Şimdi Ara

Esad Kaynaklı Haberlerin Gerçekliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda şöyle bir video viral olmuştu
    https://www.youtube.com/watch?v=g1VNQGsiP8M

Videoda "BM" de konuşma yaptığı söylenen kadın Suriye'deki gerçeğin "ana akım medya" tarafından gizlendiğini belirtiyor.

Bu kadın kimdir?

Kendisi kanadalı bir gazeteci. SOTT.net, Duran, MintPress ve Globalresearch.ca gibi çeşitli komplo siteleri için yazıyor. Fakat daha yakın zamanda Russia Today'e katkı sağladı. Yakın zamanda Esad rejiminin bir konuğu olan Bartlett, rejimin sponsorluğunu yaptığı bir PR konferansına katılmış ve rejim tarafından kontrol edilen alanlarda bir geziye çıktı.

Dönüşünde, rejim misyonu BM'de ABD "Barış Konseyi" nden üç üyesi için bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında hepsi rejimin resmi medyası SANA ve Rusya tarafından yapılan iddiaları tekrarladılar. Bugün: tüm asiler teröristtir; Kuşatma yoktur; Siviller rehin tutuluyor; Rejim "kurtarıcı" gibi.

Kısacası Suriye'yi rejimin konuğu olarak kısa süre ziyaret eden bir blog komplo teorisyeni, Suriye hakkında bildiğiniz her şeyin yanlış olduğunu ilan ediyor. New York Times'dan Der Spiegel'e, Guardian'dan Telegraph'a, CNN'den Channel 4'e, ABC'den BBC'ye, CBS'den CBC'ye, "CBS" den "MSM" de herkes tarafından yanılttığınız; İnsan Hakları için Hekimler, Medicins Sans Frontiers, Uluslararası Af Örgütü ve İnsan Hakları İzleme Örgütü gibi insan hakları örgütleri; BM ve ICRC gibi uluslararası kuruluşların hepsi Beşar Esad'a yönelik büyük bir komplonun parçası. (Sözde)

Sonuç

Suriye'de yaşananlar bir sır değildir. Gerçekler berraktır. Bunlar, birden fazla bağımsız kuruluş tarafından desteklenmektedir. Bu gerçekleri inkar edenler inkar etme isteği yüzünden bunu yaparlar. Bir ideoloji hizmetinde cehaletin istenmesi... Bu cehalet, Kremlin'in önde gelen dezenformasyon servisiyle güçlendirildi: Bugün Rusya. Yayıncı, yerini ve gündemini gizlemek için kendini "RT" olarak yeniden markaladı. Hatta "Şimdi" gibi nötr ses çıkarma viral video çıkışları yarattı. Amaç şüphe uyandırmak, kinizm beslemek ve bilgiyi karıştırmaktır.

Bir dahaki sefere böyle bir aptal video paylaşıldığında, bunları gerçeklerle vurun.

https://pulsemedia.org/2016/12/15/russia-today-and-the-post-truth-virus/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norwester -- 16 Aralık 2016; 20:19:27 >

• Vay be ülkemiz bitti dolar düştü huzur içinde yaşıyoruz da millet halepin derdine düşmüş.

44 şehit verdik 2-3 saat konusu açıldı başka bir şey yok. ama söz konusu halep olunca konular ardı ardına açılıyor. Hayırdır akrabanız mı vardı oralarda? Arap mısınız kardeşim siz?

Çok meraklısı varsa halep orada gidebilir
  • Başladık yine.. Anlaştığımızı sanıyordum?
  • Up
  • Ana akım medya
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

Vay be ülkemiz bitti dolar düştü huzur içinde yaşıyoruz da millet halepin derdine düşmüş.

44 şehit verdik 2-3 saat konusu açıldı başka bir şey yok. ama söz konusu halep olunca konular ardı ardına açılıyor. Hayırdır akrabanız mı vardı oralarda? Arap mısınız kardeşim siz?

İstanbulda 600 senedir turkler yasiyor, halepte 1000 seneyi askin.

Bay milliyetci!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParaPalaZula

quote:

Vay be ülkemiz bitti dolar düştü huzur içinde yaşıyoruz da millet halepin derdine düşmüş.

Bay milliyetci!

