Şimdi Ara

Ersun Yanal ve İsmail Kartalın Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun Yanal'ın İsmail Kartal ve Aykut Kocamandan farkı sadece oynatığı futbol değil. Ben Ersun Yanal'dan hiçbir zaman 3 temmuz diye başlayan bir bahane duymadım. Ya da ben hatırlamıyorum . Adam sürekli ŞAMPİYON OLACAĞIZ diyordu.

İsmail Kartal yine maçtan sonra 3 temmuz sürecini bahane olarak sundu. 3 temmuzdan beri yaşananları taraftar olarak bizde biliyoruz ama sıktı artık kaç sezon geçti üstünden

• 3 temmuzdan beri süregelen bu süreçte...
  • Ersun Yanal kimsenin maşası olmadığı için takımda yok şu anda.

Inşallah Galatasaray alır Yanalida 4 sene üst üste şampiyon yapar bizim kör aziz taraftarı anlar durumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Ersun Yanal kimsenin maşası olmadığı için takımda yok şu anda.

Inşallah Galatasaray alır Yanalida 4 sene üst üste şampiyon yapar bizim kör aziz taraftarı anlar durumu

Bir Fenerbahçe taraftarını bu hale getirenler utansın(aynen böyle düşünüyorum)
  • ersun yanal da sık sık bahetti. ismail kartal dünkü basın toplantısında 3 defa şampiyon olacağız dedi. la olum şu takımın bir bireyine bir ferdine ya da herhangi bri şekilde sataşacaksanız bari mantıklı ve tutarlı olsun.
  • İsmail Kartal, Ersun Yanal ve Aykut Kocaman'ın futbol felsefesini harmanlayarak ve biraz da kendinden bir şeyler katarak oyuncularını sahaya sürüyor yani izlediğümiz oyun ne tamamen kendisine ait ne Ersun Yanal'a ne de Aykut Kocaman'a her şeyden biraz var ama tam değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Yani kısaca ne oynattığı belli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başkan gitmeden olmaz iyi hocaları en fazla bi sene görürüz ikinci seneye aziz in kibiri ve ben yaptım kasıntısı başlar ve adamı yer

• Seneye yeni yönetimle beraber Ersun Hoca geri getirilmeli. Senelerdir süren kanserimize ilaç olmuştu adam. Karizma desen karizma, otorite desen otoriter, oynattığı futbol desen şahane. Bizim topçuları hayvani fizik seviyeye ulaştırmıştı, hemde yaşlı bir takım olmamıza rağmen. Taraftarın tam istediği oyunu oynatıyordu. Son dakikaya kadar takım savaşıp gol buluyordu. Yıllardır beklediğimiz T.D'yi bulmuşken kaybettik

Ersun Yanal ve İsmail Kartalın Farkı

• 3 temmuzda en ağır hasarı Beşiktaş aldı hala bıdı bıdı şaka gibi.

O 3 temmuz sürecinde avrupada tek giden takım Beşiktaş'tı o zaman 3 günde 1 maç kuralını getirdiler bizim takım patates oldu.
    Onun dışında avrupaya alınmadık şike yapıldı denilen maçta şike yaptı diyen futbolcular gol attı nasıl şikeyse artık.
    Serdal Adalı ve teknik adamımız gitti Carvajal gibi komedi bi adam geldi batırdı takımı.

Fener Lugano,Niang,Santos gibi oyuncuları sattı aynı paralara başka kazma oyuncuları getirdi hala 3 temmuzmuş..Beşiktaş 1 kere bile almadı 3 temmuz lafını ağzına bide onu bırak arada şampiyon oldunuz hala 3 temmuz adamı güldürmeyin gece gece
  • en ağır hasar derken????! saçma saçma konuşma.

• Ersun Yanal ile İsmail Kartal'ı aynı cümle içinde kullanmak bile Ersun hocaya büyük hakaret.
  • Farkı şu,cesur değil birincisi bu.en önemlisi oyuncular üstünde bi etkisi yok.Allah aşkına söyleyin İsmail Kartal size taktik verse dinler misiniz?

• ersun unda aykut unda birer sistemi vardı bunları beğenirsiniz veya beğenmezsiniz o ayrı ama bu adamın hiç bişeyi yok
    diego yu aldılar 5 yabancılı sistemde ersun yanal gitti takım ahıra döndü bu adam nasıl bi kadro kurarsa kursun eleştiri alacak
    diegoyu kesse niye aldınız emenikeyi sowu kesse trip yiyecek kadlec ben hatasız oynadım niye ben yokum diyor takımda kuyt zaten kesilemiyor meireles desen yedeği selçuk emre nşn ne yapıp ettiği belli değil
    yıllardır fenerbahçedesin yani kişiliğin belli çok sert bir adam değilsin binlerce insan üstüne gelecek başarılı da başarısız da olsan eleştiri alacaksın çok çok ağır bir yük şahsen ben olsam aziz başkanla açık açık konuşur bu yükün altına elimi sokmazdım çağır bir tecrübeli hoca yardımcısı olayım başarısız olunursa suç hocaya kalsın banane?

