Şimdi Ara

İTÜ KKTC 2025

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer itü kktcyi merak ediyorsanız aklınızdaki en önemli soru eğitim nerede sorusudur, bunu cevaplayayım: Hazırlık eğitimi Kıbrıs'ta Lisans eğitimi ise 2025 girişli arkadaşlarımız için de tamamen istanbulda olacakmış.

Ücretler:
    Arkadaşlar ücreti 800bin yapmışlar ve %50 burslu kısmı kaldırıldı itü kktcnin, bu fiyata değer mi ben bilmiyorum ben veremezdim bu kadar para ama veren illaha olacaktır kendi kararınız artık.

Eğitim diploma sınıflar vs:
    Ben elektrik elektronik mühendisliği 3. Sınıf öğrencisiyim, eğitimime hazırlığı atlayıp istanbulda başladım. İlk sene sadece birkaç dersi ayrı sınıfta aldım bunlar da mat1 mat2 fiz1 gibi havuz derslerdi. Fakat bölüm dersi olsun diğer dersler olsun hepsini eefli (elektrik elektronik fakültesi) arkadaşlarımızla alıyoruz. Sınavlar bizim için aynı Çan vs ortalama da aynı sayılıyor. Aynı hocalardan aynı eğitimi görüyoruz. Yalnız bi uyarım olucak o da sanırım elektrik elektronik mühendisliği dışındaki programlarda galiba ayrı sınıflarda ders alma olayı varmış. Bu yüzden bunu cevaplayamıyorum tam olarak.

İtü diploması alınıyor arkadaşlar bunu çok tartışan soran oluyor ama gelen diploma itü diploması olarak geçiyor. Sadece fakülte kısmında eef yerine itü kktc eğitim araştırma yerleşkeleri yazıyor ve aşağıda fakülte dekanı yerine itü kktc yönetim kurulu başkanının imzası oluyor. He tabii ki rektör imzası da itünün rektörünün imzası oluyor.

Diplomayı vs merak edenler varsa hesabımdan konularıma girip eskiden yazdığım konuları da okuyabilirler orada da bilgiler vermiştim.

Mezunların durumu:
    Bu sene eee'den 2 mezun çıktı yani daha 2 mezun var sadece ve 2si de yüksek lisansa başlayacaklarını söylediler. Biri İTÜ'de diğeri ise sanırım İtalya'daydı.

Kendi düşüncem:
    800k deli para. Ben veremem hani istesem de veremem. Verilir mi? Bilmiyorum. Ama itü eğitimi olsun marka değeri olsun arkadaş ortamı olsun benim için hep güzel ilerledi sizin için de öyle olacağını ümit ediyorum.

Aşağıya lisans eğitiminin istanbulda olduğunu söyleyen şeyi yazıyorum ve evet bu insta sayfası rektörlükle ilişkili bu yüzden güvenebilirsiniz. İTÜ KKTC 2025

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kıbrıs'ta kampüs inşaat işi komple iptal oldu o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompany -- 21 Temmuz 2025; 13:48:17 >
  • Hocam gecen sene kibrista demislerdi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt

Geçen sene girenler inanılmaz iyi tercih yapmış oldu hem aşırı düşük puana hem aşırı olmayan bir ücretle okuyorlar gerçi kontenjanların çoğu dolmamıştı diye hatırlıyorum.

• 800k ya itü’de mi okumak

• Kompany K kullanıcısına yanıt
    Parası yok okulun demek ki yapmalarına baya var

• Kompany K kullanıcısına yanıt

Ben tercih fuarinda sordugumda kibrista okuyacaksiniz demişlerdi eger oyle bir sey varsa evet yazik olmus... ve bu istanbul olayi kesinse kotu yapip itude okumak feci guzel olay kac kisinin haberi olabilir ki bundan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 EGE TIP GİRİŞLİLER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çok az kişi yararlanmış oldu işte ama bu sene de dolacağını düşünmüyorum programların 800bin çok büyük bir meblağ çünkü

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Hocam insanlar bahcesehir yeditepe falan yazıyor o paraya haberleri olsa %100 doldururlar da haberleri olacak kadar arastiran tipler degillerdir. Sey diyecegim burslusu yok mu ki programin

• itünün gözümde değerini düşüren, ünilerin akp başarısızlığı ile yönetildiğini gösteren şey. 800k ya itü diploması satmak

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Okulun kendi butcesi diye bir sey yok zaten. Parayi devlet veriyor. Yani onun icin para biriktirme falan mevzusu yok. Muhtemelen ihale kisminda sorun var. Yani itu bu sene 100 milyon tasarruf ederse ben bunu seneye kktcde kullanirim diyemiyor, hazineye geri veriyor. Ama tek saf odtü oldugu icin genelde diger universiteler neredeysw tum butceyi dolduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 21 Temmuz 2025; 14:33:13 >
    Tam burslu var

• gecen sene niye puanlari o kadar dustu ki o zaman bu sene girenlerin istanbula gidip orada bitirecegi kesin mi

• AteistEsnaf kullanıcısına yanıt
    Evet buradan mezun olacaklar. Okul açıklama yaptı. Geçen sene bu sözü vermediler o yüzden böyle kapadı

• Burslu kontenjanı yokmu buranin

• kralkerem kullanıcısına yanıt
    Tam burslu var 50 burslu yok

• Geçen sene girenler çok şanslı amk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadamsmith D kullanıcısına yanıt

Bilkent de 900e mi satiyor

• kralkerem kullanıcısına yanıt

aynen öyle işte İTÜyü AKP vakfı ünisi yaptılar

• Talepler yüksekmiş benim tahminim burslu kısımlar 10bin ile 20bin arası kapatacaktır 2023 yılına benzeyecektir.
    Ücretli kısım içinse tam bir fikrim yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.