Şimdi Ara

ernest hemingway'in romanlarını hiç okuyan varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar aranızda hiç ernest hemingway in romanlarından birini veya birkaçını okuyan varmı ben ''silahlara veda''yı okumuştum sürükleyici ve hafif bi sıkıcı havası vardı.

• Hemigwayi'de sıkıcı bulduysan okuma artık bişey :)
    Çanlar kimin için çalıyoru oku.
    Bir ispanyol kıza aşık ol köprü havaya uçur :)
  • Silahlara Veda üç kere başladığım ve bitiremediğim tek kitap, sıkıyor beni arkadaş
  • okudum nedense basit buluyorum edebiyatını.

ama ingilizce öğrenmek isteyenler varsa hemingwayin kitaplarından başlayabilirler. Hani ingilizce "stage" kitapları varsa en fazla stage-4 eder hemingway'in çanlar kimin için çalıyor romanı.
  • Hikayeleri sürükleyicidir ama kafa karıştırmadığı için sıkıcı bulduğum söylenemez. The Old Man and the Sea güzel hikayedir.
  • Hemingway'e giriş için Çanlar Kimin İçin Çalıyor ve Yaşlı Adam ve Deniz eserleri önerilir.
  • Yarısına kadar okuyup sıkıldığım Çanlar Kimin İçin Çalıyor bir türlü bir konu üzerinden gidemiyor kitap tüm karakterlerin yaşamışlıklarını falan anlatıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    agatha christie okuyan yok mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaşlı adam ve deniz çok güzeldi gerçi 10 sene falan oluyor okuyalı.çanlar kimin için çalıyor baya sıkıcıydı bitirmiştim ama okumasam da bir şey kaybetmezdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.