Şimdi Ara

ermeni soykırımını kabul edenler/etmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes diyor israil düşmanımız ben Türküm ve Allaha inanıyorum fakat lübnan ve şu anda ülkemizde keyif süren suriye ermeni soykırımını tanımış bunun neresi kardeşlik şöyle bir bakınız
    etmeyenler : kktc macaristan bulgaristan israil danimarka azerbaycan pakistan
    edenler:fransa lübnan suriye polonya rusya ve daha birsürü peki israil ne olarak bizim düşmanımız oluyor şimdi ülke olarak bir zararları yok filistinin terör örgütü pkklı teroristleri eğitiyor halkımızın yarısı cahil (küçümsemek amaclı değil) oldugu için hala bilmiyorlar bunları neyse onlar bizim din kardeşimiz aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 7 Haziran 2016; 23:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Colorist

Filistin terör örgütü ha yazıklar olsun. Al bak kim terör örgütüymüş gör cahil herif.
    Yıllara göre israil haritası

Filistin terör örgütü diyenlerin elinden malını mülkünü toprağını alıp şutlayacaksın, Türkiyeden kovacaksın, o zaman anlarlar belki Filistinliyi!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Filistin terör örgütü ha yazıklar olsun. Al bak kim terör örgütüymüş gör cahil herif.

terbiyeni takın burası şırnak değil :) araplarla zürtlere sevgim sıfır pis ve hain bir milletler ama aralarında cok nadir iyi insanlar var onlara Allah yardım etsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 7 Haziran 2016; 23:38:19 >
  • Colorist kullanıcısına yanıt
    Bu durumun oluşmasında, halkın bilinçsizliği ve Allah'ın verdiği aklı kullanmaktan aciz olması önemlidir. Ne İsrail'i ne de Filistin'i savunmak veya yermek gibi bir amacım var ama bu tablonun oluşmasının başlıca nedeni oradaki halktır.
    Yahudiler o bölgede hem toprak satın almış hem de Arapları harcamaya teşvik ederek fakirliğe itmişlerdir ve sonrasında da yavaş yavaş günümüz durumuna ulaşmışlardır. Peki bunu nasıl yaptılar? İlk olarak zengin ailelere toprak aldırarak başladılar, aldıkları toprakların ve mülklerin parasını da yaptıkları mekanlardan halkı cezbederek çıkartmayı başardılar, cebine sıcak para giren halk bu şaşalı yaşamdan etkilenerek kısa sürede Yahudilerden toprak karşılığı aldığı paraları kaybettiler, sonra ne oldu hem toprakları gitti hem para gitti, sonrasında da silahla gücü de kullanarak günümüz durumuna ulaştılar. Dediğim gibi İsrail'i falan savunmuyorum fakat bu duruma nasıl gelindiğinin de irdelenmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Bu durumun oluşmasında, halkın bilinçsizliği ve Allah'ın verdiği aklı kullanmaktan aciz olması önemlidir. Ne İsrail'i ne de Filistin'i savunmak veya yermek gibi bir amacım var ama bu tablonun oluşmasının başlıca nedeni oradaki halktır.
    Yahudiler o bölgede hem toprak satın almış hem de Arapları harcamaya teşvik ederek fakirliğe itmişlerdir ve sonrasında da yavaş yavaş günümüz durumuna ulaşmışlardır. Peki bunu nasıl yaptılar? İlk olarak zengin ailelere toprak aldırarak başladılar, aldıkları toprakların ve mülklerin parasını da yaptıkları mekanlardan halkı cezbederek çıkartmayı başardılar, cebine sıcak para giren halk bu şaşalı yaşamdan etkilenerek kısa sürede Yahudilerden toprak karşılığı aldığı paraları kaybettiler, sonra ne oldu hem toprakları gitti hem para gitti, sonrasında da silahla gücü de kullanarak günümüz durumuna ulaştılar. Dediğim gibi İsrail'i falan savunmuyorum fakat bu duruma nasıl gelindiğinin de irdelenmesi gerekiyor.

Eyvallah bu dediginin irdelenmesi gerektigine ben de katılıyorum. Ancak orada hala bu şuurun farkında ve milyon dolar teklifler almasına ve üstüne zulüm görmesine ragmen evini satmayan davasına sahip çıkan müslümanlar da var. Bizim endişemiz onlar içindir. Ayrıca konuyu açan arkadaşa hakaret ettigim için özür dilerim. Orada kadın çocuk demeden katledilirken terörist kelimesini görünce kanıma dokundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colorist -- 8 Haziran 2016; 4:00:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle demeyin Kıbrıs harekatında destek olan adam asılırken buradaki çok müslüman arkadaşlar alkış tutuyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack sparow123

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Tam soykırımlıksın!!

konumdan uzarmısın kardeşim senin malum ırktan oldugunu hatırlıyorum :)

Asau arap mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dh hadisleri ret edenler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Filistin terör örgütü diyenlerin elinden malını mülkünü toprağını alıp şutlayacaksın, Türkiyeden kovacaksın, o zaman anlarlar belki Filistinliyi!?

Sen hayırdır kimi nereden kovuyorsun? Burası Türkiye, Arap ülkesi değil.

• quote:

israil kendisine ait topraklari geri almis.

