Şimdi Ara

ERMENİSTAN-TÜRKİYE MAÇI NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar,bu maça futbolcular acaba hangi gözle bakcaklar?bence bizimkiler sağlam bir skorla döner gibi geliyor ve ermeni takımının futbolcuları eğer milliyetçilik duygusu ile çıkarsa,kırmızı kartlarda baya bol olur heralde,ama bizim çocuklar cumhurbaşkanı oraya kadar geldiği için maçı iyi koparırlar.NOT:lütfen siyasi ve eski sorunlara dayanarak yorumlar yazmayınız

• 3-1 yenerik
  • ben isterimki 5
  • çek cumhurıyetını hırvatıstanı ve almanyayı yenen benım gozumde dagıttı almanyayı..yenen bır takım ermenıstana fark atar rahat
  • Ben dahil herkes yeneriz diyor ama bir de yenilirsek nolacak onu düşünüyorum ben
  • ERMENİSTAN-TÜRKİYE MAÇI NE OLUR?

BÜYÜK İHTİMALLE BU AKŞAM OYNANIR
  • malta maçı da böyle olmuştu öncesinde siyaset mevzuları falan adamlar hırslanmış ve maç 2-2 bitmişti

o maçtan sonra siyasi nitelik taşıyan maçlara şüpheyle bakıyorum ya berabere yada tek farkla biz alırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denizler gectik derelerde boğulmayalımda
  • Önce 1 yicez sora 2 atcaz
  • bence 5 milyon ölü,8 milyon yaralı olur.
    nasıl olsa savaş çıkar
  • ermenistanın teknik drektörü türkiye yener demiş
  • evet önce yesek güzel oluyor sonradan pis gaza geliyoz :D
    buarada maç ne zaman ?
  • üst biter üst
  • İnşallah onları orda sahaya gömer geliriz..
  • 2-1 alırız
  • maç ne zaman ?
  • bnce yeneriz...futbolcuların pekde ciddiye alcaanı sanmıyorum...
  • 4-1 yeneriz. Maçta Ermenistan 1 kırmızı kart görür. Türkiyede 7-8 tane sarı kart görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih` -- 5 Eylül 2008; 14:26:50 >
  • bu olaydanda nefret ediyorum yaaa,önce gol atıyolar bize sonra biz atıyoz olayı,ingiltere saydırdığında bize ozaman neden atamadık hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moscow34 -- 5 Eylül 2008; 15:22:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: moscow34

bu olaydanda nefret ediyorum yaaa,önce gol atıyolar bize sonra biz atıyoz olayı,ingiltere saydırdığında bize ozaman neden atamadık hiç
    Aynen , 8 tane mi saydırmışlardı kaçtane :D

Rezil diyaloglar geçmiş Rıdvan Dilmen anlatıyordu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.