Şimdi Ara

ERTAN SİNAN ŞAHİN ÜCRETİNE DEĞER Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 500 lira civarında video ücreti var bir de ekstradan kitaplar falan var kesinlikle kendi standartlarıdır kalabalık bir ekip çalışıyorlar.

Benim merak ettiğim konu sizce ücretine değiyor mu varsa kullanan arkadaşlar merak ettim

Eğer değmediğini düşünüyorsanız sizce öyle bir paket kaç TL olmalı

• hocam ben fen lisesinde okumama rağmen okulda sadece formüle dayanan ve gerçekten kötü (bunu başka hiçbir hocam için dememişimdir :D) bir fizik eğitimi aldım. ertan hoca "fizik hep formül" yargılarımı kırmamı sağlayan tek hocadır. ertan hocanın derslerini almasam özel ders alacaktım ve bir hocanın kontrolü altında olmayı sevmediğim için ertan hocayı tercih ettim. gerçekten mantığıma yattığına inanıyorum konuların. tabii siz de bireysel olarak yeteri kadar çabalarsanız sizi fizik konusunda tatmin edeceğini düşünüyorum
  • yukarı
  • mesajım bulunsun
  • up
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben fen lisesinde okumama rağmen okulda sadece formüle dayanan ve gerçekten kötü (bunu başka hiçbir hocam için dememişimdir :D) bir fizik eğitimi aldım. ertan hoca "fizik hep formül" yargılarımı kırmamı sağlayan tek hocadır. ertan hocanın derslerini almasam özel ders alacaktım ve bir hocanın kontrolü altında olmayı sevmediğim için ertan hocayı tercih ettim. gerçekten mantığıma yattığına inanıyorum konuların. tabii siz de bireysel olarak yeteri kadar çabalarsanız sizi fizik konusunda tatmin edeceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene başında ertan hocanın sistemini araştırmaya başlamıştım, forumu yeni keşfettiğim ve 2020 sınavı için kabataslak çalışma planımı kurmaya çalıştığım dönemler. tam bu dönemde iyi bir hocadan optik konusu için özel ders aldım ve 2 saatlik ders için 250 tl ödedim. 1 2 hafta sonra ertan hocanın ders ve fasiküllerine 500 tl ödedim, kafam rahat. tek seferde ödemek için 500 tl uçuk bir fiyat ama kuruşu kuruşuna değdiğini düşünüyorum. son çıkan denemeleri bi 5 tl kadar pahalı buldum ben de açıkçası ama ne yapalım, alacağız.

edit: 2019 sınavında tytde 5-2 aytde 11-3 yaptım, fiziğim ortalama veya bunun biraz üstü diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knitta -- 9 Nisan 2020; 22:6:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tyt ayt için alırsanız kesinlikle değeceğini düşünüyorum ertan hocanın tyt fasiküllerini kullandım çok iyiydi. ben tmciyim ayt yi çözmeyeceğim 20 tyt denemesi için o kadar veremeyeceğim için almayacağım. mfci olsam alırdım galiba.
  • up
  • hocam neden hep fiyatlandırmaya bakıyosunuz ki adam bnim ederim bu diyo isteyen alsın diyo zorla aldıran yokki
  • zaten telegram gruplarına düşer bi kaç güne durumu olmayan insanlar p"f çıkarabilir
  • up
  • Hocam ben geçen sene de almıştım bu sene de aldım(aytdeki şanssızlıklar vs sağolsun mezunum) fiziğe bakış açım değişti.Fizik biraz daha zorunlu çözdüğüm bir ders gibiyken baya zevk aldım.Ezbersel eğitim bana baya ters bir durum olduğu için fizik konularına baya uzaktım.Sorun olursa cevaplayabilirim
  • Dostum eğer alacaksan bazı konuları satın al. Bazı konuları çok iyi anlatmış bazıları vasat.

• hangileri hocam onlar
  • Değiyor kesinlikle. ama temeliniz iyi kötü varsa ve durum yoksa olmasa da olur. Geçen sene youtube dersleriyle 11-2 yaptım ki sene başında çok kötüydü fiziğim. Dershaneye gittm ettim ama ertan hoca gibisi çıkmadı karşıma. Üstte yazılanlara katılıyorum yani tekrar yazmama gerek yok. Ben bu sebeple tek geçerim youtube derslerini. Ama bazı konularda müfredat dışı kalıyor o kısımlar. Bu sene müfredat dışı kısımları ve güvenmediğim konularımı aldım siteden sadece.
    Konu anlatımı da iyi ama ben ertan hocanın eski orta-zor soru çözümüyle daha verim almışım ki fasiküllerde de azıma gitti bu kısımlar. Denemesini alırım ama mesela çünkü full soru.

Sizin tam olarak dersten ne beklediğinize seviyenize bağlı kısacası

• Ertan hoca kesinlikle çok iyi 2 dersini dinledim oldukça şey kattı fakat yine de aman aman şart değil bence. YouTube’dan bir hocadan dinleyip test kitaplarından çözünce de aynı seviyeye geliyorsun

• Dershane fizikçilerinden bıktıysan çok iyi geliyor ertan hoca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.