Şimdi Ara

Error 1335... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
12.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tufantepe

Error 1335 Cabinent hatası çözüldü.

Arkadaşlar 1 haftadan beridir bu sorun ile uğraşıyorum. Yeni bilgisayar toparlardım hiç oyun kuramadım bu hatalar yüzüden. Ama sorunu çözdüm.

Dosyaları kopyaladığınız bilgisayardaki RAM ler ya bozuk yada uyumsuz çalışıyor. Benim bilgisayarda 2 tane dual ram vardı .Tek tek denediğim zaman sorunsuz çalışıyor. Ama ikisini aynı anda taktığım zaman bu sorunu veriyor. Ayrıca RAM , .rar .cab dosyalarını kendi kendine bozuyor ve dosya bozuk CRC hatası veriyor. O yüzden deneme yanılma yaparken her seferinde oyunu DVD den tekrar yüklemenizi tavsiye ederim bu şekilde bilgisayarın donanım arızalarını tespit edebilirisiniz.

HOCAM KONUYU HORTLATIYORUM AMA KAFAYI YİYİCEĞİM Lütfen yardım edin , vatandan pc topladım , bilgisayar üst düzeyde 6 tane oyun indirdim ve 6 sıda bozuk çıktı kim oyun setupda cab hatası verdi , kimi CRC hatası verdi . DvD2den kurmaya çalıştım , cab hatası aldım. Ne yapmam lazım , yardım edin lütfen

• Ben 64 bit java yükleyemiyorum bu hata yüzünden Deli olmamak elde değil
  • "Error 1335 The cabinet file Audio00.cab required for this installation is
    corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, and error
    reading from CD ROM, or a problem with this package."

Benim sorunumda bu bir fikiri olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur57 -- 22 Mart 2015; 19:44:38 >
  • Dün 2GB DDR3 1333 mhz ramimin yanına yine 2GB DDR3 133mhz ram taktım. Takmaz olaydım. Kurulu oyunlarımda bir süre sonra atma sorunu oldu yeniden kuruyum diye GTA IV yı sildim yeniden kurarken hata verdi güya dosya bozukmuş. daha 2 gün önce ram takılmadan indirip kurmuştum o oyunu. Neyse Mafia II, Sleeping Dogs, PES 2013, PES 2010 gibi oyunları da kurmaya çalıştım ama hepsinde çeşitli hatalar aldım birisi hariç hepsi kurulumda. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile deneme yanılmayla çözebilicem mi diye internetten araştırıyorum sürekli Mesut abimizin sorununun aynısı benimki de daha format falan atmadım 32-bit w7 sp kullanıyorum. (Ram takmadan önce hiçbir sorun yoktu.)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.