Bildirim
Erken kalkmak için ne yapabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Telefonun alarmını kurmakla başlayabilirsin mesela...
_____________________________ Zamanım yetmiyor yaşamaya... -
bir günlük yanına 1 arkadaş al o uyandırsın
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YARALI06
Duymuyorum onun alarmınıda
kulaginin yanina kur bak ben oyle yaptim lys maratonu yuzunden artik alistim telefon calmadan kendiliksiz uyaniyorum _____________________________ Birikiüçdörtbeşaltıyedisekizdokuzononbironikionüçondörtmilyonsekizbindokuzyüzyetmişaltı -
-
quote:
Orijinalden alıntı: JusT1Turk
quote:
adres ver gelip uyandralm bro.
2 telefon + 2 saat . hatta bilgisayara da alarm kur. yine uyanmassan zaten uyanma._____________________________ -
Eve köpek al. Onu eğit. Saat 8'de yüzüne işesin. _____________________________ Siz cevaplar bulmaya çalışıyorsunuz, biz ise daha çok soru sormak niyetindeyiz.
"Sigmund Freud" -
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Gidi Hey
quote:
Orijinalden alıntı: JusT1Turk
quote:
adres ver gelip uyandralm bro.
2 telefon + 2 saat . hatta bilgisayara da alarm kur. yine uyanmassan zaten uyanma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusT1Turk -- 5 Eylül 2010; 14:32:35 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: yse 4 ever
kulaginin yanina kur bak ben oyle yaptim lys maratonu yuzunden artik alistim telefon calmadan kendiliksiz uyaniyorum
_____________________________ Nerden istiyorsan sor. Hepsine çalıştım. Sor sor, çekinme!
√ 2011'den itibaren, Türkçe'yi düzgün kullanmaya çalışıyorum. Hatalıysam ara.
√ Twitter'ı bıraktım.
√ Facebook'u azalttım.
Yüksek Mühendis Mektebi -
quote:
Orijinalden alıntı: teşbihte hata
quote:
kulaginin yanina kur bak ben oyle yaptim lys maratonu yuzunden artik alistim telefon calmadan kendiliksiz uyaniyorum
Kendiliksiz güzelmiş tuttum bunu neyse
Orijinalden alıntı: nisso
hoca numarayı kaldır bence o dalga konusu olabilir.
Kaldırdım usta._____________________________ -
Erken yatarsan erken kalkabilirsin. _____________________________ -
Erken yatabilirsin mesela !!!
Yada hic uyumaya bilirsin bu sayede erken kalkma sorununu kesin olarak cozmus olursun !!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: teşbihte hata
quote:
_____________________________ 10.12.2008 -
tavsiye veriyim uyuma :D _____________________________ -
6 TELEFONUM 2 MASAÜSTÜ SAATİM VAR HEPSİNİ KURDUM ANCA UYANDIM AMA MÜTİŞ OLUYOR MELODİK _____________________________ MERCEDES-BENZ TRAVEGO 15 SHD 2007 & MERCEDES-BENZ TRAVEGO 15 SHD 2012 6 sıra silindir 422 BgECZACI -
bende, erkek kalmak için ne yapabilirim , yazıyor sandım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

pera kullanmaktadır!