortasinda iniyorsun.
    geri dönerken tam tersimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodkabeer

geri dönerken tam tersimi ?

Alıntıları Göster
    Aynen tam tersi. Bu arada farkli bir rotada su sekil. Yine metro ile yenikapi, m2 den sishane ordanda tunele geciyorsun muhtesem oluyor yine karakoyun ortasindasin. Ben olsam esyam yoksa tramvayi kullanirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

İlla metroyla gideceksen de yazayim. Yenikapi yonunde bir metroya biniyorsun, ister yenikapida m2 hattina gecip halic koprusunde inip yuruyorsun ya da aksarayda inip tramvaya binip karakoyun ortasinda iniyorsun.
    Yanlış olmuş düzelteyim izninizle. Haliç köprüsü'nden tramvay yada metro geçmiyor.

Yenikapı metrosuna binip ister Yenibosna ister Aksaray da aktarma yapılarak da ulaşılabilir.
    Yenibosna da inerseniz otobüs duraklarından 82 Eminönü aracına binin direk Eminömnü meydana kadar gider. Ama biraz trafikte zaman kaybı yaşatır. Artısı ilk duraktan bindiğiniz için ayakta kalmazsınız.

Aksarayda aktarma yaparsanızda yine otobüs ile gidebilirsiniz. Yada tramvay ile yine eminönü meydana kadar gidersiniz. Ancak bunda da biraz yürümeniz gerek tramvay için. Fazla bir vakit kazandırmaz size ve ayakta kalmanız muhtemel.
    Ben şahsen Yenibosna da aktarma yapar öyle giderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Yanlış olmuş düzelteyim izninizle. Haliç köprüsü'nden tramvay yada metro geçmiyor.

Yenikapı metrosuna binip ister Yenibosna ister Aksaray da aktarma yapılarak da ulaşılabilir.
    Yenibosna da inerseniz otobüs duraklarından 82 Eminönü aracına binin direk Eminömnü meydana kadar gider. Ama biraz trafikte zaman kaybı yaşatır. Artısı ilk duraktan bindiğiniz için ayakta kalmazsınız.

Aksarayda aktarma yaparsanızda yine otobüs ile gidebilirsiniz. Yada tramvay ile yine eminönü meydana kadar gidersiniz. Ancak bunda da biraz yürümeniz gerek tramvay için. Fazla bir vakit kazandırmaz size ve ayakta kalmanız muhtemel.
    Ben şahsen Yenibosna da aktarma yapar öyle giderdim.

hocam m2 metrosuna aktarma yaptıktan sonra haliç durağı halicteki köprünün üstünde indirmiyor mu? Oradan yürüyerek de karaköye kısa sürede varabilir arkadaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Pardon özür diliyorum ben M1 Havalimanı metrosu olarak algılamışım yazılanı. M2 yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarım yapıldığında doğru sizin dediğiniz en kısa mesafe. 5dk da meydana kadar ulaşılır.
    Tekrar pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErcanD.

91O eminönü otobüsüne bin daha iyi
    91O binmesi daha mantikli ilk duraktan biner ayakta kalmadan iner.O da bulunamazsa 83O ya binsin diyecegimde Taksim araci geciyormu acaba?

Yada Esenler Metro nun ordan 33 Esenler Turgutreis-Eminonu aracina binipte varabilir.

• RONNIE kullanıcısına yanıt
    Arkadaş Galata köprüsü demek istemiş sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.