Şimdi Ara

Error 1335...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
12.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun yüklerken bu uyarı gelmeye başladı cd yi değiştirmeme rağmen aynı uyarıyı gene veriyor başka oyunlarda da verdi üstelik cd den kaynaklandığını sanmıyorum yardımcı olacak arkadaş varmıdır hata uyarısı aşağadaki gibi

"Error 1335 The cabinet file Data1.cab required for this installation is
    corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, and error
    reading from CD ROM, or a problem with this package."

• sorun yüklediğin yerden kaynaklanıyor yazıyor yani cd den se cd hatalı ağdan alıyorsan ağ hatalı
    o 1 yazan şeyi yükleyemiyor eğer cd yei komple bilgisayara atıp yükleyebilirsen öyle dene kurmayı

• Evet işte,en sonunda beklediğim oldu.

Bu hatanın buraya ne zaman yazılacağını çoook ama çoook merak ediyordum.
    Nedenine gelince,
    Bundan 3 sene önce,1335 hatası ile resmen kafayı yedim ben.
    Eski bir celeron 433 makine vardı, 64mb sd ram i olan.Ona 128 mb sd ram almıştım ve ondan sonra sorunlar başgöstermeye başladı
    Ne yaptı isem sorunu halledemedim.
    O zaman imkanlar biraz kısıtlı idi, o yüzden herşeyi yapamamış olabilirim.
    Umarım sorununuz benimkisi gibi birşey değildir.

Öncelikle en baştan alalım konuyu

Oyunları cdden kurma.Bütün dosyalarını bilgisayarına kopyala ve oradan kurmaya çalış..
    Ama büyük ihtimalle, cd den bilgisayara kopyalarken de .cab dosyalarını kopyalar iken bir hata verecek.sen yine de dene
    olmayacak ama inş olur.
    cvbını bekliyorum

• evet cd yi masaustune kopyalayıp prdan yuklemekı istedim ama aynı hatayı verdi

yani cd ile yada oyun ile alakalı bir durum değil farklı oyunlarda ve cdelerde de yapıyor duzeltmenın bir yolu varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: li0n

oyun yüklerken bu uyarı gelmeye başladı cd yi değiştirmeme rağmen aynı uyarıyı gene veriyor başka oyunlarda da verdi üstelik cd den kaynaklandığını sanmıyorum yardımcı olacak arkadaş varmıdır hata uyarısı aşağadaki gibi

"Error 1335 The cabinet file Data1.cab required for this installation is
    corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, and error
    reading from CD ROM, or a problem with this package."

cab dosyaları okunamıyormuş.muhtemelen eğer ki kullandığın tüm cd ler çizik değilse cd rom sürücün bozulmuş ve hiç bir cd yi okuyamayıp hata veriyor.
  • Ah dostum, ben bununla çok ama çok uğraştım ve lanet edip o bilgisayarı bıraktım ve birdaha da kullanmadım.
    Sorun aslında windows installer dan kaynaklanıyor gibi görünüyor ilk bakışta.Öncelikle
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C
    adresinden windows installer ı indirerek installerini bir tazele,tekrar dene ve olmazsa buraya yaz (olmayacak,eminim)
  • Devam edelim
    Windows installer doğru kurulu olsa bile dijital imzalamasında sorun olabilir.
    Başlat-çalıştıra tıkla ve şu komutlrı yazarak enter a bas.
    msiexec /unregister

msiexec /regserver

----
    bu arada NORTON ANtıvirüs kullanıyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Socket Error # 11004 !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim installerim zaten en son sürüm cd den bilg. aktarırken herhangi bir hata vermedi yani dvd rom umda sağlam zira başka birsey calısıtırıken hata vermiyor bilg da birsey engelliyor bunu ama çözemedim başka yol bilen varsa yazsın yoksa format gorunuyor heralde tşk.ler herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Devam edelim
    Windows installer doğru kurulu olsa bile dijital imzalamasında sorun olabilir.
    Başlat-çalıştıra tıkla ve şu komutlrı yazarak enter a bas.
    msiexec /unregister

msiexec /regserver

----
    bu arada NORTON ANtıvirüs kullanıyor musun?

norton yok diğer komutları da yazdım değişen birsey yok
  • Ben 8 kere format attım, yine düzelmedi
    Son zamanlarda bilgisayarında RAM ile ilgili bir değişiklik yaptın mı?

Şimdi gelelim MAXMEM ayarlarına
    Benim tahminim sorunun büyük ihtimal RAM lerinden kaynaklanıyor.Eğer biosdan ramler ile ilgili bir ayar ile oynadı isen biosu defaulta getirmeni öneririm.
    Pilini çıkarıp 10 dk beklemen daha sağlıklı olacaktır.
    Sonra bir dene olmazsa (olmayacak çünkü ben bios update bile yapmıştım)

eğer temin edebiliyorsan başka makinadan anakartına uyumlu bir ram takıp kurulum yapmayı dene.
    olmazsa kendi ram ya da ramlerini takarak microsoftun sitesinde yazan şu makaledeki uygulamaları yap.
    BAŞTAN UYARIYORUM, C de gerekli bilgilerin varsa diğer sürücülerine yedeklemeyi asla unutma

Belirtiler
    Microsoft Office 2000 veya Microsoft Office XP yüklemeye çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
    Hata 1335-Office1.cab kabin dosyası kopyalanamadı. Dosya bozulmuş olabilir.
    Bilgisayarı Güvenli Modda başlatıp Office yüklemeye çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
    Windows Installer hizmetine erişilemedi. Bu durum, Windows'u Güvenli modda çalıştırıyorsanız veya Windows Installer düzgün yüklenmemişse oluşabilir.
    Office CD-ROM paketi başka bir bilgisayarda düzgün çalışsa bile bu hata iletisini alabilirsiniz.

Bilgisayarda yönetimsel haklarla oturum açıp Office'i yüklemeye çalıştığınızda aynı hata iletilerini alırsınız.
    Üste

Neden
    Bozuk medya, CD-ROM okuma sorunları veya bellek ayırma ile ilgili sorunlar bu hataya neden olabilir.
    Üste

ge‡ici ‡”zm
    Bu soruna geçici bir çözüm için aşağıdaki yöntemleri kullanın.
    Üste

Yöntem 1: CD-ROM'u temizleme
    Yumuşak bir bez kullanarak diski temizleyin.
    Üste

Yöntem 2: Yüklemenin bellek ayarlarını değiştirme
    Yüklemenin bellek ayarlarını değiştirmek için, aşağıdaki adımları izleyin: 1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
    2. Aç kutusuna msconfig yazın ve sonra da Tamam'ı tıklatın.
    3. BOOT.INI sekmesinde, Gelişmiş Seçenekler'i tıklatın.
    4. BOOT.INI Gelişmiş Seçenekleri iletişim kutusunda, /MAXMEM= onay kutusunu seçin ve ayarı 256 (veya bilgisayarınızda daha az RAM varsa daha düşük bir değer) olarak ayarlayın.
    5. Tamam'ı tıklatarak BOOT.INI Gelişmiş Seçenekleri iletişim kutusunu kapatın.
    6. Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı iletişim kutusunda, Uygula'yı tıklatın.
    7. Tamam'ı tıklatıp Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı iletişim kutusunu kapatın.
    8. Şu iletiyi aldığınızda Yeniden Başlat'ı tıklatın:
    Sistem Yapılandırma tarafından yapılan bazı değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız.
    9. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra, Office'i Tam Yükleme olarak yükleyin.
    10. Microsoft Office'i yükledikten sonra, 1. ile 8. adımlar arasını izleyerek /MAXMEM= onay kutusunu temizleyin.

