Şimdi Ara

Erkeklerin Kızları Dikizlemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kız yine pek dikkat etmemişten sonrasını okumadım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrTrmn

    Bence sadece bakanlarda değil kabahat, arkadaşın alımlı ve çekiciyse yaşıtlarınızın bakması normal ayrıca kimin ne niyetle baktığını da bilemezsin. Ve şunu da unutmamak lazım yıllardır televizyonlarda aptal magazin programları insanların bilinç altlarına farklı şeyler empoze ediyor çoğu kız yolda yürürken birbirlerine erkeklerde daha çok bakıyor ne giymiş nasıl giyinmiş diye bu tarz şeyler var.

    Açana bakarlar. Onun nasıl açma özgürlüğü varsa erkeklerinde bakma özgürlüğü var. Kadınlar açınca erkekler baktı diye erkekler ahlaksız oluyor. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Bir bayan neden orasını burasını açma gereksinimi duyar ? Şahsen sevgilim olacak kadının dekolte kıyafetler giymesini istemem eğer erkekler bakarsa da erkekleri haklı bulurum.




  • Erkeklerden açık giyinen kızlara bakılması gayet normal. O kadar açık giyinmesinin maksadı zaten ilgi çekmek veya şık görünmektir.

    İlgi çeken erkeklerede çoğu bayan bakıyordur zaten..

    Tabi insanlara aşırı derecede açık giyinmesini kademe kademe empoze eden medyadır.
    Bir sonraki adım çıplaklıktır heralde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 9 Ağustos 2014; 17:55:54 >
  • Açıyosa sana mı açıyo beyinsiz.savunmaya bak eşini kapatıcak etrafta gördüklerine bakıcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeerNet*

    evet yaptıkları edepsizlik, bakmamaları gerek ama baktılar diye de bir şey diyemezsin. En iyisi bakılmayacak şekilde giyinmeleri

    Bakarsın.Ama bir usülü vardır.Yarım saat boyunca gözünü dikmezsin.Hafiften süzersin.Yanında erkek arkadaşı varsa bakmazsın yalnızsa o da pas veriyorsa kesişirsin.Budur yani.Totoya bacaklara 12x zoom yapmak ayılıktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerini istediği yöne çevirmek ne zamandan beri ahlaksızlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremde hayvani boyutta bakan çok kişi var hatta ben bakmıyorum diye bana saf muamelesi yapıp açmak için uğraşanlar bile var cemaaatci değilim sadece yanlış olduğu için yapmıyorum üni bitince ülkeden kaçacak olanlardanım
  • O bakmak değil hedefe kilitlenme oluyor. Islık öttürüp manzaraya bak diye bağıranlar ayrı bi dünya.
  • O da açmasaymış diyenlerin kafasını anlamıyorum. Manto giyen, uzun etek giyenlere de bakıyorlar. Kadının yaşı kaç olsa da farketmiyor. Öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar. Ayrıca açtı diye bakmak zorunda da değilsin kafanı çevirirsin yere bakarsın açtı diye bakmak çok mu ahlaklı bir davranış? Ayar oluyorum böyle heriflere görmemiş barzolar. Allah umarım hepsinin belasını verir zaten günaha giriyorlar millete böyle bakarak.
  • Hayvan gibi gözüyle soyanlar hiçbir gerekçe gösteremezler. Ama işte ülkenin başındaki kafa tecavüz olaylarında v.s "tahrik etti, açık giyindi" şeklinde bu tip olayları meşrulaştırıyor, çocuk tecavüzlerine bile göz yumuyorsa halktan çok fazla bir şey beklememek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimson

    70 yaşında adamın bakması ahlaksızlık ama yaşıtlarının bakması çok normal. sonuçta karşı cins, çekiyor. ama tabi bu bakma olayının hayvani boyutta değil, göz kayması boyutunda olması gerekir

    herkesin gözü kayabilir ,benimde gözüm kayıyor başka tarafa bakıyorum .uzunca bakıp bide yanında geçip 180 derece kafa döndürlemeleri benim zoruma gidiyor
  • Giymesin kardeşim erkekler bakar bu kadar basit bunu anlayacak kadar beyinleri olsa giymezler zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çok da bakanlar modern kesimin abazaları dimi.gir bi avmye.sözde modern apaçiden geçilmiyo.zaten bunların konuşmalarını yakalasan kıza etmediği hakaret kalmıyo.kıza motor or....'' uuuu çok oro..bu'' tarzında yaklaşımlar kahkahalar.ama lafı yiyen hep yobazlar.

