Şimdi Ara

Ertesi Gün Hapı Sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Affınıza sığınarak bir soru sormam gerekiyor bilenler, bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Şimdi arkadaşlar nişanlanma arifesindeyiz kız arkadaşımla 2 gün önce sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık. Herhangi bir şey olmadı sadece sürtünme oldu. Ancak bugün kız arkadaşım kahverengi kan geldiğini dile getirdi adetinin üzerinden 3 gün geçmişti biraz araştırdım ve zevk suyu ile de gebelik olabiliceğini öğrendim ve 2 günü doldurmadan bu gün içerisinde direkt olarak 2 adet "Yasmin" Doğum kontrol hapı kullandı. Bu bizim işimizi çözermi bilir bir kişi yardımcı olursa çok minnettar olucam. Yardımınız gerek arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize. Bu hap işimize yararmı yararsa ne kadar kullanması gerek eğer işe yaramaz diyorsanız ne önerirsiniz. Çok kötü bi hissiyatmış Allah kimseye bu durumda bunu yaşatmasın.

• Hamile kalmak okdr kolay birşey değil, 3 gün içindede yumurtanın olgunlaşıp dölleneciğini sanmıyorum. Ama test yaptırın içinzde şüphe kalmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.arkadaşın dediği gibi hamile kalmak öyle hemen kolay olmaz ama riske atılacak bi durum değil. yasmin hapı doğum kontrol hapıdır ertesi gün hapı değildir.ertesi gün hapı NORLEVO adında bir hap. yalnız bu ilaçlar adet düzenini değiştiren oyuncak olmayan ilaçlar.doktor tavsiyesiz en azından eczacı tavsiyesiz kullanılması doğru değil.tavsiyem hemen doktora gidin, eğer akşam olduysa eczacıyla görüşün fazla zaman geçirmeyin.

norlevo : korunmasız ilişkiden sonra ilk 72 saat içinde kullanıldığında 0-24 saat arası %95, 24-48 saat arası %85 , 48-72 saat arası %58 oranında etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 29 Mart 2017; 16:35:32 >
  • ertesi gün hapı kullandıgınızdan eminseniz hamilelik olmayacaktır.ertesi gün hapı denen meret şey progestoron nu baskılar o yüzden döllenme olsa da progesteron olmadıgı için gebelik şekillenmeyecek
  • Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Verdiğiniz cevaplar için minnettarım. El mahkum bi süre bekliyicez kan testi için o şüpheyi zaman geçmeden belliki ortadan kaldıramıyacağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.