Üste

Yöntem 3: Office'i bir yatay klasör kullanarak yükleme
    Office'i bir yatay klasör kullanarak yüklemek için, aşağıdaki adımları izleyin: 1. Bilgisayarınıza temiz önyükleme yapın. Windows XP'de temiz önyükleme yapma hakkında ek bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası'ndaki makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki makale numarasını tıklatın:
    310353 (http://support.microsoft.com/kb/310353/) Windows XP'de temiz önyükleme nasıl gerçekleştirilir
    2. Microsoft Office CD-ROM'unun bir kopyasını bilgisayarınızın sabit diskine kaydedin. Bunu yapmak için şu adımları izleyin: a. Microsoft Windows Gezgini'ni başlatın. Bunu yapmak için, Başlat'ı sağ tıklatın ve sonra da Araştır'ı tıklatın.
    b. Sabit disk biriminin kök dizininde yeni bir klasör oluşturun ve "Yataydosya" olarak adlandırın (örneğin, C:\Yataydosya).
    c. Microsoft Office CD-ROM'unu içeren sürücüyü bulun ve Microsoft Office CD-ROM'unun tüm içeriğini C:\Yataydosya klasörüne kopyalayın. Bunu yapmak için şu adımları izleyin: 1. Windows Gezgini'nde, Microsoft Office CD-ROM'unu içeren CD-ROM simgesini (veya DVD-ROM simgesini) tıklatın.
    2. Düzen menüsünde, Tümünü Seç'i tıklatın.
    3. Tüm dosyaları yeni klasöre yapıştırın. Bunu yapmak için, Gezgin penceresinin sağ tarafındaki seçili öğeleri soldaki C:\Yataydosya klasörüne sürükleyin.

Not "Bu klasör "X" gizli dosya içeriyor" hata iletisini alırsanız, aşağıdaki adımları izleyin: a. Araçlar menüsünde, Klasör Seçenekleri'ni tıklatın.
    b. Görünüm sekmesini tıklatın.
    c. Gizli Dosya ve Klasörleri Göster seçeneğini etkinleştirin.
    d. Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle seçeneğini temizleyin.
    e. Uygula'yı ve sonra Tamam'ı tıklatın.
    Not Kopyalama işlemi sırasında hatalar oluşursa, bu durum CD-ROM (medya), CD-ROM sürücüsünün kirli olması veya sabit diskinizle ilişkili bir sorunun göstergesi olabilir.

3. Bilgisayarınızı normal biçimde yeniden başlatın ve sonra da Microsoft Office'i sabit diskinizdeki C:\Yataydosya klasöründen yükleyin.

(burada office kurulumu için anlatıyor, sen oyununu ya da neyse programını kur.o anlamda birşey fark etmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 4 Şubat 2008; 14:25:49 >

• hayır ne ram nede başka birsey hic bir dğeişiklik yapmamıstım sistemim gayet iyi çalısıyordu ilginc bunu yapması
  • quote:

Orjinalden alıntı: li0n

hayır ne ram nede başka birsey hic bir dğeişiklik yapmamıstım sistemim gayet iyi çalısıyordu ilginc bunu yapması

Ben yeni ram aldıktan sonra olmuştu.ama hatadan sonra eski ram ile denediğimde yine vermişti aynı hatayı.
    üstteki makalede yazanları dene olmazsa kesin ram değişerek dene.
    olmazsa sadece başka hdd takarak dene
    olmazsa psunu, olmazs bütün parçaları başka bir anakarta takarak deneyebilirsin.