    işin garibi yeri geldiğinde bu modern kesim tükürdüğünü yalar sırf yobaza inat o kızları savunur kız da yobaza inat.bunlar birbirini her zmn bulur.alan veren razı.bize pek laf düşmez.

    ama şurası çok açık ve net.bakanların çoğu o yobaz karşıtlarıdır eminim
  • et parçasına insanlar niye bu kadar değer veriyor anlamıyorum. Et görmek istiyorsan kasaba git.
  • Dekolte giyenlerin bence baktılar diye şikayet etmeye hakkı yok.Ben bakmam inançlarımdan ve geleneklerimden dolayı.Ancak taciz durumu söz konusu olmadığı sürece insanları bakıyor diye yargılıyamazsınız bence.
  • Ekşi sözlükte bu konuyla ilgili yazı okumuştum, bulamadım şimdi. Alanya'da ortalıkta bikiniyle dolaşan insan nüfusunun ve aynı zamanda kapalı bir nüfusun olduğunu söylüyordu. İnsanlar küçüklüklerinden beri oradaki o farklılığa alıştıklarından ne dindar açık dolaşan insana karışıp yan gözle bakıyormuş ne de açıklar diğerlerine. Hatta başka şehirde erkeklerin azıcık bir dekolteye "Baksana oğlum hatundaki dekolteye." dediğinde eleman baya şaşırdığını söylüyordu. Yani bu olay tamamen yetişme ve alışmayla ilgili. Biri yakınında çok fazla dekolteli kadın görürse çocukluğundan beri, buna alışır ve bunu normal sayar. Gidip "Kadın açık giyiniyorsa tecavüz ederim." tarzı saçma bir konuşma yapmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

    Önemli sorunlarınız yok mu?

    Türk milletinin kaybettiği nokta şu.

    İnanan,inanmayan,kız,erkek,takım,parti,cinsiyet tartışmalarına nokta koyamamaları.

    Diğer ırklarda böyle bir sorun yok.

    Örnek:2 Türk olsun.En basitinden pes-fifa tartışmasına girsinler ömür boyu düşman olurlar.

    Bunu kürdolar,araplar yapmaz.

    Türkler arasında kavga oldumu kimse ayırmaz.

    kürdolar kendi aralarında kavga ederken gördüm.

    Biri ötekine yumruk attı.Hemen kürdolar ayırdılar.

    Dün yumruk yiyen ve atan yarın kol kola geziyordu.

    Siz hala birbirinize sarmaya devam edin.




    bizim olayımız normal zamanda pek sallamayız birbirimizi. ama işin içinde ülkeye saldırılsın, afet olsun kısacası her türlü kara günde bir bütün oluruz. hatta Türkiye'nin içinde yaşayıp Türklere saydıranlara bile insandır diye yardım ederiz.savaşta kendimize ait insancıl kurallarımız vardır.teslim olana,çoluğa çocuğa bayanlara,esirlere diğer milletler gibi davranmayız. o kadar toprağı ele geçirdik istesek birçok ırkın yok olmasını sağlardır.kimsenin soyunu kazımadık ama soykırım çamuru yiyen de biz olduk.belge,arşivleri aç diyorsun ses yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 9 Ağustos 2014; 19:23:58 >




  • Sen dekoltesinin az olduğunu nereden gördün?Bunu cevapla kendi sorunu cevaplamış olursun.
  • Kızların yetistirilme tarzindan kaynakli bi durum. ulkede her ortadogu ulkesinde oldugu gibi cinsel aclik var. Bu ulkede ne kizlar cinsellik konusunda dogru egitiliyor nede erkekler. Cinselligin ne zaman dogal bir ihtiyac oldugu anlasilacak o zaman cozulecek bu sorun. Gerek anneler gerek babalar cocuklarini bu bilincle yetistirirse hicbir sorun olmaz. Her şey ahlak denen o saçma şey yüzünden kaynaklanıyor bakın batıya ne kadar rahatlar ben haberlerde avrupada hic ordege tecavuz eden adam görmedim iş musluman ulkelere gelince cok sevdikleri ahlaklari yuzunden bu tip sorunlar yasaniyor malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 9 Ağustos 2014; 19:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.