• daha beteri
  • quote:

herkes diyor israil düşmanımız ben Türküm ve Allaha inanıyorum fakat lübnan ve şu anda ülkemizde keyif süren suriye ermeni soykırımını tanımış bunun neresi kardeşlik şöyle bir bakınız
    etmeyenler : kktc macaristan bulgaristan israil danimarka azerbaycan pakistan
    edenler:fransa lübnan suriye polonya rusya ve daha birsürü peki israil ne olarak bizim düşmanımız oluyor şimdi ülke olarak bir zararları yok filistinin terör örgütü pkklı teroristleri eğitiyor halkımızın yarısı cahil (küçümsemek amaclı değil) oldugu için hala bilmiyorlar bunları neyse onlar bizim din kardeşimiz aman

çünkü Erdoğan ABD İsrail'in adamı o yüzden soykırımı tanımıyor İsrail

• soykırım değilde katliam olduğunu düşünüyorum

Not: ermenileri sevmem
  • Soykırım olduğunu düşünüyorum ancak en azından katiam diyenleri de geçmişleriyle yüzleştikleri için tebrik ediyorum. Bu bir erdemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

Soykırım olduğunu düşünüyorum ancak en azından katiam diyenleri de geçmişleriyle yüzleştikleri için tebrik ediyorum. Bu bir erdemdir.

4 bi yanimiz dusman oldugu icin erkekler savasa gitmis ve sadece savunmasizlar kalmis ermeniler bundan yararlanarak 1 bucuk milyon kisiyi katletmistir savas bitince ise herkes evine doner eskisi gibi olmadigini gorunce bizde biraz onlardan oldururuz ve ulkeden surulurler kim kardashianin atalari surulen ermenilere ornek Türkiye durduk yere kimseyle dusman olmaz ve ilk kani dokmez sen ya k*rtsun yada baskasi Türk olmadiktan sonra umrumda değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 8 Haziran 2016; 18:43:53 >
  • quote:

Soykırım olduğunu düşünüyorum ancak en azından katiam diyenleri de geçmişleriyle yüzleştikleri için tebrik ediyorum. Bu bir erdemdir.

Soykırım olduğunu düşünemezsin çünkü soykırım olmadığı nesnel bir şey.Soykırım tanımı ortada, olanlar ortada, arşivler belli, tarihçilerin akademisyenlerin görüşleri açıkta.2x2=7 desen de 4 olmaya devam edecek.

• Ermeniler de rumlar da osmanlı da ticaretle uğraşan zanaat sahibi varlıklı kimselerdi

Öldürülen,kaçan ermenilerin mallarına kim kondu

Bugünkü sözde saygın ailelerin zenginliklerinin kaynağı ermeni malları mı

Türk devletinin ermeni tezlerine şiddetle karşı çıkmasının sebebi ganimete konan zenginlerimizi korumak mı

Turkiyenin en kritik sorunlarından birini Arapça "tehcir" sözcüğü ile tanımlamak ne kadar samimi.

Dünyada bizimle düşman olmayan çok uzak ülkeler bile ermenileri haklı bulurken dış güçler teorisi ne kadar mantıklı

Türk devleti kendi halkına yoğun türk propagandası yaparken dış ülkelerde neden Türkiyenin haklılığı ve Türkçülük anlatılmıyor. Yoksa dışarıdaki eğitimli kitleyi kandırmak imkansız mı

Hem Türk yücedir uludur diye kendi halkına propaganda yapıyorsun hemde türk devleti ermenilere soykırım uyguladı diyen almanya ve fransa ile ticari ve siyasi ilişkileri geliştirmek için 40 takla atıyorsun. Bu ne ikiyüzlülüktür

Ermenilere soykırım uyguladı isek kıvırmaya gerek yok delikanlı gibi söyleyeceğiz gereken tazminatı da ermeni mallarını talan eden içimizdeki soytarilardan alıp vereceğiz

Kimsenin türkiyenin sırtına bu kamburu yüklemeye hakkı ve haddi yok

Hele hele 3-5 soysuz uğruna

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Soykırım olduğunu düşünemezsin çünkü soykırım olmadığı nesnel bir şey.Soykırım tanımı ortada, olanlar ortada, arşivler belli, tarihçilerin akademisyenlerin görüşleri açıkta.2x2=7 desen de 4 olmaya devam edecek.

Tabiki arşivler belli. Wikipediada bile o yıllarda hangi ilde 1915 öncesi ve sonrası nüfus belli. Az çok yurdışına kaçabilenler de belli. Arada kaybolan bir milyonu aşkın insan var. Bunların arasında bu forumdan birçak kişinin büyük dedeleri veya akrabaları olduğuna da eminim ama tabiki dedeleri kendilerinden saklıyor. Karar sizin hocam. Ha hepsi 1 hafta içinde kalpten gitti dersen ona da birşey diyemem .

• quote:

quote:

4 bi yanimiz dusman oldugu icin erkekler savasa gitmis ve sadece savunmasizlar kalmis ermeniler bundan yararlanarak 1 bucuk milyon kisiyi katletmistir savas bitince ise herkes evine doner eskisi gibi olmadigini gorunce bizde biraz onlardan oldururuz ve ulkeden surulurler kim kardashianin atalari surulen ermenilere ornek Türkiye durduk yere kimseyle dusman olmaz ve ilk kani dokmez sen ya k*rtsun yada baskasi Türk olmadiktan sonra umrumda değilsin

Poueahahahhaah şaka mısın kardeşim

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    Klasik Hdp li işte. Pkk Ermenile Asalanın devamı diyince inanmıyorsunuz üstelik. Buyur burdan yak. Bu hdp liler Kürtçülüğü bırakır da Ermeniliği bırakmaz. Aslından vazgeçmez.

• Rabbime sordum soykırım değil dedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.