Ben Arap Türk duymadım bay arap.. hadi yörrü arabistana naş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok gereksiz bir tartışma cidden. Kimse 44 şehiti veya patlamayı önemsiz hale getirmiyor. Haber ne için yapılır? Duyar kasmak için mi? Gerçekleri aktarmak için mi? 44 şehit ve pkk meselesi bitti gitti diye bi durum yok. Hala hatrımızda. Ve gereken mecralarda sorumlulardan hesap sorarız. Fakat burası o mecra değil. Burada haber paylaşıyoruz veya haber gerçekliğini tartışıyoruz. Halepteki mesele içinde duyar kasmıyoruz. En azından ben bunu yapmıyorum. Pr kampanyası başlatan rejim ve rusyanın haber yanlışlarını elimden geldiğince paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norwester -- 16 Aralık 2016; 20:24:9 >
  • Bir tarafta esadın haberleri karşı tarafta muhaliflerin haberleri. Böyle olunca salak gibi bir tarafın peşine takılacağınıza ülkenizi düşünün. İki taraf da katliamlar yaptı. İki taraf da masum değil.

Esadlı bir çözüm imkansız. Çünkü başmuhtar adama böyle savaş açmışken bir daha düşmanlıktan başka bir şey bulamayız suriyede.

Esadsız çözüm imkansız. Çünkü bu arap baharlarının amacı ortadoğunun iyice güçsüzleşmesi ve parçalanması. Ve parçalanan yerler de huzur bulmuyor. Terörist yetiştirme çiftliği gibi hepsi. Ayrıca suriyede işler biterse emin olun bir sene içinde Türkiye iç savaşı çıkar.

Yani birileri tarafından öyle bir bataklığa sürüklendik ki aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norwester

Hocam çok gereksiz bir tartışma cidden. Kimse 44 şehiti veya patlamayı önemsiz hale getirmiyor. Haber ne için yapılır? Duyar kasmak için mi? Gerçekleri aktarmak için mi? 44 şehit ve pkk meselesi bitti gitti diye bi durum yok. Hala hatrımızda. Ve gereken mecralarda sorumlulardan hesap sorarız. Fakat burası o mecra değil. Burada haber paylaşıyoruz veya haber gerçekliğini tartışıyoruz. Halepteki mesele içinde duyar kasmıyoruz. En azından ben bunu yapmıyorum. Pr kampanyası başlatan rejim ve rusyanın haber yanlışlarını elimden geldiğince paylaşıyorum

Bende şunu diyorum, Suriye'de olanları tüm çıplaklığıyla bilmiyoruz. Medya önümüze neyi servis ederse onu görüp yorum yapıyoruz. Yapmayın etmeyin kimsenin günahını almayın.
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    50 kere yazmaktan yoruldum. Ben burdan hadi kalkın cihada veya esada ölüm tarzında bir propaganda yapmaya çalışmıyorum. Ayrıca ülkemi düşünmediğimi nereden biliyorsun? Ben sadece sizin tabirinizle bağnaz olmayın diyorsunuz ya o şekilde haberleri analiz-sentez yapmaya çalışıyorum. Batı kaynakları %100 güvenilirdir demiyorum ama rusya ve rejimin kaynakları açık, seçik olarak güvenilir değil. Ben bunun derdindeyim. Çünkü millet propaganda derdinde. 21. yüzyıldayız, siber çağ denen dönemdeyiz ama hala habercilik ideolojinin bir ürünü oluyor. Hala ne nedir ne değildir doğru sentezlenmiyor. Bunun derdindeyim ben. Oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norwester -- 16 Aralık 2016; 20:43:55 >
  • Hocam kimsenin günahını bende almak istemem ama araştırıyorum. %100 herşeyi elbet bilemeyiz ama yalanlayabiliriz. Rusyanın kaynakları en son güvenilecek kaynaklar. Daha geçen aylarda rusyadan özür dilemeden evvel rt de türkler mültecileri kabul etmiyor diye haber yaptılar. El insaf değil mi? İşte ben bunun karşısındayım
  • Esad oldu bence bu adam onun duploru
  • kim olduğu önemli mi? Delilleriyle gerçeği söylediği, gösterdiği takdirde bir sıkıntı yok. Sizin sıkıntınız gerçeklerle yüzleşmek. Sahte bir hesap açmıssınız terörist propagandası yapıyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParaPalaZula

quote:

Bay milliyetci!

Ben Arap Türk duymadım bay arap.. hadi yörrü arabistana naş

Arap degil arab!

Ayrica;

Esad Kaynaklı Haberlerin Gerçekliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    sahte hesap nedir ya? kimin sahtesiyim ben? var mı başka norwester rumuzlu ve profilde?
  • Ne tesadüf bu İnsanlar kafa keser ken alkış tutarken aynı insan lar halep ıcın ağlıyor ben esadın yerınde olsam halepden ayrılmalarına ızın vermez koklerını kazır dım
  • Halepçi görevli nasılsınız efendim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.