• Ersun Yanalin oyun tarzı büyük takım için daha uygun ve oyunculara karşı daha dirayetli durabiliyordu.

Ismail Kartal,1.adamlik için yeterli güveni vermiyor.Kendisi daha çok 2.adam.Ayruca yıllardır Fenerde antrenör olunca oyuncularla ilişkisi normal birine göre oldukça samimileșmiș ve şimdi teknik direktör olunca geçmişten gelen samimiyet şimdi önünü tikiyor zaten Ersun hocanın gitme sebebi belli.Ama bu oyuncu ilişkilerinde gerekli ayarı sağlasa bile hoca gerek oyun stili(taktiksel hamleleri aslında çok da kötü olmadı şimdiye kadar sorun bu lig için büyük takima çok uymayam oyun felsefesinin olmasi) gerek mental olarak görünüşü ile pek olmayacakmis gibi duruyor.

Yine de kendisini oraya getiren bellidir,Ismail hoca da elinden geleni yapmaya çalışıp taşın altına elini soktu.Herkes Fb Teknik Direktörü olmak ister hocayi böyle olduğu için kizmamak lazım.

• Ersun Yanal'da çok bahsediyordu 3 Temmuz muhabbetinden. Takım iyi yolda olduğu için kimsenin umurunda değildi o zaman bu söylemler. Şimdi göze batıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Farkı şu,cesur değil birincisi bu.en önemlisi oyuncular üstünde bi etkisi yok.Allah aşkına söyleyin İsmail Kartal size taktik verse dinler misiniz?

O kadar parayı bana ver, ayyaş Ahmet amcanın lafını bile dinlerim. Dinlemeyenide kadrodan çıkartırım. Aziz YILDIRIM belası olduğu sürece laf dinlemeyen, şımarık futbolcular kadroda oynamaya devam eder.
    ORSON HOCO BOZO COOK COLOSTOROYOOR YOWW ODMONLORDO COK YOROLOROZ diyenlere anlayış gösterirlerse Jose gelse lafını dinlemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Farkı şu,cesur değil birincisi bu.en önemlisi oyuncular üstünde bi etkisi yok.Allah aşkına söyleyin İsmail Kartal size taktik verse dinler misiniz?

O kadar parayı bana ver, ayyaş Ahmet amcanın lafını bile dinlerim. Dinlemeyenide kadrodan çıkartırım. Aziz YILDIRIM belası olduğu sürece laf dinlemeyen, şımarık futbolcular kadroda oynamaya devam eder.
    ORSON HOCO BOZO COOK COLOSTOROYOOR YOWW ODMONLORDO COK YOROLOROZ diyenlere anlayış gösterirlerse Jose gelse lafını dinlemezler.

haklısın.aziz yıldırım da çıkmış idman yaptırmıyordu diyor.çocuk kandırıyor sanki sayılar yalan söylemez takım geçen yıl kaç koşuyordu bu yıl kaç koşuyor baksın kim idman yaptırıyor kim idman yaptırmıyor söylesin bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

3 temmuzda en ağır hasarı Beşiktaş aldı hala bıdı bıdı şaka gibi.

O 3 temmuz sürecinde avrupada tek giden takım Beşiktaş'tı o zaman 3 günde 1 maç kuralını getirdiler bizim takım patates oldu.
    Onun dışında avrupaya alınmadık şike yapıldı denilen maçta şike yaptı diyen futbolcular gol attı nasıl şikeyse artık.
    Serdal Adalı ve teknik adamımız gitti Carvajal gibi komedi bi adam geldi batırdı takımı.

Fener Lugano,Niang,Santos gibi oyuncuları sattı aynı paralara başka kazma oyuncuları getirdi hala 3 temmuzmuş..Beşiktaş 1 kere bile almadı 3 temmuz lafını ağzına bide onu bırak arada şampiyon oldunuz hala 3 temmuz adamı güldürmeyin gece gece

Sen ne diyon ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

3 temmuzda en ağır hasarı Beşiktaş aldı hala bıdı bıdı şaka gibi.

Neden almadı ? Sen hiç duydun mu ? "Biz şike yapmadık diyen bir Beşiktaşlı"? Ayrıca mevcut başkanınıza 3 Temmuz sorulduğun da "bizim dosyalar farklı" demişti. O yüzden çok dert etme sizin dosyalar farklı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.