Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okullarda ilk verilmesi gereken eğitim sevgi saygı hoşgörü yardımseverlik olmalıki bunlar türemeden önüne geçilsin.

Örf adet nedir bilmez olduk . Konuşarak çözülemeyecek birşey yok. Yazık
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

quote:

Gaza getirmek için söylüyorum evet. Tam olarak gaza getirmek için; erkekseniz olayı bırakmayın sonuna kadar gidin !

Çok geçmiş olsun insan müsveddesi dolu ortalık.

teşekkür ederim ben olayı bırakmam yakın dostlarım polis anında buldular adamı ama eşim hala korkuyor bir şey yaparsanız diyor gelir beni bulursa diyor onun da çevresi var ise bizi bulursa diye korkuyor sen yokken bulsa beni ne yapacağım ben diye korkuyor o yüzden elim kolum bağlı şuan düşünüyorum en doğrusu ne diye

Sakın şiddet kullanmayın. Adli yolla halledin.

ispat edemem adli yolla halletmek istesem kamera yok şahit yok :(

eşiniz şahit.

kabul edilir mi diye düşünüyorum sonuçta adam hayır bana iftira attılar derse sıkıntı

Adam silah çekiyor, silah öyle taşıması basit alet değil. Herkeste olan bir şey değil. Sokakta herkesin birbirine silah çektiği ülkede değiliz sonuçta. Eşime silah çekti dedikten sonra o adamın silahı var mı diye bakılır. Adına kayıtlı silah varsa da silah çekme ihtimalinin doğruluğu artar zaten.

Eşiniz şikayetçi olsa siz de şahit olabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun kan beynime sıçradı resmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyuk geçmiş olsun esinizi sık sık sosyal aktiviteye çıkın hatta çıkmasanız bile evin icinde ona surprizler yapın ki kafasi dagilsin inanir misiniz suan kahroldum olayi okuyunca.

O kendini adamdan sanan lavuk gibilerine de bir daha cami falan acma hocam.

• tipik bi İttihat ve Terakki kafasi iste , ortadogunun neresine bakiyim da islami goreyim soyle bakalim.Ingiltere ve batinin 20. yy'da nifak ve savaslar ile kendi hizmeti icin kukla olarak koyup halkina zulum yapan diktatorlere mi, yuzlerce kilometre oteden gelip demokrasi getiyorum diye petrollerini calmak icin sivil,coluk cocuk demeden olduren ve kadinlarina tecavuz eden insanlari elleri ve ayaklarini baglayip balkonlardan yuz ustu atip iskence yapan amerikan askerlerinin kan golune cevirdigi irak ve afganistan'a mi ,yine ayni sekilde misir en buyuk ornegi darbeler yapip emperyalizme hizmet eden kuklalara mi ,yoksa yine petrolleri icin fransanin kan golune cevirdigi libya'ya mi.suudi arabistan dahil olmak uzere hic bir musluman ulkesi gercek anlamda seriat yani islam hukuku ile yonetilmiyor.dedigin orta dogu ulkesini gordum malesef insanlar uzerinde rasullullah'in (aleyhisselatu vesselam) ahlakini goremedim. belcikada senede 10 tane oyle olay oluyor dedi adam ya :) hic bir sekilde haritada bile yerinin nerde oldugunu bilemeyecegi bir ulke hakkinda boyle bir yorum yapmak akil tutulmasidir.sen hacli seferleri yapan musluman cocuk ve kadinlarin icerde oldugu halde koyleri yakan bati zihniyeti ile gurur duyabilirsin Ben seninde dedigin gibi OSMANLI torunu olmaktan gurur duyuyorum.Elhamdullilah rabbime ki muslumanim neden bu kadar islam'dan rahatsiz oluyorsun senide anliyorum.

