Şimdi Ara

ERROR: PLEASE EXECUTE SILKROAD.exe...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam...Dün gece oyundan exite basarak çıktım.Hiçbir sorun yoktu..Sabah masaüstündeki kısa yola tıklayarak oyunu açmaya çalıştım.Starta bastım.Daha sonra ekrana " ERROR : PLEASE EXECUTE SILKROAD.EXE " diye bir yazı çıktı.Birde programın dosyasından açayım dedim yine aynı sorun çıktı.Bilgisayarı yeniden çalıştırdım bir daha aynı sorun çıktı..Acaba biri bana bunun nedenini söyleyebilir mi? veya başına daha önce böyle birşey gelen var mı?Şimdiden teşekkürler...

• bende de hırsızlık kasabasına gittikten sonra malları bırakıyorum kıyafeti filan çıkarıp taş a tıklıyorum c++ hatası veriyor. oyundan atıyor hırsızlık yapma demenin güzel bi yolu da ama yerde mal bulunca alacaksın...
  • aga bendede oluyo napam oyun artık acılmıyo
  • aga bendede oluyo napam oyun artık acılmıyo
  • [code][/code]eskiden bnada oluodu bilgisayarcıya götürdüm yaptı....[simage][/simage]
  • please execute hatası bende de bıkackere cıktı ama bende cıkmasının sebebı net baglantısı olmamasıydı yanı net baglantısı yokken o hata cıkıyo bende baglantıyı kontrol et bence.
  • Nette sorun yok..Bi kere daha yükledim sro yu, yükledikten sonraki update in sonunda sorun çıkarıyor şimdide.acaba format atsam mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VALLA ÖYLE BI SORUNLA KARSILASMADIGIM ICIN DHA FAZLA YARDIMCI OLAMYCAM AMA DAHA ONCEDEN OYUN ACILIYOSA ACILDIGI TARIHE SISTEM GERI YUKLEMEYI DENE ISE YARAYABILIR
  • valla cok zor bi iş ama theflik yapanı görmiyim dua etsin türklügünü türkse 5 yıdlzık mal indirir ona veirim o başka ama thef görim bide yabancı olsun köpegime kestiririm 60 lvl kadar köpek keser köpegim 70 lvl bende 70 lvl

• yerde görürsen toplayacaksın oyunun zevki bu ben buna bi çare düşündüm return scrolla basıcam da 2 saat oldu abartmıyorum oyuna hala giremedim. warcityonline de hırsız koydum satışa 2 saat sonra alınabiliyor hırsızları aldılar yani bi çare bulunması lazım girişe ...
    bi de son update den sonra kuzenimde grafiler bozulmaya başladı ben de c++ hatası var oyun yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor da fos a geçsem daha kötü fos tam dandik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgagursoy

valla cok zor bi iş ama theflik yapanı görmiyim dua etsin türklügünü türkse 5 yıdlzık mal indirir ona veirim o başka ama thef görim bide yabancı olsun köpegime kestiririm 60 lvl kadar köpek keser köpegim 70 lvl bende 70 lvl

• quote:

Orjinalden alıntı: Alperbey

bende de hırsızlık kasabasına gittikten sonra malları bırakıyorum kıyafeti filan çıkarıp taş a tıklıyorum c++ hatası veriyor. oyundan atıyor hırsızlık yapma demenin güzel bi yolu da ama yerde mal bulunca alacaksın...

valla aynısı bana oldu 2kez tam kasıom o c++ yazısı çıkıo sora oyundan atıo dc gibi bişi henüz anlamış deilm sorun benim pc demi yoksa oyundamı_?
  • bende bugün yükledimaynı sorun çıktı en yakın internet cafeye git orda adama sor onlar bilir

böyle saçma hataların halledilmesi lasım ben gidipinternet cafede sorcamçözüm bulursam yazarım
  • Her updateden sonra bu tip hataları artık normal karşılamamız lazım.
  • 3 ay önce açılmış konu burda nasıl tekrar gündeme geliyor anlamıyorum ve tarihede bakmadan atlıyor millet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.