Şimdi Ara

Error 1335... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
12.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Administrator seçeneğini seçtiğimde parola kısmı da aktif oluyor.Fakat administrator hesabında bir parola belirli değil.O yüzden direk tamam abasıyorum ama orada bir hata veriyor.

Oturum açılamıyor
    Oturum açma hatası:Kullanıcı hesabı sınırlaması.Olası sebepler boş parolalara izin verilmiyor olması,oturum açma saatleri kısıtlaması veya ilke kısıtlaması zorlamasıdır.

Gibi bir uyarı sözkonusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 6 Şubat 2008; 13:00:26 >
  • sıstemıne gırıste hesabın sıfrelı ıse o sıfreyı yaz oraya
  • Maalesef şifreli değil.Giriş yaptığım hesap ta administrator kullanıcısı da şifresiz.
    Ama güvenli moddan ikisine de şifre koydum
    bir de öyle deneyeceğim

EKLEME:
    Dediğim gibi yaptım.Hem admine hem de diğer kullanıcıya şifre koydum.
    Farklı çalıştırdan administrator u seçtim.
    Şifresini yazdım
    1335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 6 Şubat 2008; 13:09:59 >
  • oyle bır dene eger olmaz ise ıkıncı bı hesap olusturup oyunu kurmayı dene bakalım c: dızınıne çünkü normalde sıfren yoksa admınistrator kısmının altına pass yazman gerekmıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evren

oyle bır dene eger olmaz ise ıkıncı bı hesap olusturup oyunu kurmayı dene bakalım c: dızınıne çünkü normalde sıfren yoksa admınistrator kısmının altına pass yazman gerekmıyor

Valla hocam şu an yeni hesap oluşturdum, onunla deneyeceğim.Olmaz ise eğer bios update disketimi hazırladım.Bios update yapacağım arkasından.
    Ondan sonra da olmazsa tekrar yazarım, olsa da yazarım gerçi de :))
  • Olmadı
    Yeni kullanıcı hesabı, bios update yaptım
    1335 1335 1335
  • Dedim daha önce denediğim ram ler arızalıdır.
    4 tane farklı ddr400 ram denedim, olmadı.
    Dedim dandirik marka, kingston deneyeyim.
    512 kingston denedim ddr400 yine olmadı.

Fikri olan?
  • Sorunu kendi adıma çözdüğümü, ya da neyin buna sebep olduğunu çözdüğümü ya da çözmek üzere olduğumu söyleyebilirim.Konu biraz komplike, o yüzden biraz ayrıntılı yazacağım.
    Bu sorunu olmayanlar ve konuya ilgisi olmayanları baştan uyarayım okumamaları için

Benim 12.000 film ve 2500 civarı oyundan oluşan bir kolleksiyonum var.
    Son çıkan oyunlar ise (200gb civarı) bilgisayarımın HDD sinde duruyorlardı.,
    3x320gb hdd sahibiyim pcde.
    Neyse, baktım hdd doluyor oyunları yavaş yavaş DVD lere çekmeye başladım.Bir kısmını çektim, ama oyunların hiçbirisini HDD den silmedim.Nedeni ise,
    bozulan ve servise giden 160gb bir hdd vardı ide.O servisten gelmişti, onu frisby marka sıfır daha kutusundan yeni çıkmış bir external kutusuna koydum.İde idi giden, gelen ise sata bir hdd idi.

Neyse, oyunların bir kısmını dvdlere çektim.Ama hdd den silmediğimi söylemiştim.
    Sonra bu 160gb lık hdd ye (external diske) oyunların büyük bir kısmını attım.Kalanını ise dvd lere depoladım.

Bu olay 4 gün önce oldu.Bilgisayardaki oyunların 40gb kadarını dvdlere attım, geri kalanını da 160GB external diske kopyaladım ve bilgisayardaki sabit hdd den hepsini sildim.

Fakat şöyle bir durum da var, external a attığım oyunları da dvdlere çektim.
    Yani, 200 gb olan oyun arşivinin
    40gb ı externala hiç girmeden dvdlere yazdırıldı;
    160gb ının bir kısmı girmeden önce yazdırıldı,
    160gb ın bir kısmı ise externala kaydedildikten sonra dvdlere yazdırıldı.

Bugün başka bir arkadaşım başka bir pc getirdi oyun kurar mısın diye :)
    Externalı bağladım, nfs proyu kurmak istedim ve 1 dk geçmedi
    ERROR 1335.Cabinet dosyasında hata
    Tabi o an kırasım geldi pcyi ama sakinleşip bir düşündüm.Dedim ki dvdlerde var, oradan kurmayı deneyeyim.
    Aldım nfs pro dvdsini,(2dvd) ilkini taktım dvd rom'a ve 1 dks onra tekrar 1335 ERROR verdi.
    Düşündüm ki, nfs proyu büyük ihtimal externala taşıdıktan sonra dvdye kaydettim ve sırayla denemeye başladım.
    NBA 08i externaldan kurmayı denedim 1335 ERROR
    FIFA 08i externaldan kurmayı denedim 1335 ERROR

NBA 08i dvd den kurmayı denedim, BINGO(externala atmadan önce dvd ye çekmiş olmalıyım)
    FIFA 08i dvd den kurmayı denedim, 1335 (externala attıktan sonra dvd ye çekmiş olmalıyım)

Bu akşam 2 gündür uğraştığım pcyi bir arkadaşıma götüreceğim.Onun bilgisayarından ağ üzerinden FIFA08 i kurmaya çalışacağım eğer sorun çıkmadan kurarsa problemin kaynağı anlaşılacak.

