Şimdi Ara

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKULTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
7.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 21 Temmuz 2016; 14:39:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrendiğim kadarıyla kampüs içi sosyallik iyiymiş yani diğerlerine nazaran. Onun haricin de tek eksisi bana göre uzak ve soğuk olması zaten sıralamayı geriden almasını da buna yoruyorum. İşte erzurum halkı şöyleymiş böyleymiş gibi saçma yorumların bir önemi olduğunu düşünmüyorum.-hukuk- okumak isteyen biri için sorun değil bence.
    Yararlı konu+++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim olarak ileri düzeyde bir okul olarak biliyorum 80 k öğrencisi var kampüsünü sen düşün kampüs içi sosyallikte öyle sırasının düşük olmasını ise sadece doğuya bağlıyorum

• Genel anlamda ata uni ile bilgide verilirse güzel olur .Takip+

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis05

Öğrendiğim kadarıyla kampüs içi sosyallik iyiymiş yani diğerlerine nazaran. Onun haricin de tek eksisi bana göre uzak ve soğuk olması zaten sıralamayı geriden almasını da buna yoruyorum. İşte erzurum halkı şöyleymiş böyleymiş gibi saçma yorumların bir önemi olduğunu düşünmüyorum.-hukuk- okumak isteyen biri için sorun değil bence.
    Yararlı konu+++

Hocam yurt, yemek kalacak yer kız öğrenci için kolay bulunur mu? Kyk kiz yurdu var mı kampusun içinde acaba? Hocalar iyi midir? Üniversite içi ulaşım kolay mı?

• tictocc kullanıcısına yanıt
    Doğuda. İstanbul-İzmir gibi bir yerden gidiyorsanız yeterli bir sebep seçmemeniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Doğuda. İstanbul-İzmir gibi bir yerden gidiyorsanız yeterli bir sebep seçmemeniz için.

Oralardan gitmeyecegim, Karadeniz tarafından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Gittiğiniz yer de sizin sosyal hayatınıza göre hitap ediyor olabilir ama erzurum etmiyor olabilir. Araştırın şehri, forumda erzurumda okuyanlardan yardım alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnora

Eğitim olarak ileri düzeyde bir okul olarak biliyorum 80 k öğrencisi var kampüsünü sen düşün kampüs içi sosyallikte öyle sırasının düşük olmasını ise sadece doğuya bağlıyorum

Evet çok öğrencisi varmış. Uzak olduğu için baya bir bilgi sahibi olup icim rahat gideyim istiyorum. Ogrenci olan varsa mesela yazsın nerede kalıyor yeme içme , kampüste yeşil alan var mı onu da merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Gittiğiniz yer de sizin sosyal hayatınıza göre hitap ediyor olabilir ama erzurum etmiyor olabilir. Araştırın şehri, forumda erzurumda okuyanlardan yardım alabilirsiniz.

Soruyorum hocam bakalım , sıram 25900 ve yakın olan yerleri araştırmak zorundayım

• Bayanlar için yurt kampüs içinde var kyk nın yurdu. Erkekler için şehir merkezinde farklı yerlerde var. özel yurtlar da çok sayıda
    Kampusu tr nin 2. Büyük yeridir
    Düşük tutan sebebi soğuk olması
    Kışın İstanbul uçak bileti 40 lira felan oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisvegece

Kampusu tr nin 2. Büyük yeridir
    Düşük tutan sebebi soğuk olması
    Kışın İstanbul uçak bileti 40 lira felan oluyor

Hocam çok soğuk diyorlar da ben dogu da yasamadim hiç ne kadar soğuk olur. Yurtlarda usur muyuz mesela, annem öyle diyor yurtta usur hasta olursun falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: batkar2

Bayanlar için yurt kampüs içinde var kyk nın yurdu. Erkekler için şehir merkezinde farklı yerlerde var. özel yurtlar da çok sayıda

Yurt imkanı ne durumda hocam acaba iyi midir kyk yurdu?Okul şehir merkezinde mi? Şehirde yurt bulsak fiyatları ne kadar olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: tictocc

quote:

Bayanlar için yurt kampüs içinde var kyk nın yurdu. Erkekler için şehir merkezinde farklı yerlerde var. özel yurtlar da çok sayıda

Yurt imkanı ne durumda hocam acaba iyi midir kyk yurdu?Okul şehir merkezinde mi? Şehirde yurt bulsak fiyatları ne kadar olur?

Alıntıları Göster
    Hocam yurt fiyatları hakkında pek bilgim yok ama özel yurtlar 500 600 civarıydı sanırım aylık. Yurtlar şehir merkezinde genelde üniversiteye yakın zaten.

• quote:

Hocam yurt fiyatları hakkında pek bilgim yok ama özel yurtlar 500 600 civarıydı sanırım aylık. Yurtlar şehir merkezinde genelde üniversiteye yakın zaten.

Anladim hocam baska var mi bildigin bi ozelligi var mi ? Bak su yonu iyidir su acidan kotudur diyebilecegin ?

hukuk fakültesinin olduğu yer eskiden ormandı. Gerçi hala 1 hektardan fazla ormanı var. Yani yeşilini dert etme. Yeme içme kolay.Zaten şehir ucuz. Kalmak için de kyk yurdu var veya üniversitenin dibinde öğrencilerin yoğun olduğu apartlar/siteler var.

bkz:Ata uni galeri
    Apart (Tabi bu biraz lüks ama öyle kötü yurt bulamazsın)

• quote:

Orijinalden alıntı: cakir.alperen

hukuk fakültesinin olduğu yer eskiden ormandı. Gerçi hala 1 hektardan fazla ormanı var. Yani yeşilini dert etme. Yeme içme kolay.Zaten şehir ucuz. Kalmak için de kyk yurdu var veya üniversitenin dibinde öğrencilerin yoğun olduğu apartlar/siteler var.

Yesil alan olmali hocam ya Nerede yemek yiyor ogrenciler okulun yemekhanesinde mi kafeler falan mi var? Sehir merkezine kolay gidiliyor mu kampusten ? Kyk cikmazsa nerede kalabilirim diye dusunuyorum da hocam. Evde kalmama ailem onay vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakir.alperen

Hocam fiyati nedir buranin acaba , 3-4 kisiliklerde kalsam

• quote:

Anladim hocam sag ol

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.