Bildirim
Ermeniler Diyarbakırda Kadınlar Günü Kutladı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ironi gordum duydumda bu kadari da fazla be
Kadina saygisi olmayan toplum bireyleri medeniyiz ayagini anca yine kendileri inanir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eee yani ?
Türk kutlasa da ermeni kutlasa da yanlış.Türkler kutlayınca doğru olacağı yok.Bu modernist ritüeli abuk sabuk yerlerle ilişkilendirmeyin -
Zorunuza gitti galiba.İşinize geldimi cuma namazı kılarsınız ama gel görki ezan vakti yüksek ses hoplaşmaca -
quote:
Orijinalden alıntı: Leaderjack1
Zorunuza gitti galiba.İşinize geldimi cuma namazı kılarsınız ama gel görki ezan vakti yüksek ses hoplaşmaca
-Ogle vakti kaç rekat?
-4 rekat
-Allah kabul etsin Alalim bu arkadaşı :D
bu repliği hatirlayan vardir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: çitos64
sari zeybek habaer, nefret sucu isleyen bir site,haber degil kürt ve ermeni düsmanligi, bakin diyarbakirda ermeniler var, ermeni varsa ne olmus
Napalım ermenilere kucak mı açalım?
Sen ermeni soykırımı var diyen, teröristliği solculuğun, hümanizmin arkasına gizleyen ezik bir tipsin ben çözdüm seni.
Zaten Sokakta analarınızın fistanının altında, forumlarda, sahte fb twitter hesaplarındasınız olmuyor böyle, korkmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X