• DeadlyDieSC D kullanıcısına yanıt
    Geri vites yapmadık kardeşim adamı aradık bulduk nedir ne değildir hepsi elimde ama eşim korkuyor bana ve kendine zarar verirler diye korkuyor yasal yolla gittik diyelim adam suçsuz çıkarsa diyor gelir bizi bulursa diyor yasal olmayan yollar ile her türlü hallederiz o sorun değil herşeyini biliyoruz ama şuan anı karar vermek istemiyorum

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Buyuk geçmiş olsun esinizi sık sık sosyal aktiviteye çıkın hatta çıkmasanız bile evin icinde ona surprizler yapın ki kafasi dagilsin inanir misiniz suan kahroldum olayi okuyunca.

O kendini adamdan sanan lavuk gibilerine de bir daha cami falan acma hocam.

Çok teşekkür ediyorum sagolun

Orijinalden alıntı: yaniyorsun_fuat_abi

tipik bi İttihat ve Terakki kafasi iste , ortadogunun neresine bakiyim da islami goreyim soyle bakalim.Ingiltere ve batinin 20. yy'da nifak ve savaslar ile kendi hizmeti icin kukla olarak koyup halkina zulum yapan diktatorlere mi, yuzlerce kilometre oteden gelip demokrasi getiyorum diye petrollerini calmak icin sivil,coluk cocuk demeden olduren ve kadinlarina tecavuz eden insanlari elleri ve ayaklarini baglayip balkonlardan yuz ustu atip iskence yapan amerikan askerlerinin kan golune cevirdigi irak ve afganistan'a mi ,yine ayni sekilde misir en buyuk ornegi darbeler yapip emperyalizme hizmet eden kuklalara mi ,yoksa yine petrolleri icin fransanin kan golune cevirdigi libya'ya mi.suudi arabistan dahil olmak uzere hic bir musluman ulkesi gercek anlamda seriat yani islam hukuku ile yonetilmiyor.dedigin orta dogu ulkesini gordum malesef insanlar uzerinde rasullullah'in (aleyhisselatu vesselam) ahlakini goremedim. belcikada senede 10 tane oyle olay oluyor dedi adam ya :) hic bir sekilde haritada bile yerinin nerde oldugunu bilemeyecegi bir ulke hakkinda boyle bir yorum yapmak akil tutulmasidir.sen hacli seferleri yapan musluman cocuk ve kadinlarin icerde oldugu halde koyleri yakan bati zihniyeti ile gurur duyabilirsin Ben seninde dedigin gibi OSMANLI torunu olmaktan gurur duyuyorum.Elhamdullilah rabbime ki muslumanim neden bu kadar islam'dan rahatsiz oluyorsun senide anliyorum.

İslamdan değil senden rahatsız oluyorum.
    Belçikaya gittim daha önce.
    Zalimin karşısındayım.
    Sömürgeci avrupa ve
    emperyalist osmanlı
    buna dahil.

Günümüzde
    Türkiyedeki silahlanmanın ve bu eşkiyaların ,trafik terörünün avrupadan daha az olduğunu düşünüyorsan sorun yok. konuşacak bişey yok demektir.
    Türkiyede daha çok olduğunu düşünüyorsan , Türkiyede olma , avrupada olmama sebebini karşılaştırıp avrupanın yaptığının tersini yapalım diyorsan o zaman yine konuşacak bir şeyimiz yok demektir.

• Oncelikle geçmiş olsun.

Onca gördüğüm olaydan sonra yıllardır burada yazıyorum arabadan inmeyin, inmeyin, inmeyin. Adam indi mı haklısın kusura bakma deyin özür dileyin agamsin pasamsin deyin devam edin ama arabadan inmeyin.

İnip kavga ettikten sonra sen haklı olsan ne olmasan ne.

Sen onu dovsen ne işe yarar o seni dovsen ne işe yarar.

Bırakın silahı arabadan sopayla aşağı inen birisi hiç bir yerine sopa darbesi almış mı acaba, bir sopayla bir insan evladına girişe bilecek canlı için ben uygun sıfat bulamıyor.

