< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 27 Eylül 2020; 23:41:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ermenistan da dilenen türkler.ve yardım eden ermeniler.

-
-
Ya ermenistan dağılsa insanları Türkiye ye göçer suriyelilerin 1/10 kadar göze batmazlar.
-
Ermenistan dağılması gibi saçma durum olamaz. Zaten konya kadar yer. Burada olay şu. Sscb dağılırken hainlik yaptı yine orman sucukları. Tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi. Bu arada Ermeni halkından bahsetmiyorum. Onlarda artık bazı şeylerden bıktı usandı. Ama bulunduğu coğrafyada açlıktan ölmemek için ufacıkta olsalar birilerine maşa olarak büyük değere sahip oluyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: wehrmachtYa ermenistan dağılsa insanları Türkiye ye göçer suriyelilerin 1/10 kadar göze batmazlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ermeniler kötü müdür hocam sizce?quote:
Orijinalden alıntı: Ben sero
Ermenistan dağılması gibi saçma durum olamaz. Zaten konya kadar yer. Burada olay şu. Sscb dağılırken hainlik yaptı yine orman sucukları. Tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi. Bu arada Ermeni halkından bahsetmiyorum. Onlarda artık bazı şeylerden bıktı usandı. Ama bulunduğu coğrafyada açlıktan ölmemek için ufacıkta olsalar birilerine maşa olarak büyük değere sahip oluyorlar.
Alıntıları Göster
Türkiye'de yaşayan Ermeniler kötü değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 28 Eylül 2020; 11:23:5 >
quote:
Orijinalden alıntı: Ben sero
Ermenistan dağılması gibi saçma durum olamaz. Zaten konya kadar yer. Burada olay şu. Sscb dağılırken hainlik yaptı yine orman sucukları. Tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi. Bu arada Ermeni halkından bahsetmiyorum. Onlarda artık bazı şeylerden bıktı usandı. Ama bulunduğu coğrafyada açlıktan ölmemek için ufacıkta olsalar birilerine maşa olarak büyük değere sahip oluyorlar.
Alıntıları GösterNeden ? ermenilerin anavatanı ortadoğu iken zorlama kafkas toplumu olaması nekadar daha sürdürürlebilir?
-
Tam tersi bu ülkede olmaz dün gidip 1 avuç kalmış azınlık ermeniyi taciz ettiler fırsat verilse otelde diri diri yaktıkları gibi yakarlar ayrıca Ermeniler lobicidir zekidir bu videoyu umarım görmezler müthiş bir propaganda aracına dönüşür.
-
ne israilliler nede ermeniler türklere düşman.Düşman olan kesim ayrılıkçı ve azınlık.Zaten bu ayrılıkçı tayfa kendi ermeni ve israil siyonist tayfası ile bile çatışıyor.Misal her yıl israilliler bu bu siyonist tayfayı protesto eder new yorkta hemde ama bunu bilen yok pek.Aynısı kürtler içinde geçerli.Ama para makam mevki için bu üst akıla kopeklik edende çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Eylül 2020; 15:22:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2
Türkiye'de yaşayan Ermeniler kötü değilBunun yaşadığı bölge ile alakası yok.
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- devlet bahçeli ölürse ne olur
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- suriye araba sitesi
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- en iyi hava durumu uygulaması
- telsiz kullanım ücreti 2025
- reeder samsun
- türkiye"nin en büyük sanayi siralamasi
- yurtdışı alışveriş limiti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X