Şimdi Ara

Erzurum'da nasıl yaşıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malatya -3 derece ve ben donuyorum Erzurum geçen -29 dereceydi.Aga cidden nasıl dayanıyorsunuz hayret ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl 2008. Ağrı.

Hava eksi 30-35 derece.

En altta yeşil askeri atlet. Üstünde sarı renkli şener şen içliği. Onun üstünde yeşil renk kalın subay kazağı. Kazağın üstünde Askeri üniforma (askerde kamuflaj denir). Askeri üniformanın üstünde yeşil askeri parka. Boyunda yeşil boyunluk(şu an yazarken takıyorum askerden getirdim). Kafada kalın yeşil renk kar maskesi.

Alt da aynı şekil. Çoraplar üstüste iki tane siyah asker çorabı. Bot. Şu halde 40 dakikada bir nöbeti değiştirtiyor komutan. 40 dakika sonra içeri girdiğinde, kaşın kirpiginin donmasından içeriyi görebildiğin kadarıyla tüfeğin demirinin birkaç milimetre buz ile kaplandığını görüyorsun... Vay arkadaş diyorsun kendi kendine. Erisin diye kalorifere dayıyorsun. Ayaklar olmuş buz. Mosmor. Kalorifere dayıyorsun oradan arkadaşların bağırıyor öfff leş gibi kokuttun diye. Kolay mı? Sabah giyiyorsun mesain bitince çıkarıyorsun botları. Leş olmuş artık. Ayaklarını yıkasan da o leş kokusu sinmiştir artık ayaklarına... Ne oldu sivildeyken benim ayağım kokmaz lafları? Geç. Boş hepsi.

Yaşayıp gidiyorsun işte. Yaşanıyor mu yaşanıyor ama tedbir almazsan bitersin.
  • klimalı montla
  • Yıl 2008. Ağrı.

Hava eksi 30-35 derece.

En altta yeşil askeri atlet. Üstünde sarı renkli şener şen içliği. Onun üstünde yeşil renk kalın subay kazağı. Kazağın üstünde Askeri üniforma (askerde kamuflaj denir). Askeri üniformanın üstünde yeşil askeri parka. Boyunda yeşil boyunluk(şu an yazarken takıyorum askerden getirdim). Kafada kalın yeşil renk kar maskesi.

Alt da aynı şekil. Çoraplar üstüste iki tane siyah asker çorabı. Bot. Şu halde 40 dakikada bir nöbeti değiştirtiyor komutan. 40 dakika sonra içeri girdiğinde, kaşın kirpiginin donmasından içeriyi görebildiğin kadarıyla tüfeğin demirinin birkaç milimetre buz ile kaplandığını görüyorsun... Vay arkadaş diyorsun kendi kendine. Erisin diye kalorifere dayıyorsun. Ayaklar olmuş buz. Mosmor. Kalorifere dayıyorsun oradan arkadaşların bağırıyor öfff leş gibi kokuttun diye. Kolay mı? Sabah giyiyorsun mesain bitince çıkarıyorsun botları. Leş olmuş artık. Ayaklarını yıkasan da o leş kokusu sinmiştir artık ayaklarına... Ne oldu sivildeyken benim ayağım kokmaz lafları? Geç. Boş hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Yıl 2008. Ağrı.

Hava eksi 30-35 derece.

Hocam ben -10 un altında hiç dayanamıyorum insan hipotermi geçirir

• Sıkı giyincen yaaaaylalar yaylalaarrr diye bağıra bağıra goşcan.
  • Yaşayanlar dışarıda mı zannediyon hep

• Evden çıkmayarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Nasıl Bir Şehir?
    6 yıl önce açıldı
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazin da serin oluyor iyi tataflarini gormeye calisarak yasiyoruz burda ama sunu deyim ankara da erzurumdan daha cok üşüyordum burda ayaz yok nem de yok kuru soguk o kadar usutmuyor

• Kış tamam iyi güzel de yazın insan daha rahat ve özgür hissediyor

• Alışırsan yaşarsın ben Şırnakta eksi - 5 soğuk suyla duş yapıp terlikle karın kenarından bölüğe doğru yürüyordum. Şimdi yaşadığım yerde hava 10 derecenin altına düştügünde üşüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.