< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İTÜ KKTC 2025

-
-
Kıbrıs'ta kampüs inşaat işi komple iptal oldu o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompany -- 21 Temmuz 2025; 13:48:17 > -
Hocam gecen sene kibrista demislerdi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene girenler inanılmaz iyi tercih yapmış oldu hem aşırı düşük puana hem aşırı olmayan bir ücretle okuyorlar gerçi kontenjanların çoğu dolmamıştı diye hatırlıyorum.
-
800k ya itü’de mi okumak
Parası yok okulun demek ki yapmalarına baya var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben tercih fuarinda sordugumda kibrista okuyacaksiniz demişlerdi eger oyle bir sey varsa evet yazik olmus... ve bu istanbul olayi kesinse kotu yapip itude okumak feci guzel olay kac kisinin haberi olabilir ki bundan
Çok az kişi yararlanmış oldu işte ama bu sene de dolacağını düşünmüyorum programların 800bin çok büyük bir meblağ çünkü
Hocam insanlar bahcesehir yeditepe falan yazıyor o paraya haberleri olsa %100 doldururlar da haberleri olacak kadar arastiran tipler degillerdir. Sey diyecegim burslusu yok mu ki programin
itünün gözümde değerini düşüren, ünilerin akp başarısızlığı ile yönetildiğini gösteren şey. 800k ya itü diploması satmak
-
Okulun kendi butcesi diye bir sey yok zaten. Parayi devlet veriyor. Yani onun icin para biriktirme falan mevzusu yok. Muhtemelen ihale kisminda sorun var. Yani itu bu sene 100 milyon tasarruf ederse ben bunu seneye kktcde kullanirim diyemiyor, hazineye geri veriyor. Ama tek saf odtü oldugu icin genelde diger universiteler neredeysw tum butceyi dolduruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 21 Temmuz 2025; 14:33:13 >
Tam burslu var
gecen sene niye puanlari o kadar dustu ki o zaman bu sene girenlerin istanbula gidip orada bitirecegi kesin mi
Evet buradan mezun olacaklar. Okul açıklama yaptı. Geçen sene bu sözü vermediler o yüzden böyle kapadı
Burslu kontenjanı yokmu buranin
Tam burslu var 50 burslu yok
Geçen sene girenler çok şanslı amk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilkent de 900e mi satiyor
aynen öyle işte İTÜyü AKP vakfı ünisi yaptılar
-
Talepler yüksekmiş benim tahminim burslu kısımlar 10bin ile 20bin arası kapatacaktır 2023 yılına benzeyecektir.
Ücretli kısım içinse tam bir fikrim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 70 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- ayt edebiyat konuları
- sayısal 150 bin kaç net
- 345 ayt sosyal 1 deneme cevap anahtarı
- 2018 ayt müfredat dışı sorular
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X