Şimdi Ara

Ersun Yanal'ın ikinci maçta bir farklılık göstereceğine inanıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arsenal takımını iyi gözlemleyip ikinci maç tur olmasa da en azından beraberlik bekliyor musunuz? Ben beklemiyorum. İkinci maçta aynı kadroyu belki 11'de Webo'suz ve Alper'le başlaması dışında hiçbir farklılık olmayacak. Emre sahada olmayacak. Hırto Meireles boş boş gezecek sahada. Ayağına hazır gelmezse gelişine vurmazsa olmaz beyefendi.İnşallah yanılırım.

• ben bu adamın ne konyayı ne arsenali önceden analiz ettiğini falan düşünmüyorum ciddi anlamda tembel bir antrenör ben anadolu takımlarını iyi yönettim fenerbahçeyi haydi haydi iyi yönetirim modunda bu çok kötü bizim için ersun için yolun sonu yakın
  • alper emenike ve gg ile başlar maça.ama sonuçta ne olur bilemem
  • arsenal yedek çıkar zaten ama rövanşta sanogo 2 tane atar yinede.
  • kazanırız gibime geliyor ama turu kaybettiğimiz kesin
  • ben inanmıyorum ersun hoca bir anda parladı sanki büyük bir başarısı kariyeri varda fenerbahçenin başına geldi.

YILMAZ VURAL varken neden ersunu aldık hiç anlamıyorum.

yaw yılmaz vural her zaman yırtınıyor adam bize de 3 büyüklerde yer verin bakalım neler yapabiliriz vs

valla bizim futbolcuları döve döve adam eder gibi me geliyor ki teknik direktörde heyecan olacak gol oldu mu bağıracak havalara zıplıcak

acaba FENERBAHÇE nin başına yılmaz vural gelsin diye kampanyamı başlatsak :))

http://youtu.be/Oq4wI20aQho
  • Arsenal asilmayacagu icin fark yemeyiz. Baska bir degisiklik olacagini sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu orta sahayla olmuyor orta Saha Topal , Alper , Salih olmalı bence Eskişehir maçında denenmeli yada çift forvete geçmeliyiz
  • Ersun yanalın ben ta.......
  • 3-0 yerine 4-0 yeniliriz al sana farklılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

ben bu adamın ne konyayı ne arsenali önceden analiz ettiğini falan düşünmüyorum ciddi anlamda tembel bir antrenör ben anadolu takımlarını iyi yönettim fenerbahçeyi haydi haydi iyi yönetirim modunda bu çok kötü bizim için ersun için yolun sonu yakın

Anadolu takımlarını da pek iyi yonettiği sayılamaz.
    Bir sene Gençlerbirliği dışında pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.
    Eskişehiri 8. yapmak başarılı değil çünkü.Zaten anadolu takımlarının çoğunun üstünde kadrosu vardı.(Alper, Erkan,Necati,Tello, Dede,Angelo, Servet vs)
  • Baştan beri diyorum. Milan gelse, turu geçebilme ihtimalimiz vardı. Arsenalle 0 dedim. Adamların tek gelir kaynağı ve en büyük amaçları CL. 1 Sene CL'ye kalmasalar bitti bu adamlar. EPL'de şampiyon olma ihtimalleride yok. O yüzden kesin artık şu turu arsenali CLyi. Sanki CL'ye kalsak gruptan çıkabilecektik bu oyunla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

ben bu adamın ne konyayı ne arsenali önceden analiz ettiğini falan düşünmüyorum ciddi anlamda tembel bir antrenör ben anadolu takımlarını iyi yönettim fenerbahçeyi haydi haydi iyi yönetirim modunda bu çok kötü bizim için ersun için yolun sonu yakın

Anadolu takımlarını da pek iyi yonettiği sayılamaz.
    Bir sene Gençlerbirliği dışında pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.
    Eskişehiri 8. yapmak başarılı değil çünkü.Zaten anadolu takımlarının çoğunun üstünde kadrosu vardı.(Alper, Erkan,Necati,Tello, Dede,Angelo, Servet vs)

Çok ciddiyim eses o kadroyla geçen sene raht avrupaya gıdebılırdı ama ersun yanalın hep taktıksel hataları yuzunden lıgı 8. BıtırDı. O kadroya göre 8. Olmak buyuk basarısızlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.