Kahvaltıda incir yenir mi? |
Erken Kahvaltı SS'li
-
-
Yenir ama yumurta sarisi yenmez kani resmen bulandiracak kadar çok yağlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden duydunuz hocam hiç bir yerde göremedim.
-
Sen de mi kahvaltıda süt içiyorsun hocam? kendimi bildim bileli sütle kahvaltı ederim ilk defa benim gibi süt içen görüyorum
-
Köy sütü veya günlük süt ise içerim diğer uzun ömürlü sütlerin tadı güzel değil bence.
-
market sütlerini satmadan önce yağ alma işlemine tabi tutup bolca kaymak, tereyağı ya da süt tozu çıkarıyolar. sütü süt yapan içerik alınıyor geriye beyaz su kalıyor. günlük sütler de böyle, sadece UHT sütlerde daha fazla yapılıyor fark bu. çiğ sütün tadı ve kokusu bambaşka oluyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Eylül 2024; 6:12:20 >
Köy sütü olmayınca bunu içiyorum tadı çok iyi.
-
İncir sindirime iyi gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O iyi gelir de süt iyi gelmedi galiba sabahtan beri ölüm kokusu yayıyorum.
-
gecenin 3 ünde mi?
-
Evet çünkü akşam 7 de yatmıştım.
-
yumurta sarısında kolesterol var ama ölçülü yenirse faydalı, fazlası zararlı.
"ölçü" ne olacak konusunda doktorlar farklı şeyler söylüyorlar. benim anladığım günde 1 denebilir.
yani hergün iki yumurta yiyen birisi yumurtalardan birinin sarısını yemese iyi olur. ama haftada bi yumurta yiyorsan istersen 3 tane göm.
yani sarısı hiç yenmez değil. kolesterol da doğru kaynaktan alınınca hergün alınması gereken bi ihtiyaç. fazlası sıkıntı.
Sarısının kolesterolü arttırdığını biliyorum hem az hem iyi yumurta yediğim için içim rahat. Sağ olasın.
-
Hocam bizim burada çiğ süt satan doğru dürüst yer olmadığı için mecbur UHT içiyorum, eskiden hep aldığım bir sütçü vardı bir süre sonra artık içine çok fazla su karıştırmaya başladı kıvamı bile berbat oldu ben de mecbur almayı bıraktım, UHT bile daha iyi kalıyor yanında
-
bizim buraya sütçü geliyo bağırıyo, inanılmaz kokulu bi süt satıyo. yani koku dediğim işte koku değil de yani o sütün yağının tadını direk alıyosun. baya sağlam süt.
ama almıyorum çünkü süt içmiyorum. iki kere yoğurt yapmak için aldım sonra bıraktım.
Bize abartmıyorum yıllardır sütçü gelmiyor galiba, dediğim sütçü de kendi mağazasında satıyordu zaten, hayatımda bir kere bile o kadar doğal süt içmedim adamın ilk zamanlar sattığında bile yine fark edilecek kadar su vardı
-
selam romalı mısınız?
-
Hayır hocam değilim, hiç Roma'da da bulunmadım.
-
Süt pahalı ve çay gibi değil çabuk biter büyük ihtimal ailen zengin
Benzer içerikler
- diş taşı kırılması
- bir kızın sana aşık olduğunu nasıl anlarsın test
- mahallede ateş yakmanın cezası
- nootropil ne işe yarar
- bimde pirinç unu varmı
- black friday ne zaman 2024
- exxen filmleri
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- bim karavan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X