şahsen ben tam 3 ay aralıksız uğraştım ve çözemedim.
    Çözebilen beri gelsin
  • bence mesut çözemediyse çözemem ama
    bunun yazılımsal yada donanımsal bir hata olduğunu bilen varmı?
    aklıma ilk gelen donanımsal ise başka bir hdd takıp yükleyebilmeni test etmen.
    ikincisi format tıp denemen ama bu kadar basit değildir zannetmem.
  • mesur msn imi eklersen senle bişey konuşcam bu konu hakkında
  • UP
    lıyorum ilk defa.
    Şu sorun hakkında fikri olanlar varsa yardım ve cevap bekliyoruz.
    Ustalar neredesiniz?
  • Ben ne bahtsız bir adamım?Bugün arkadaşım bir bilgisayar getirdi.Fifa 08 yüklesene diye.
    YİNE 1335

Aynen herşeyi yaptım yine olmadı

Makinanın anakartı yanmış, anakartını ve sanırsam işlemcisini de değiştirmişler.
    Sonra başka birisi format atmış.
    ASUS A7X8X-X anakarta sahip, 256+512 DDR 400 ram war üstünde
    ramleri tek tek denedim yine 1335
    şimdi 512lik olana memtest yapıyorum (umarım bozuk çıkar)

Çünkü çok okudum, çoğu kişi ram bozukluğundan kaynaklandığını söylüyor.
    Başka fikri olan?

• http://forum.donanimhaber.com/m_12368994/mpage_1/key_MEMTEST//tm.htm#12368994
    BU BAŞLIĞI okursak eğer bir arkadaş memtest de raminin sorun verdiğini belirtiyor.
    !brahim isimli arkadaşımız da

Error bulması ram de sorun olduğunu olduğunu gösterir. Yapılabilecek fazla birşey yok. Ram i servise gönder, (eğer ömür boyu garantili ise veya hala garantisi devam ediyorsa.) Durumu anlatırsın ordakilere. Bi de driver.cab leri yüklerken hata veriyor demişsin, bnaşka bir cd ile tekrar dene bence. Bu arada MemTest86 ile mi test ettin ram i?

Kalın ve büyük punto ile yazılana dikkat

Sadede geleyim, memtest yapıyorum, herhangi bir error falan vermedi ama;
    TEST 8 i yapıyor ve PASS:%50 olarak görünüyor.

Bu memtest kaç tane test yapacak ki?
    Bilgisi olan?

DÜZELTME:saatlerce yapabiliyormuş.
    8.testte şu an, 9 olunca bırakacağımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 6 Şubat 2008; 0:50:24 >

• Evet ramler de hiç error çıkmadı.
    Ama garanti olsun diye ben yine de başka bir ram takarak denedim.
    Yine aynı sonuç.1335
    Fakat fifa08i kurarken dikkat ettim
    C:\ klasöründe Config.Msi adında bir klasör oluşturuyor windows installer.
    dosyaadı.RBS
    yani karışık karakterler var dosya ismine ama uzantısı RBS ve oyun kurulurken devamlı boyutu artıyor.
    Hata verene kadar 293kb a kadar çıktı.Okuduğuma göre kurulumda bir hata olduğunda tüm kurulum işlemini geriye sarmaya yarayan bir özellik imiş.
    Acaba bununla ilgili bir sorun olabilir mi?

Arkadaşlar xp yi takır takır kurdu, gayet hızlı ve sorunsuzdu.Office'i, diğer gerekli programları da.
    Hdtune da hdd de hiç sorun çıkmadı.
    Memtest de hiçbir sorun çıkmadı.
    Ram değiştirdim yine olmadı.

Yok mu bu sorun hakkında bir düşüncesi olan?
  • Çok kısa bır yol soyleyecegım denersenız sevinirim...

oyunu kurmaya baslamadan once setup.exe dosyasına gelın sag tıklayın Farklı Çalıştır ı seçin ve karsınıza cıkacak ekranda asagıda gozuken administrator secenegını secerek yukleme yapmayı deneyın...bence o kabınet sorunu guvenlık ıle alakalı eksık bı ımzadan kaynaklanıyor olabılır
  • Sorun çözülmez ise yeni bir kullanıcı hesabı yapıp oraya kurmayı deneyın ve kurulum yaparken program files içine degıl dırekt c: kısmına kurun...örnek olarak c:\program files\hede hödö değilde c:\hede hödö gibi....(yukarda soyledıgım basarısız olursa bunu bı deneyın)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.