Hele hele yanınızda da bir bayan, çocuk, yaşlı varken kavga etmek nedir Allah aşkına,

Çok çok geçmiş olsun bu işi ya adlı makamlara ileteceksiniz (ki o anda hemen yapacağıniz şeyde o olmalıydı.)

Yada sineye çekip gündelik hayatınıza devam edeceksiniz.

3. Bir yol yok, yok adresini bulduk yok o yok bu falan sakın Ha sakın.

Tekrar söylüyorum yok evden alırız yok yolunu keseriz yok doveriz yok o yok bu sakın ha aklınızdan gecirmeyin bu işlerin nereye gideceği nasıl sonlanacagi hiç belli olmaz hayatınız cehenneme dönebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 2 Şubat 2017; 20:19:11 >

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.

• silah çeken şahıs için söylenecek iki kelime yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Gaza getirmek için söylüyorum evet. Tam olarak gaza getirmek için; erkekseniz olayı bırakmayın sonuna kadar gidin !

Çok geçmiş olsun insan müsveddesi dolu ortalık.

teşekkür ederim ben olayı bırakmam yakın dostlarım polis anında buldular adamı ama eşim hala korkuyor bir şey yaparsanız diyor gelir beni bulursa diyor onun da çevresi var ise bizi bulursa diye korkuyor sen yokken bulsa beni ne yapacağım ben diye korkuyor o yüzden elim kolum bağlı şuan düşünüyorum en doğrusu ne diye

Böyle bir sürtüşmeden dolayı, olayı büyütüp eşinizi dostunuzu sinir krizlerine sokacağınıza bırakın işi zaman halletsin.

Yakın bir olayda cebime bıçağı koyup evinin oraya gittim. Adamı bulamadam, bekledim gelmedi. Karşılaşınca direk öldürmeyi düşünüyordum. Ama adamı göremedim. Aradan bir ay kadar zaman geçti.Normal hayata devam ediyoruz. Şimdi diyorum ki, "iyi ki adamı görememişim.Bir anlık sinirle bir davar yüzünden hem kendimi hem ailemi mahvedecektim."

• Trafikte kimse ile kavga etmeyin, he deyip geçin, millet sinek öldürür gibi insan öldürüyor.
  • Eşinize geçmiş olsun hocam, birinin kafasına silah dayamak büyük suç diye biliyorum. Eğer adamı şikayet edip hapis cezası alırsa adamı mahkemeye verip manevî tazminat davası açabilirsiniz eşinizin psikoloji bozulduğu için. Eşinizi bol bol dışarı çıkartın kafasını dağıtın, psikolojisini düzeltmeye çalışın. Tavsiyem trafikte inatlaşmayın cam falan açmayın. Yoksa başınıza bela alırsınız. Çok eskiden buna benzer olay yaşamıştım, o yüzden bulaşmıyorum.

With Donanımhaber since 2005
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Serin hikaye dostum

Hikaye derken okuduğunuz yaşanmış aninin neresi sizi böyle alaycı mesaj yazmaya yoneltti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 2 Şubat 2017; 21:4:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Ülkede kim vurduya gitmemek için çaba gösteriyoruz şaka gibi

sonuna kadar haklısınız
  • Benim de en üzüldüğüm nokta bu tür insanların kendinden daha çirkef insanlara denk gelmeyerek fazladan boş yere mikrop gibi yaşamaları.En büyük temennim bu tür insanların birgün gerçekten sert kayaya çarparak un ufak edilmesi.Olaya gelince;senin yerinde olsam hiç peşine düşmezdim.Bir gün canınız sıkılır iki gün sıkılır üçüncü gün unutur gidersiniz.Bu ülkede o kadar mikrop,rezil insan var ki sabah dükkanında rezalet çıkardığı için sahibinden dayak yedi diye akşam elinde satırla gelip dükkan sahibini öldürmeye gelenler var.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.