< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yıl 2008. Ağrı.
Hava eksi 30-35 derece. En altta yeşil askeri atlet. Üstünde sarı renkli şener şen içliği. Onun üstünde yeşil renk kalın subay kazağı. Kazağın üstünde Askeri üniforma (askerde kamuflaj denir). Askeri üniformanın üstünde yeşil askeri parka. Boyunda yeşil boyunluk(şu an yazarken takıyorum askerden getirdim). Kafada kalın yeşil renk kar maskesi. Alt da aynı şekil. Çoraplar üstüste iki tane siyah asker çorabı. Bot. Şu halde 40 dakikada bir nöbeti değiştirtiyor komutan. 40 dakika sonra içeri girdiğinde, kaşın kirpiginin donmasından içeriyi görebildiğin kadarıyla tüfeğin demirinin birkaç milimetre buz ile kaplandığını görüyorsun... Vay arkadaş diyorsun kendi kendine. Erisin diye kalorifere dayıyorsun. Ayaklar olmuş buz. Mosmor. Kalorifere dayıyorsun oradan arkadaşların bağırıyor öfff leş gibi kokuttun diye. Kolay mı? Sabah giyiyorsun mesain bitince çıkarıyorsun botları. Leş olmuş artık. Ayaklarını yıkasan da o leş kokusu sinmiştir artık ayaklarına... Ne oldu sivildeyken benim ayağım kokmaz lafları? Geç. Boş hepsi. Yaşayıp gidiyorsun işte. Yaşanıyor mu yaşanıyor ama tedbir almazsan bitersin. |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |