Şimdi Ara

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKULTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
7.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manfas

Yararlı konu takipteyim up

Eyvallah hocam , sorularin varsa ekle sen de. Yanitlayan olur belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ATA tibbi merak ediyorum

genis capli bilgilendirecek olan YOK MU

• Yukarı.

• Fiyatları konusunda hiç fikrim yok ama arayıp konuşabilirsin. Ama olimpiyat zamanında yapılan yurtlar var.Üniversitenin kendi yurdu yani kykya bağlı değil.Ek olarak apartlara da bir bak çok uygun opsiyonları var.Yemeği merkez yemekhane de halledersin. Onun dışında üniversitede fakültelerin ve kütüphanenin içinde kortlar/sinema/havuz gibi aktivitelerin hemen yanında kafeler bulunur. Ek olarak her türlü yemek çeşidini de üniversitedeki lokantalarda bulabilirsin. Bunlar üniversitenin içinde. Normalde isim vermem ama bu istisna olsun. Üniversiteden yürümeyle 5dk uzakta Gloria Jeans Jolly joker gibi kafelerin olduğu bir cadde var. Yine üniversiteden dolmuşla 10 yürüyerek 20 dkda şehrin göbeğine havuzbaşına gidersin. burada bütçene göre 10 liradan 1000 liraya kadar akşam yemeği yiyebilir hunharca alışveriş yapabilir gezebilirsin. Belediyenin tüm organizasyonları(konserler,yemekler,toplantılar) buradaki meydanda olur. Ayrıca havuzbaşından 20 üniversiteden 15 dklık yolla palandöken ilçesine gider burada ister forumda gezer ister parklarda takılırsın çok güzel parklar var. Bursa Kayseri vb illerin aksine kışın kayak yapmak için tüm gününü değil bir kaç saatini harcaman yeter Kışın belli noktalardan ve üniden hareket eden otobüsler geze dolaşa seni 25-30 dakikaya palandökene çıkarabilir. Buna ek olarak yaz/kış buz pateni/curling gibi sporlarla uğraşabilir sporculuğa kadar yükselebilirsin. Hatta olimpiyat düzeyine çıkarsan atlama kulesinden atlarsın bizde seni izleriz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cakir.alperen

Fiyatları konusunda hiç fikrim yok ama arayıp konuşabilirsin. Ama olimpiyat zamanında yapılan yurtlar var.Üniversitenin kendi yurdu yani kykya bağlı değil.Ek olarak apartlara da bir bak çok uygun opsiyonları var.Yemeği merkez yemekhane de halledersin. Onun dışında üniversitede fakültelerin ve kütüphanenin içinde kortlar/sinema/havuz gibi aktivitelerin hemen yanında kafeler bulunur. Ek olarak her türlü yemek çeşidini de üniversitedeki lokantalarda bulabilirsin. Bunlar üniversitenin içinde. Normalde isim vermem ama bu istisna olsun. Üniversiteden yürümeyle 5dk uzakta Gloria Jeans Jolly joker gibi kafelerin olduğu bir cadde var. Yine üniversiteden dolmuşla 10 yürüyerek 20 dkda şehrin göbeğine havuzbaşına gidersin. burada bütçene göre 10 liradan 1000 liraya kadar akşam yemeği yiyebilir hunharca alışveriş yapabilir gezebilirsin. Belediyenin tüm organizasyonları(konserler,yemekler,toplantılar) buradaki meydanda olur. Ayrıca havuzbaşından 20 üniversiteden 15 dklık yolla palandöken ilçesine gider burada ister forumda gezer ister parklarda takılırsın çok güzel parklar var. Bursa Kayseri vb illerin aksine kışın kayak yapmak için tüm gününü değil bir kaç saatini harcaman yeter Kışın belli noktalardan ve üniden hareket eden otobüsler geze dolaşa seni 25-30 dakikaya palandökene çıkarabilir. Buna ek olarak yaz/kış buz pateni/curling gibi sporlarla uğraşabilir sporculuğa kadar yükselebilirsin. Hatta olimpiyat düzeyine çıkarsan atlama kulesinden atlarsın bizde seni izleriz :D

Cok sag ol hocam zahmet etmis yazmissin , siram tutuyor suanda , 25900.Tercih siramda onemli kacinci tercihme yazsam bilmiyorum.Kirikkale io Yalova Sdu Ktu var bir de aklimda.Sirama en yakin yerler buralar.

• İnşallah hayırlısı olur. Yine aklına takılan bir şey olursa pm atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cakir.alperen

İnşallah hayırlısı olur. Yine aklına takılan bir şey olursa pm atabilirsin

İnsallah hocam cok sag ol.

• Benim de 26600 sıralama burasi gelir mi?
    +++

• quote:

Orijinalden alıntı: chibs

Benim de 26600 sıralama burasi gelir mi?
    +++

Ben burada one cekilme beklemiyorum gelir bence hocam. Baska neresi var aklinda?

• tictocc kullanıcısına yanıt
    Kampüs yeriyle yeşillik

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal9703

Kampüs yeriyle yeşillik

Cok iyi oyleyse hocam, nefes aldiriyor insana yesil alanlar

Kırıkkale iö yazmayi planlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: chibs

Kırıkkale iö yazmayi planlıyorum

Benim de kafamda var hocam orasi

Hukuğun yeni binasının yeri biraz sıkıntı. Yalnız 2-3 dakika yürümeyle atıyorsun kendini kampüs içine ve yeşilliğe binayı görüp hani yeşil deme yani hocam :D oranında çevre düzenlemesi yapılır en kısa zamanda

• quote:

Hukuğun yeni binasının yeri biraz sıkıntı. Yalnız 2-3 dakika yürümeyle atıyorsun kendini kampüs içine ve yeşilliğe binayı görüp hani yeşil deme yani hocam :D oranında çevre düzenlemesi yapılır en kısa zamanda

İnsallah hocam.Seyden korkuyorum yurtlarin isinmasi iyi midir soguk memleket sonucta usumeyelim de yurtta,sonra annem baslar ben demistim diye

Hocam doğma büyüme Erzurumluyum 9700 sıralamam var ama ben yinede buranın tıbbını yazcam. Ve emin ol bizim evden sıcaktır kyk yurtları. Hem bir kazağa bakar gönül rahatlığıyla yazabilirsin hocam kyk yurtları kampüs içerisinde bu arada kız yurtları ile hukuk fakültesi arası 5 dakika yürüme mesafesi siz mi sormuştunuz bilmiyorum gözüme ilişti konuda

• quote:

Hocam doğma büyüme Erzurumluyum 9700 sıralamam var ama ben yinede buranın tıbbını yazcam. Ve emin ol bizim evden sıcaktır kyk yurtları. Hem bir kazağa bakar gönül rahatlığıyla yazabilirsin hocam kyk yurtları kampüs içerisinde bu arada kız yurtları ile hukuk fakültesi arası 5 dakika yürüme mesafesi siz mi sormuştunuz bilmiyorum gözüme ilişti konuda

Soyledikleriniz rahatlatti hocam cok sag olun yardimci oluyorsunuz.Sizin de gonlunuzdeki yer olur insallah . Kyk nin yakin olmasi cok iyiymis , kyk cikmazsa kalacak yer kolay bulunur mu diye dusunuyorum ne ailemin ne benim bildigim bi memleket degil.Voleybolla ilgileniyorum kendimi gelistirmem mumkun mudur okul spor acisindan nasil acaba?Bir de yuzme havuzu varmis diye duydum bu dogru mu hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 21 Temmuz 2016; 14:41:23 >

• eczacılık fakültesi ile ilgili bilgi verecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yine erzurum, insanı, sosyal imkanları ve kampüs olanaklarından bahsedebilirseniz cok memnun olurum.

• kartal9703 K kullanıcısına yanıt
    donem arkadasimi olucaz simdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.