EXTERNAL HDD.
    Ama içimden bir ses fifa08 in akşam arkadaşımın pcsi üzerinden kurulacağını söylüyor.

Kafayı yememek işten değil.
    Bu konuda fikri olan var mı? :)

Saygılar
    (Anlayışınız ve sabrınız için de teşekkürler)

• sistem dosya sistemi fat 32 mi yoksa ntfs mi?

fat32 ile büyük boyutlu arşivleri açamazsın...
  • EXTERNAL dan tut da benim bilgisayarlara,
    gelen 2 pcye kadar hepsi NTFS
  • hani hiç bulaşılmaması gereken topicler vardır ya...
    bu da onlardan galiba...

bu problem tamamen veri aktarımıyla alakalı.
    okuma yazma problemi. peki veriler nerde okunup yazılır. ramde. ha tabi hdd ve optic okuyucu var bi de.
    hdd ve optic okuyucu diskalifiye edersek. rame yapılan okuma yazma işlemlerinde hata var. ki bu durum verinin olduğu adresin yanlışlığına kadar gidebilir.

gelelim ikinci muhtemel probleme. bazı kurulum işlemlerinde dosya olması gerektiği yerde aranmıyo.
    yani c:\aaaa içinde arayacağına c:\aaaa\bbb de arıyo. böyle durumda program dosyayı nerde istiyosa dosyayı oraya kopyalamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

hani hiç bulaşılmaması gereken topicler vardır ya...
    bu da onlardan galiba...

bu problem tamamen veri aktarımıyla alakalı.
    okuma yazma problemi. peki veriler nerde okunup yazılır. ramde. ha tabi hdd ve optic okuyucu var bi de.
    hdd ve optic okuyucu diskalifiye edersek. rame yapılan okuma yazma işlemlerinde hata var. ki bu durum verinin olduğu adresin yanlışlığına kadar gidebilir.

gelelim ikinci muhtemel probleme. bazı kurulum işlemlerinde dosya olması gerektiği yerde aranmıyo.
    yani c:\aaaa içinde arayacağına c:\aaaa\bbb de arıyo. böyle durumda program dosyayı nerde istiyosa dosyayı oraya kopyalamak lazım...

Dostum, ilgi ve alakan için çok teşekkürler.Bu akşam bana ilk gelen kasayı bir arkadaşıma götüreceğim ve onda kuracağım fif08i.büyük ihtimal kurulacak ve kurulursa anlayacağım ki
    external hdd ya da hdd kutusu ya da kablolarında bir sorun var.
    Ama kurulmazsa (hiç sanmıyorum) o zaman tekrar tırmalamaya başlayacağım.
    2 saat içinde size müjdeli haberler ile döneceğim inş (o kadar uyuz oldum ki hdd bozuk çıksın diye dua ediyorum artık )

• quote:

Orjinalden alıntı: Evren

Evet suçlu bulundu :)
    HDD sağlam
    External Disk Kutusu BOZUK

Error 1335...

• gözün aydın. tabi bizim de...
  • boyle uyuz bi konuyu tekrar dillendirmek istemezdim ama mecburum
    aynı sorun bendede cıktı tum yazılanları okudum fakat tam olarak bişi anladıgım soylenmez donanımlarla ve bilgisayarlarla ilgili bilgim sınırlı. kurmaya calısıtıgım sey call of duty 1.6 patch ve internetten indirdim onu. sorunu yaratan sey olarak external disk kutusu bozuk demişşin mesut kardes onun ne oldugunu bilmiyorum desem ve ne yapmam gerektigini sorsam ne dersin. evde 2 bilgisayar var acaba oburunde denesem calısma ihtimali varmı simdiden tesekkurler.
  • Uzun süre geçmiş üstünden ama ne yapıyım ölüyü canlandırıcaz :D

HDD kutusu bozuk demişsiniz fakat ben aynı kurulumu flash bellekle atinca da aynı hatayı veriyor :S
    Şu ana kadar yaptığım bütün kurulumlar olurken sadece bu kurulumda bu hatayı aldım. Aynı kurulum ile başka bilgisayara kurabiliyorum...
    Çok garip anlayacağınız durumlar. Resmi bişeyde yok(açıklama falan) herhalde bu hatayla ilgili dimi?
  • Error 1335 Cabinent hatası çözüldü.

Arkadaşlar 1 haftadan beridir bu sorun ile uğraşıyorum. Yeni bilgisayar toparlardım hiç oyun kuramadım bu hatalar yüzüden. Ama sorunu çözdüm.

Dosyaları kopyaladığınız bilgisayardaki RAM ler ya bozuk yada uyumsuz çalışıyor. Benim bilgisayarda 2 tane dual ram vardı .Tek tek denediğim zaman sorunsuz çalışıyor. Ama ikisini aynı anda taktığım zaman bu sorunu veriyor. Ayrıca RAM , .rar .cab dosyalarını kendi kendine bozuyor ve dosya bozuk CRC hatası veriyor. O yüzden deneme yanılma yaparken her seferinde oyunu DVD den tekrar yüklemenizi tavsiye ederim bu şekilde bilgisayarın donanım arızalarını tespit edebilirisiniz.
  • mesut abi gozun aydın darısı başımıza ama suda bir geçerkki bendede var birtane 2.5" external kutu bende ondan çekiyorum heralde bu kutularda iş yok biz kendi, kutumuzu kendimiz yapalım en iyisi. :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.