slm arkadaşlar aranızda hiç ernest hemingway in romanlarından birini veya birkaçını okuyan varmı ben ''silahlara veda''yı okumuştum sürükleyici ve hafif bi sıkıcı havası vardı.
Hemigwayi'de sıkıcı bulduysan okuma artık bişey :) Çanlar kimin için çalıyoru oku. Bir ispanyol kıza aşık ol köprü havaya uçur :)
Silahlara Veda üç kere başladığım ve bitiremediğim tek kitap, sıkıyor beni arkadaş
okudum nedense basit buluyorum edebiyatını.
ama ingilizce öğrenmek isteyenler varsa hemingwayin kitaplarından başlayabilirler. Hani ingilizce "stage" kitapları varsa en fazla stage-4 eder hemingway'in çanlar kimin için çalıyor romanı.
Hikayeleri sürükleyicidir ama kafa karıştırmadığı için sıkıcı bulduğum söylenemez. The Old Man and the Sea güzel hikayedir.
Hemingway'e giriş için Çanlar Kimin İçin Çalıyor ve Yaşlı Adam ve Deniz eserleri önerilir.
Yarısına kadar okuyup sıkıldığım Çanlar Kimin İçin Çalıyor bir türlü bir konu üzerinden gidemiyor kitap tüm karakterlerin yaşamışlıklarını falan anlatıyor
yaşlı adam ve deniz çok güzeldi gerçi 10 sene falan oluyor okuyalı.çanlar kimin için çalıyor baya sıkıcıydı bitirmiştim ama okumasam da bir şey kaybetmezdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme