Şimdi Ara

ermenistan da dilenen türkler.ve yardım eden ermeniler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ERMENİSTAN SOSYAL DENEY Para Dilendik Erivan vlog
    https://www.youtube.com/watch?v=RGlsdhV3-hI&t=881s

Serdar ÇAMyoutube
    ERMENİSTAN 'DA SOSYAL DENEY Para Dilendik ( 2. BÖLÜM )
    https://www.youtube.com/watch?v=mkEdIwGBTtU

böyle bir video buldum bunu ekşi de konu açarsanız çok sevinirim
    ne olursa olsun insandır.
    ermeni halkı türk olduğunu bile bile insanlara yardım etmekten çekinmemiştir.
    sizden ricam bunu ekşi de paylaşırsanız sevinirim
    amacım ne olursa olsun insandır.iyi insanlar da var ermenistan da.bunu anlatmak amacım siz değerli insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 27 Eylül 2020; 23:41:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ermenistan dağılsa insanları Türkiye ye göçer suriyelilerin 1/10 kadar göze batmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Ya ermenistan dağılsa insanları Türkiye ye göçer suriyelilerin 1/10 kadar göze batmazlar.

Ermenistan dağılması gibi saçma durum olamaz. Zaten konya kadar yer. Burada olay şu. Sscb dağılırken hainlik yaptı yine orman sucukları. Tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi. Bu arada Ermeni halkından bahsetmiyorum. Onlarda artık bazı şeylerden bıktı usandı. Ama bulunduğu coğrafyada açlıktan ölmemek için ufacıkta olsalar birilerine maşa olarak büyük değere sahip oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Ermenistan dağılması gibi saçma durum olamaz. Zaten konya kadar yer. Burada olay şu. Sscb dağılırken hainlik yaptı yine orman sucukları. Tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi. Bu arada Ermeni halkından bahsetmiyorum. Onlarda artık bazı şeylerden bıktı usandı. Ama bulunduğu coğrafyada açlıktan ölmemek için ufacıkta olsalar birilerine maşa olarak büyük değere sahip oluyorlar.

Alıntıları Göster
    ermeniler kötü müdür hocam sizce?

• Türkiye'de yaşayan Ermeniler kötü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 28 Eylül 2020; 11:23:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Alıntıları Göster

Neden ? ermenilerin anavatanı ortadoğu iken zorlama kafkas toplumu olaması nekadar daha sürdürürlebilir?

• Tam tersi bu ülkede olmaz dün gidip 1 avuç kalmış azınlık ermeniyi taciz ettiler fırsat verilse otelde diri diri yaktıkları gibi yakarlar ayrıca Ermeniler lobicidir zekidir bu videoyu umarım görmezler müthiş bir propaganda aracına dönüşür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne israilliler nede ermeniler türklere düşman.Düşman olan kesim ayrılıkçı ve azınlık.Zaten bu ayrılıkçı tayfa kendi ermeni ve israil siyonist tayfası ile bile çatışıyor.Misal her yıl israilliler bu bu siyonist tayfayı protesto eder new yorkta hemde ama bunu bilen yok pek.Aynısı kürtler içinde geçerli.Ama para makam mevki için bu üst akıla kopeklik edende çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Eylül 2020; 15:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

Türkiye'de yaşayan Ermeniler kötü değil

Bunun yaşadığı bölge ile alakası yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.